2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

merhaba hoşgeldin. bir izmirli ikiz annesi daha canım hayırlısı olsun bebeklerin. benimde 14. haftada yoğun kanamam oldu ve 20. haftada bitti. tabi 6 hafta boyunca kanama olmadı. kahverengi leke şeklinde devam etti. ve ben bu süreçte hep yattım. sadece wc ye kadardı hareket alanım. Allahın izniyle atlatacaksın. ve yarında güzel haberler getirirsin inşallah.

tesekkur ederim guzel dileklerin icin.bu forum gercekten cok faydali.benim yasadiklarima benzer seyler yasayip atlatanlari gormek icimi rahatlatiyor.elimden geldigince paylasicam bende.insallah hep guzel haberler olur..

Merhaba ikiz anneleri aranıza yeni katıldım 1 buçuk hafta önce hamile olduğumu öğrendim sağlık ocağına göre 6 doktoruma göre 4 haftalık hamileyim. %80 ihtimalle ikiz olabileceğini söyledi doktor (genetikmiş sanırım kendi ailemde de eşimin ailesinde de ikiz var) ve doktora göre onlar tırnak yarısı kadar ufaklarmış şuan. Pazartesi kesin belli olacak fakat sabredemedim ultrason fotoğraflarını yolluyorum sizce ikiz bebek annesi mi oluyorum.

Eklentiler

• IMG_20151021_121946.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20151021_121954.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 51
tesekkur ederim guzel dileklerin icin.bu forum gercekten cok faydali.benim yasadiklarima benzer seyler yasayip atlatanlari gormek icimi rahatlatiyor.elimden geldigince paylasicam bende.insallah hep guzel haberler olur..
evet gerçekten çok faydalı ve güzel arkadaşlıklar da kuruluyor. yarın güzel haberlerini bekliyorum. belki cinsiyetlerde biraz belli olur. sanırım ikili için çağırdı doktorun.

merhaba hoşgeldin, iki kese gördüm bende. inşallah kalp atışlarını da duyarsın. belki geç döllenmedir. ama önemli olan sat.ın. ona göre hesap yapman daha doğru olur. çünkü usg.ye göre belli bir süre geri veya ileri olabilir. hayırlısı olsun taze anne

İnşallah canım bende öyle hissediyorum ama insan emin olmak istiyor inşallah pazartesi iyi haberler alır kalp atışlarını duyarım

evet gerçekten çok faydalı ve güzel arkadaşlıklar da kuruluyor. yarın güzel haberlerini bekliyorum. belki cinsiyetlerde biraz belli olur. sanırım ikili için çağırdı doktorun.
evet ikili test ysptirdim yarin sonucunu alirim insallah..gerci ikizlerde pek dogru sonuc vermiyomus heralde ama doktorum benim istegime birakti ben de yaptirdim.ense kalinligi normal dedi son kontrolumde.cinsiyetlerini merak ediyorum bi oglum var 4 yasinda.bakalim hayirlisi hic farketmez saglikli olsunlarda

Benim ilk ultrason fotomun aynısı insalalh iki kalp atışı duyarsın
Hayırlı olsun şimdiden
T tunaa_
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişiler haftasi bana yakın biri daha geldi çok mutlu oldum :)

Benim ilk ultrason fotomun aynısı insalalh iki kalp atışı duyarsın
Hayırlı olsun şimdiden
T tunaa_
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişiler haftasi bana yakın biri daha geldi çok mutlu oldum :)
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız. Rabbim hepinize hayırlısıyla ikizlerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin.

İnşallah canım bende öyle hissediyorum ama insan emin olmak istiyor inşallah pazartesi iyi haberler alır kalp atışlarını duyarım
merhaba demir93 hayirlisi olsun Allah gonlune versin...iki kese gibi gorunuyor.ben ilk gordugumde cok sasirmistim ama ben 7.haftada gitmistim kalp atimlarini da gormustum.insallah gorursun sen de...

içini ferah tut canım duyacaksın Allahın izniyle. ne büyük heyecan ilk zamanlarımı hatırladım ve bu heyecan hiçbir zaman geçmeyecek

merhaba demir93 hayirlisi olsun Allah gonlune versin...iki kese gibi gorunuyor.ben ilk gordugumde cok sasirmistim ama ben 7.haftada gitmistim kalp atimlarini da gormustum.insallah gorursun sen de...
Sağolun teşekkür ederim. Bende öyle bir bebek beklerken %80 ihtimalle ikiz olabileceklerini öğrendim. Pazartesi inşallah bende kalp atımlarını duyarım içim rahatlar.

Hayırlı olsun bebeklerin :) valla hepimizin ufak tefek böyle sıkıntıları oldu kanamalar akıntılar korkuyla geçiyor günlerimiz dua ederek geçiyor sağlıkla kucağımıza almayı diliyoruz bol bol :)

Hayırlı olsun bebeklerin :) valla hepimizin ufak tefek böyle sıkıntıları oldu kanamalar akıntılar korkuyla geçiyor günlerimiz dua ederek geçiyor sağlıkla kucağımıza almayı diliyoruz bol bol :)
tesekkur ederim gebbe28.ben de tekmelerini hissedicem gunu bekliyorum heycanlabu ikinci hamileligim ilki kadar heycanli olmaz saniyordum ama ikiz baskaymis

Kızlar dün 12. Günumdeydim transfer sonucum 2418 yorum yapar mısınız bu değere? İçimden zaten ikiz geçiyodu sonuçta öyle görünüyo gibi ama ikiz annelerine göre yine de fazla çıktı gibi sizlerinki kaç çıktı bu değere yakın olan var mı ???

evet kan testi yanıltıcı olabiliyor ama en azından bir fikir verir canım. zaten usg.de de herşey normal çıkmış. inşallah sıkıntısız bir gebelik olur hepimiz için. bu arada oğlunu Allah bağışlasın. 2 oğlan gibi içime doğdu nedense eğer öyle olursa her sabah içtimaya toplarsın evin erkeklerini
canım benim 13.gün değerim 461 di. senin değerin baya yüksek. aslında değeri yüksek olup tek gebelik elde eden arkadaşlarımızda var. çok takılmamak lazım. önemli olan usg ne gözükeceği. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…