- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.681
Maşallah canımm çok sevindim iyi olmanıza :) haydi bakalım yolu yarıladık Allah'ın izniyleKizlaaar ben geldim anca yazabildim sarjim bitmisti gecmisi okuyamadim yarin pc den okucam. Bebislerim cooook sukur sagliklilar hic bir sikintimiz yok simdilik 22 cm olmuslar biri 341 gr biri 363 granalarida 50.7 olmis o kadar hareketlilerdi ki doktor zor bakti sagdaki firlama soldaki utangac bebisim sagdaki cok net poz veriyo hatta parmagini yanagina bile koydu soldaki ise yuzunu alt tarafa bi gomdu goruntu vermedi
sağol canım inşallah :) ben kolday kliniğe gidiyorum mavişehirde doktorum emre gültekin, çok memnunum, iki hastane ile anlaşmaları var kent ve çınarlı, ilk başta çınarlı diyodum ama dün doktorumdan bilgi aldım sanırım kente karar vericez, çınarlıda yoğun bakım ünitesi nöbetçi çocuk doktoru filan yokmuş, kentin imkanları daha iyimiş, fiyatlar biraz uçuk ama yapcak bişi yok, sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun?canım gözün aydın. maşallah bebişlerine. güzel güzel büyümeye devam etsinler.maşallah bu arada hangi doktora gidiyorsun canım. doğum hangi hastanede olacak?
sağol canım benim :) valla öyle ne ara geçti bu kadar zaman anlamadım :)Maşallah canımm çok sevindim iyi olmanıza :) haydi bakalım yolu yarıladık Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım, aslında plesenta previalara serklaj yapılıyor sanırım. Ayrıca çok yoğun progesteron içerikli ilaçlar içiyorlar. Sana plesenta previa için bir tedavi uygulanmıyor muYok canım değilim ama plasenta previa totalis olduğum için kasılma yaşamamam gerekiyor. Gittim bu sabah doktoruma genel kontrol etti. kasılmalar için daha erken haftadasın dedi. Adalat diye bir ilaç verdi. Birkaç gün iç son durumu konusalım dedi. Haftaya çarşamba yine randevum var. İnşallah geçer. Son 2 gündür evde dinleniyorum rapor aldım hep sırt üstü yattım. Ondan mı acaba diye de düşünüyorum bilmiyorum kendimce bir cevap bulmaya calısıyorumBir de bebişlerimin biri 720 gr digeri de 820 gr olmus aradaki fark normal mi onu da bilemedim
evet canım bende izmirdeyim ilk başta tınaztepeye gidiyodum bende ama tek yumurta ikizi olduğunu öğrenince takip edemem başka doktora git dedi kadın direktmerhaba hanimlar.bugun kontrolum vardi.bebislerimi gordum.hersey normal cok sukur.kanama alani kuculmus ama biraz daha var..birinin cinsiyetini ogrendim erkekmis.digerini goremedik.bakalim hayirlisi..kalbiminozu soyledigin cikicak galiba onceki kontrolde ultrason doktoru ikisi de erkege benziyo demisti..ictimaya cekerim artik sabahlaribidahikine kesinlesir belki..ben de egepole gidiyorum bu arada.bir de harme var gordugum kadariyla izmirli
cift mi tek mi hala belli degil daha bisey soylemedi doktor.egepolde de yenidogan bakim unitesi var diye tercih ettim ben.bana uzak aslinda ben kent hastanesine yakinim ama ozel sigorta yoksa orda epey bi yuksek fiyatlarevet canım bende izmirdeyim ilk başta tınaztepeye gidiyodum bende ama tek yumurta ikizi olduğunu öğrenince takip edemem başka doktora git dedi kadın direktbaşka gittiğim doktor biri alınsa daha iyi olur dedi ondan şimdi taaa mavişehire gidiyorum özel kliniğe. senin çift yumurta galiba dimi?
evet epey yüksek canım, benim gittiğim doktor kent ve çınarlı ile anlaşmalı çınarlıda yenidoğan bakım ünitesi yokmuş 2-3 saatten fazla kuvözde tutamıyolar dedi doktorum başka hastaneye sevk etmek zorunda kalıyolar dedi o yüzden kenti tercih edicez hayırlısı artık şu an 5500 tl miş ama ocakta zam geliyomuş 6000 filan olacak heralde, normalde bana da o taraf çok ters buca şirinyerde oturuyorumcift mi tek mi hala belli degil daha bisey soylemedi doktor.egepolde de yenidogan bakim unitesi var diye tercih ettim ben.bana uzak aslinda ben kent hastanesine yakinim ama ozel sigorta yoksa orda epey bi yuksek fiyatlar
senin cift mi?neden alinsa daha iyi olur dedi ki?insallah ikisini de saglikla alirsin kucagina.doktora guvenmek cok onemli.ben memnunum simdilik.ilgili bi doktor..evet canım bende izmirdeyim ilk başta tınaztepeye gidiyodum bende ama tek yumurta ikizi olduğunu öğrenince takip edemem başka doktora git dedi kadın direktbaşka gittiğim doktor biri alınsa daha iyi olur dedi ondan şimdi taaa mavişehire gidiyorum özel kliniğe. senin çift yumurta galiba dimi?
Hosbulduk :) tup bebek felan olsa kendimi alistirhoşgeldin canım aramıza.ikiz annesi olmak ayrıcalıktır bence. şoku atlat önce
Tamamen dogal yoldan olunca insan bi sure sasiriyo tabi:) gozum korktu aslinda nasil oluyo merk ediyorum karnimiz cik mu buyuk oluyo ya da cok mu kilo aliyoruz ikix olunca :)hoşgeldin canım aramıza.ikiz annesi olmak ayrıcalıktır bence. şoku atlat önce
hayirli olsun moryel28 Masaallah prensesleremerhaba hanımlar,
dün detaylı ultrason a girdim çok şükür bebişlerin sağlığı iyi.2 si de kızmışbi tanesini görememiştik bi türlü o da sonunda belli oldu.
saol canım hepimiz için hayırlı olsun inşallah :)5
hayirli olsun moryel28 Masaallah prenseslere
Geçmiş olsun canım, aslında plesenta previalara serklaj yapılıyor sanırım. Ayrıca çok yoğun progesteron içerikli ilaçlar içiyorlar. Sana plesenta previa için bir tedavi uygulanmıyor mu
merhaba hanımlar,
dün detaylı ultrason a girdim çok şükür bebişlerin sağlığı iyi.2 si de kızmışbi tanesini görememiştik bi türlü o da sonunda belli oldu.
hımm bir de eltin var yanicanım gittim yattım odama 10dk falan sonra baktım kimse elini sürmemiş mutfak tarafına.. kocam çay suyu koymuş kendince hazırlamaya çalışıyordu sora yardım etti bana işte.. makineye yerleştirdik bulaşıkları çayı falan yaptık kaynanam eltim oturmuş tv bakıyorlar tabi çay çerez bulaşıklarıda bana kaldı.. ben şu halimle bile onlara gidince mutfakta yanlarında duruyorum belki yapabileceğim bişey olur diye.. suratımdanda anlamadılar sıkıntımı birdahada kabul etmem zaten gidersemde paşa kızı gibi oturcam canımı sıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?