- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.641
zamanla öğretiyorlar bize... dönüyorlar mı hıçkırıyorlar mı tekmeliyorlar mı.Tekmeler hissediliyor dönmelerini hissetmedim 18+3 deyim Can'ım daha yolun başında sayılırım :)
6.haftada öğrendik ikiz olduğunu biz ultrasonda 2 kara delikgördük ilk :)Ooo benimki gerçekten çok yüksek hayırlısı olsun tabi illa da ikiz olsun demiyorum korkuyorum hatta usg de ne zaman görünüyor pekii
Valla benim ilk ama çok farklı ikiz gebelik tek Nasıl bilemem :)tesekkur ederim gebbe28.ben de tekmelerini hissedicem gunu bekliyorum heycanlabu ikinci hamileligim ilki kadar heycanli olmaz saniyordum ama ikiz baskaymis
Cnm kasılma olabilir onlar.gun içinde sıklığı ne bu toparlanmların.arada olması normal.bnmde geceleri çok kasılmam oluyor.Canım birsey soracağım. Benim 23. Haftam ikizlerimle. son 2 haftadır karnımın özellikle sag tarafında bir toparlanma sertleşme oluyor. Bu bebeklerden dolayı mıdır?? Karnım cok da büyümedi acaba ondan dolayı mı hissediyorum yoksa kasılma mı korktum
Cnm çok yuksek çıkmış.benim 75 likte 193 cıkmıştı.180 çıkması lazımdı.diyet verir buyuk ihtimalle.ama 100 lükle birdaha bakabilşr.insülinde verirse sakın telaş etme.herkes kullanıyor çünkü.bebeklerin kiloları nasıl.çok mu önde gidiyorlar?Siden80 canım nasılsın? sana sormak istediğim birşey vardı. bugün şeker yükleme yaptırdım. sonuç yarın dediler ama eve gelince şekerimi ölçtüm baya yüksek çıktı. 228 50lik yüklenmişti. senin değerlerin nasıl çıkmıştı. çok moralim bozuldu. biraz yüksek bekliyordum ama bu kadar değildi.
İnşallah canım bende öyle hissediyorum ama insan emin olmak istiyor inşallah pazartesi iyi haberler alır kalp atışlarını duyarım
canım en son 22+0 da gitmiştim biri 470 biri 435 grdı. gyet normal demişti doktorum. daha test sonucu çıkmadı ama aşağı yukarı bu civarda çıkar. doktoruma da anlattım yüksek diye o da 100lük yükleriz dedi. ben insilün kullanmak istemiyorum. stres oldum. zaten şeker yüklemesi için eşimle tartıştım karşıydı yptırmama. insilün olursa ne olur bilmiyorum. diyetle üstesinden gelirim diye düşünüyorum. bakalım ne olacak. tatlıdan karbonhidrattan uzak durmanın zamanı geldi anlaşılanCnm çok yuksek çıkmış.benim 75 likte 193 cıkmıştı.180 çıkması lazımdı.diyet verir buyuk ihtimalle.ama 100 lükle birdaha bakabilşr.insülinde verirse sakın telaş etme.herkes kullanıyor çünkü.bebeklerin kiloları nasıl.çok mu önde gidiyorlar?
canım ben yaptırdım eşim karşı olmasına rağmen. iyi kide yaptırdım çünkü şekerim yüksek. ve ben yaptırmayıp öyle devm etseydim bebeklerime zarar vercektim göz göre göre. bir de aile de şeker hastalığı öyküsü varsa mutlaka yaptırılmalı diye düşünüyorum.Kizlar seker yukkemesi yaptirdinizmi.kimisi yaptirmiyor kafam allak bullak oldu
merhaba hayırlısı olsun. ikiz gebelik zaten riskli ama riskli diye de sağlıklı bebekler doğurmayacağımız anlamına gelmiyor. tabiki gebelik esnasında çoğumuzun başına türlü sıkıntılar geldi. kanama lekelenme veya başka şeyler. seninde geçmişinde sıkıntın olmuş bebeğini kaybetmişsin ama bu hamileliğinde dikkat edersen Allahın izniyle herşey yolunda gider. baştan olumsuz olmazsan inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. vücudun bebeklerini niye taşımasın ki. iyi düşün canım, doktorun da bodozlama riskin var demiş. risk her zaman var. çok ama çok dikkatli olmalısın.Merhaba , 6 haftalik hamileyim , dun ilk dr muayeneme gittim ve ikiz olduklarini gordum . Dr da ben de şok olduk.
Benim bir kizim var . Kizimdan önce bir oglumu doguktan sonra kaybetmistim ,preklemsi (gebelik zehirlenmesi ) yasamistim .dr artik riskin iki kati dedi . Ben zaten normal gebelikte korkarken , simdi iki kere korkuyorum . Benim vucudum iki bebegi tasiyabilir mi ki
Cnm kasılma olabilir onlar.gun içinde sıklığı ne bu toparlanmların.arada olması normal.bnmde geceleri çok kasılmam oluyor.
Burası zaten bebeklerini kaybetmekten korkan kadınlar klubü :) aramıza Hoşgeldin. Biraz sakin zira bebekler de hissediyor herşeyiMerhaba , 6 haftalik hamileyim , dun ilk dr muayeneme gittim ve ikiz olduklarini gordum . Dr da ben de şok olduk.
Benim bir kizim var . Kizimdan önce bir oglumu doguktan sonra kaybetmistim ,preklemsi (gebelik zehirlenmesi ) yasamistim .dr artik riskin iki kati dedi . Ben zaten normal gebelikte korkarken , simdi iki kere korkuyorum . Benim vucudum iki bebegi tasiyabilir mi ki
Cnm sen stres yaptıkca sekerin yukselecek.atres yapma lütfen.diyetlede halledersin.ya eşine soyle bu onemli bak,ailende de varmış.şeker hastalığı.canım en son 22+0 da gitmiştim biri 470 biri 435 grdı. gyet normal demişti doktorum. daha test sonucu çıkmadı ama aşağı yukarı bu civarda çıkar. doktoruma da anlattım yüksek diye o da 100lük yükleriz dedi. ben insilün kullanmak istemiyorum. stres oldum. zaten şeker yüklemesi için eşimle tartıştım karşıydı yptırmama. insilün olursa ne olur bilmiyorum. diyetle üstesinden gelirim diye düşünüyorum. bakalım ne olacak. tatlıdan karbonhidrattan uzak durmanın zamanı geldi anlaşılan
Kendilerini bir şey sanan çok ....Bağırınca egolarını tatmin ediyorlar,aslında hemen bildirmek gerek.Hele ki hassas bir donemdeyiz ben kaldıramıyorum bu tur davranışları.Bir sonraki sefer anında başhekim odasında olacağımDevlet hastanelerinde bu anlattığınız tipleeden çok var. Hasta bakıcıdan, hemşireye hepsi mahkeme duvarı suratlı :) tansiyon için sırada beklemekten tansiyonum düştü nihayet içeri 6 şarlı alıyorlar girebilmeyi başardım. O sırada tansiyonu ölçülen kadına ağzında geveleyerek bir şey sordu hemşire kadın anlamadı cevap vermedi. Başladı kadına yağdırmaya gerizekalımısınız tek tek hepinize aynı soruyumu soracağım ben. Birine sorunca içerdeki bütün hastalar oturunca o sormadan söyleyecekmiş meğer . Şimdi bende duyamadım ya beni sardı bir korku :) dedimki hemşire hn . Bende duyamadım ne sorduğunuzu ilk kez geliyorum ve burda bilgi veren bir yazı yok. Saydı saydı banada ne salaklığım kaldı ne cahilliğim . Şikayet etmeyi düşündüm fakat hala aynı devlet hastanesinde devam ediyorum. Sonraki aylarıda düşündüğümden yutkunup çıktım(
Cnm serklajlımısın ? Yarın haber ver lütfen.telaş etmeYarın sabaha randevu aldım.benim hiç kasılmamın olmaması gerekiyor. Bu durum cok gerdi beni, bakalım ne diyecek doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?