2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Maşallah canımm çok sevindim iyi olmanıza :) haydi bakalım yolu yarıladık Allah'ın izniyle

canım gözün aydın. maşallah bebişlerine. güzel güzel büyümeye devam etsinler. maşallah bu arada hangi doktora gidiyorsun canım. doğum hangi hastanede olacak?
sağol canım inşallah :) ben kolday kliniğe gidiyorum mavişehirde doktorum emre gültekin, çok memnunum, iki hastane ile anlaşmaları var kent ve çınarlı, ilk başta çınarlı diyodum ama dün doktorumdan bilgi aldım sanırım kente karar vericez, çınarlıda yoğun bakım ünitesi nöbetçi çocuk doktoru filan yokmuş, kentin imkanları daha iyimiş, fiyatlar biraz uçuk ama yapcak bişi yok, sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun?
Maşallah canımm çok sevindim iyi olmanıza :) haydi bakalım yolu yarıladık Allah'ın izniyle
sağol canım benim :) valla öyle ne ara geçti bu kadar zaman anlamadım :)

Geçmiş olsun canım, aslında plesenta previalara serklaj yapılıyor sanırım. Ayrıca çok yoğun progesteron içerikli ilaçlar içiyorlar. Sana plesenta previa için bir tedavi uygulanmıyor mu

merhaba hanimlar.bugun kontrolum vardi.bebislerimi gordum.hersey normal cok sukur.kanama alani kuculmus ama biraz daha var..birinin cinsiyetini ogrendim erkekmis.digerini goremedik.bakalim hayirlisi..kalbiminozu soyledigin cikicak galiba onceki kontrolde ultrason doktoru ikisi de erkege benziyo demisti..ictimaya cekerim artik sabahlaribidahikine kesinlesir belki..ben de egepole gidiyorum bu arada.bir de harme var gordugum kadariyla izmirli

evet canım bende izmirdeyim ilk başta tınaztepeye gidiyodum bende ama tek yumurta ikizi olduğunu öğrenince takip edemem başka doktora git dedi kadın direkt başka gittiğim doktor biri alınsa daha iyi olur dedi ondan şimdi taaa mavişehire gidiyorum özel kliniğe. senin çift yumurta galiba dimi?

cift mi tek mi hala belli degil daha bisey soylemedi doktor.egepolde de yenidogan bakim unitesi var diye tercih ettim ben.bana uzak aslinda ben kent hastanesine yakinim ama ozel sigorta yoksa orda epey bi yuksek fiyatlar

cift mi tek mi hala belli degil daha bisey soylemedi doktor.egepolde de yenidogan bakim unitesi var diye tercih ettim ben.bana uzak aslinda ben kent hastanesine yakinim ama ozel sigorta yoksa orda epey bi yuksek fiyatlar
evet epey yüksek canım, benim gittiğim doktor kent ve çınarlı ile anlaşmalı çınarlıda yenidoğan bakım ünitesi yokmuş 2-3 saatten fazla kuvözde tutamıyolar dedi doktorum başka hastaneye sevk etmek zorunda kalıyolar dedi o yüzden kenti tercih edicez hayırlısı artık şu an 5500 tl miş ama ocakta zam geliyomuş 6000 filan olacak heralde, normalde bana da o taraf çok ters buca şirinyerde oturuyorum

senin cift mi?neden alinsa daha iyi olur dedi ki?insallah ikisini de saglikla alirsin kucagina.doktora guvenmek cok onemli.ben memnunum simdilik.ilgili bi doktor..

hoşgeldin canım aramıza. ikiz annesi olmak ayrıcalıktır bence. şoku atlat önce
Hosbulduk :) tup bebek felan olsa kendimi alistir
hoşgeldin canım aramıza. ikiz annesi olmak ayrıcalıktır bence. şoku atlat önce
Tamamen dogal yoldan olunca insan bi sure sasiriyo tabi:) gozum korktu aslinda nasil oluyo merk ediyorum karnimiz cik mu buyuk oluyo ya da cok mu kilo aliyoruz ikix olunca :)

Geçmiş olsun canım, aslında plesenta previalara serklaj yapılıyor sanırım. Ayrıca çok yoğun progesteron içerikli ilaçlar içiyorlar. Sana plesenta previa için bir tedavi uygulanmıyor mu

yok canım uygulanmıyor. sadece işten erken ayrıldım. evde dinleniyorum. bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. Doktorum da perinatolog zaten. Ünlü bir prof.'a da gittim o da bana farklı bir tedavi falan önermedi. Sadece hayırlısıyla 34'ü görmeyi bekliyorum

merhaba hanımlar,
dün detaylı ultrason a girdim çok şükür bebişlerin sağlığı iyi.2 si de kızmışbi tanesini görememiştik bi türlü o da sonunda belli oldu.

Gözün aydın cnm herseyin yolunda olmasına sevindim .. kızlarında hayırlı olsun benimde iki kiz kızlarıma arkadaş geliyor

Kızlar bugün jokeri aramıştım birsey için. Ana kucağı ve bebek arabası aldığınızda toplam tutarın %25'ni hediye olarak veriyorlarmıs. Bu puanı da aralık sonuna kadar ana kucagı/oto koltugu, park yatak ve bebek arabası alımlarında kullanabiliyormuşsunuz. Ben bu haftasonu alacağım sanırım bu kampanyadan. Gayet iyi bir indirim oluyor haberiniz olsunnn :)

Yeni hamilelere de sorayım:)çok acıkıyo musunuz?ben normalde çok az yerim.yemek yemek sıkıcı bi iştir benim için.ama şu anda acayip yemeğe başladım.İkiz olduğu için mi böyle acaba diye düşünüyorum:)

Bi de kızlar bi kere daha sordum ama mesajı gören olmadı sanıyorum.Normalde 36 beden giyiyorum.Eski pantolonlar da sıkıyo biraz tedirgin oluyorum.İnternette hamile kotu beğendim ama 36 beden mi yoksa 38 beden mi almam gerekiyor?

hımm bir de eltin var yani ayrıcalıklı yani. neyse canım sen bundn sonrası için daha iyi bir yol izlersin. zaten kendinde söylemişsin paşa kızı gibi oturacağım diye. saltanat şimdi sürmeyeceksinde ne zaman süreceksin. yediğin önünde yemediğin arkanda olsun inşallah dediğim gibi benim bir arkadaşım vardı tek gebelikti böyle durumlarda abartıp dururdu ahhh uhhhh derdi. en iyisi bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…