2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ooo benimki gerçekten çok yüksek hayırlısı olsun tabi illa da ikiz olsun demiyorum korkuyorum hatta usg de ne zaman görünüyor pekii

Cnm kasılma olabilir onlar.gun içinde sıklığı ne bu toparlanmların.arada olması normal.bnmde geceleri çok kasılmam oluyor.

Cnm çok yuksek çıkmış.benim 75 likte 193 cıkmıştı.180 çıkması lazımdı.diyet verir buyuk ihtimalle.ama 100 lükle birdaha bakabilşr.insülinde verirse sakın telaş etme.herkes kullanıyor çünkü.bebeklerin kiloları nasıl.çok mu önde gidiyorlar?

Duble anneler size bişey soracam beni gören karnın ne kadar aşağıda diyor sizin karın şekliniz me durumda bu arada 18+3 deyiz

Merhaba , 6 haftalik hamileyim , dun ilk dr muayeneme gittim ve ikiz olduklarini gordum . Dr da ben de şok olduk.
Benim bir kizim var . Kizimdan önce bir oglumu doguktan sonra kaybetmistim ,preklemsi (gebelik zehirlenmesi ) yasamistim .dr artik riskin iki kati dedi . Ben zaten normal gebelikte korkarken , simdi iki kere korkuyorum . Benim vucudum iki bebegi tasiyabilir mi ki

canım en son 22+0 da gitmiştim biri 470 biri 435 grdı. gyet normal demişti doktorum. daha test sonucu çıkmadı ama aşağı yukarı bu civarda çıkar. doktoruma da anlattım yüksek diye o da 100lük yükleriz dedi. ben insilün kullanmak istemiyorum. stres oldum. zaten şeker yüklemesi için eşimle tartıştım karşıydı yptırmama. insilün olursa ne olur bilmiyorum. diyetle üstesinden gelirim diye düşünüyorum. bakalım ne olacak. tatlıdan karbonhidrattan uzak durmanın zamanı geldi anlaşılan

Kizlar seker yukkemesi yaptirdinizmi.kimisi yaptirmiyor kafam allak bullak oldu
canım ben yaptırdım eşim karşı olmasına rağmen. iyi kide yaptırdım çünkü şekerim yüksek. ve ben yaptırmayıp öyle devm etseydim bebeklerime zarar vercektim göz göre göre. bir de aile de şeker hastalığı öyküsü varsa mutlaka yaptırılmalı diye düşünüyorum.

merhaba hayırlısı olsun. ikiz gebelik zaten riskli ama riskli diye de sağlıklı bebekler doğurmayacağımız anlamına gelmiyor. tabiki gebelik esnasında çoğumuzun başına türlü sıkıntılar geldi. kanama lekelenme veya başka şeyler. seninde geçmişinde sıkıntın olmuş bebeğini kaybetmişsin ama bu hamileliğinde dikkat edersen Allahın izniyle herşey yolunda gider. baştan olumsuz olmazsan inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. vücudun bebeklerini niye taşımasın ki. iyi düşün canım, doktorun da bodozlama riskin var demiş. risk her zaman var. çok ama çok dikkatli olmalısın.

Kizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 gr analarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi

Burası zaten bebeklerini kaybetmekten korkan kadınlar klubü :) aramıza Hoşgeldin. Biraz sakin zira bebekler de hissediyor herşeyi

Cnm sen stres yaptıkca sekerin yukselecek.atres yapma lütfen.diyetlede halledersin.ya eşine soyle bu onemli bak,ailende de varmış.şeker hastalığı.

Kendilerini bir şey sanan çok ....Bağırınca egolarını tatmin ediyorlar,aslında hemen bildirmek gerek.Hele ki hassas bir donemdeyiz ben kaldıramıyorum bu tur davranışları.Bir sonraki sefer anında başhekim odasında olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…