- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.601
Canım o Ağrı'lar rahim büyüdüğü için demişti doktorum korkma hemen :)Bayanlar iyi geceler..Yine kafama takıldı akşam akşam..8. Haftam bitti bu günlerde inşaallah.Ama hala akşamları özellikle adet sancısı gibi karnım ağrıyosizlerde de oluyor mu? Kafama takıyorum.
Aynen ya bana da yürüyüş yasakCanım sezaryen olcam haliyle hem ikiz hem tüp bebiş olunca çok yürüme aşağıya inmesinler dedi.. Rahim ağzı ile araları yakın değil ama yinede tedbir için sanırım.. bende küçük prensi okumadım canımpolisiyeye bayılıyorum biraz daha gerilim ağırlıklı okuyordum ama oda olmaz artık bana yeni romanlara yelken açmalıyımm
Bak aynı hafta detaylıya giriyoruz. Bende iki erkek sende iki kızBenimde haftaya salı bende aynı senin gibiyim kızlarımı çok merak ediyorum sağlıkla ri yerindemi yüzlerini gostericeklermi çok heycan verici
Maşallah cnm gayet iyi kiloları ne yedim de böyle tombislesti oğluşların
Geçen hafta ağrıyla beraber bi kaç damla kanamam oldu.biraz ondan da korkuyorum sanırım.Amaaann korkmaktan sıkıldım artık yaaaCanım o Ağrı'lar rahim büyüdüğü için demişti doktorum korkma hemen :)
Canım hayırlısı ile sağlıklıca bi doğsunlarda unuturuz sıkıntıları Allah'ın izniyleAynen ya bana da yürüyüş yasakzira Serklaj da yapıldı zorlamamam lazım
maşallah canım minnoşlarınakızlar biri 490 gr diğeri 512 gr
Ben gündemi takip etmeye bayılıyorum olaylara haliyle üzülüyorum doktor da sorunca haber izliyormusun diye inkar etmedim sonra artık izleme dedi.. izlemem de bugün sıkıntıdan çatladımyürüyüşde yasak bol bol dinlen dedi akşamları eşimle zaman çabuk geçiyor ama gündüz tam aksi senin aktivitelerin süpermiş canım kitap ne okusak acep??
GünaydınGünaydın anneler ve bebisleri
Bir kaç damla kanama da artık beni korkutmuyor devam etmediği sürece çünkü her gebede oluyor hayırlısıyla sağlıkla alsaydık bebeklerimiziGeçen hafta ağrıyla beraber bi kaç damla kanamam oldu.biraz ondan da korkuyorum sanırım.Amaaann korkmaktan sıkıldım artık yaaa
Bayanlar iyi geceler..Yine kafama takıldı akşam akşam..8. Haftam bitti bu günlerde inşaallah.Ama hala akşamları özellikle adet sancısı gibi karnım ağrıyosizlerde de oluyor mu? Kafama takıyorum.
evet canım izmirdeyimGünaydın hanımlar :)kalbiminozu sende mi izmirdeydin? :) bende izmirdeyim.. bugün 2 erkekle buluşmam var çok heyecanlıyım :)
Sagol cnm.şükür bu haftaya geldik.Allah sizede nasip etsin, haliyle 1 haftadır ağırlaştıgımı hissediyorum onun için bol bol dinlenmeye calışırum.arada karında sertleşme kasılma oluyor.ama normal boyutlarda.sizde dikkat edin cnm
bende sevindim valla :) inşallah canımevet canım izmirdeyimya nasıl sevindim izmirli ikiz annesi olduğuna. inşallah güzel haberler getirirsin canım. ne büyük mutluluk ben bile heyecanlandım senin heyecanınla.
kötü bi durum olduğunu sanmıyorum canım bebişler hareket ediyo şekil değiştirirken bende de oluyo o toparlanma ve sertleşme döndüklerini hissediyorumCanım birsey soracağım. Benim 23. Haftam ikizlerimle. son 2 haftadır karnımın özellikle sag tarafında bir toparlanma sertleşme oluyor. Bu bebeklerden dolayı mıdır?? Karnım cok da büyümedi acaba ondan dolayı mı hissediyorum yoksa kasılma mı korktum
bende sevindim valla :) inşallah canım
kötü bi durum olduğunu sanmıyorum canım bebişler hareket ediyo şekil değiştirirken bende de oluyo o toparlanma ve sertleşme döndüklerini hissediyorum
Ya bende hiç döndüklerini hissetmiyorum hareket ettiklerini de karıncalanma falan oluyor ordan hissediyorum belki de dönüyor ben farketmiyorumSaol canım ben döndüklerini hissedemiyorum tam. Emin olamıyorum Oyüzden. Sadece tekmelerini hissediyorım. Böyle karnım sertleşince de korkuyorum
Ya bende hiç döndüklerini hissetmiyorum hareket ettiklerini de karıncalanma falan oluyor ordan hissediyorum belki de dönüyor ben farketmiyorum
kaçıncı haftadasın canım. gerçi bende döndüklerini anlamıyorum ama tekmeler baya kuvvetli.Ya bende hiç döndüklerini hissetmiyorum hareket ettiklerini de karıncalanma falan oluyor ordan hissediyorum belki de dönüyor ben farketmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?