2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bayanlar iyi geceler..Yine kafama takıldı akşam akşam..8. Haftam bitti bu günlerde inşaallah.Ama hala akşamları özellikle adet sancısı gibi karnım ağrıyo sizlerde de oluyor mu? Kafama takıyorum.
Canım o Ağrı'lar rahim büyüdüğü için demişti doktorum korkma hemen :)

Aynen ya bana da yürüyüş yasak zira Serklaj da yapıldı zorlamamam lazım

Bak aynı hafta detaylıya giriyoruz. Bende iki erkek sende iki kız ) gel kızlarını bize ver

maşallah canım minnoşlarına annelerini hiç üzmüyorlar güzel güzel büyüyorlar bu arada aktivite demişken bebekler için yapılan hazırlıklardan pek sıkılmaya fırsat kalmıyor.

Bayanlar iyi geceler..Yine kafama takıldı akşam akşam..8. Haftam bitti bu günlerde inşaallah.Ama hala akşamları özellikle adet sancısı gibi karnım ağrıyo sizlerde de oluyor mu? Kafama takıyorum.

benim doktorum kanama olmadığı sürece ağrı olması normal dedi canım, kafana takma bence

Günaydın hanımlar :) kalbiminozu sende mi izmirdeydin? :) bende izmirdeyim.. bugün 2 erkekle buluşmam var çok heyecanlıyım :)
evet canım izmirdeyim ya nasıl sevindim izmirli ikiz annesi olduğuna. inşallah güzel haberler getirirsin canım. ne büyük mutluluk ben bile heyecanlandım senin heyecanınla.

Canım birsey soracağım. Benim 23. Haftam ikizlerimle. son 2 haftadır karnımın özellikle sag tarafında bir toparlanma sertleşme oluyor. Bu bebeklerden dolayı mıdır?? Karnım cok da büyümedi acaba ondan dolayı mı hissediyorum yoksa kasılma mı korktum

Siden80 canım nasılsın? sana sormak istediğim birşey vardı. bugün şeker yükleme yaptırdım. sonuç yarın dediler ama eve gelince şekerimi ölçtüm baya yüksek çıktı. 228 50lik yüklenmişti. senin değerlerin nasıl çıkmıştı. çok moralim bozuldu. biraz yüksek bekliyordum ama bu kadar değildi.

evet canım izmirdeyim ya nasıl sevindim izmirli ikiz annesi olduğuna. inşallah güzel haberler getirirsin canım. ne büyük mutluluk ben bile heyecanlandım senin heyecanınla.
bende sevindim valla :) inşallah canım
kötü bi durum olduğunu sanmıyorum canım bebişler hareket ediyo şekil değiştirirken bende de oluyo o toparlanma ve sertleşme döndüklerini hissediyorum

bende sevindim valla :) inşallah canım

kötü bi durum olduğunu sanmıyorum canım bebişler hareket ediyo şekil değiştirirken bende de oluyo o toparlanma ve sertleşme döndüklerini hissediyorum

Saol canım ben döndüklerini hissedemiyorum tam. Emin olamıyorum Oyüzden. Sadece tekmelerini hissediyorım. Böyle karnım sertleşince de korkuyorum

Saol canım ben döndüklerini hissedemiyorum tam. Emin olamıyorum Oyüzden. Sadece tekmelerini hissediyorım. Böyle karnım sertleşince de korkuyorum
Ya bende hiç döndüklerini hissetmiyorum hareket ettiklerini de karıncalanma falan oluyor ordan hissediyorum belki de dönüyor ben farketmiyorum

merhaba ikiz anneleri.ben de ikizlerimi bekliyorum.13.haftadayim.izmirde yasiyorum.benim 9.haftada siddetli bi kanamam oldu o zamandan beri de azar azar kahverengi akinti seklinde devam ediyor.doktor yatmami fazla ayakta kalmami soyledi.benim dogal ikiz.cift kese cift plesanta ama tek yumurta mi cift yumurta mi belli deil.yarin doktor kontrolum var.insallah hersey yolundadir.Herkese rahat huzurlu hamilelik diliyorum...

Ya bende hiç döndüklerini hissetmiyorum hareket ettiklerini de karıncalanma falan oluyor ordan hissediyorum belki de dönüyor ben farketmiyorum

aynen canım bende döndüklerini falan hissetmiyorum sadece pıt pıt hissediyorum bazen karnımda bazen rahiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…