- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.721
teşekkür ederim canım.demek senin de kızların olacak ne güzelsat günlerimizde çok yakın bakalım ne zaman kavuşucaz minnoşlara
Ee tabii bi de doğal olunca şok olmuşsundur:)Canım seni çok iyi anlıyorum. Çünkü bizde de ikimizin ailesinde de ikiz yok aklımın ucundan ikiz geçmezdi. Zaten pco hastasıydım hamile kalmam çok zor gözüküyordu bi anda ikiz olduğunu öğrendim şok üstüne şok :))
Ederiz tabii canım etmez miyiz hiç neyi var bebeğinin?Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
bakalım ekstra masraf çıkmasın korkuyorum ama hayırlısı artık onlar sağlıkla gelsinler yeter.. senin doktorun kim?canım ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. onunda çınarlı ile anlaşması vardı ama ben doğumumu egepol de yaptıracağım. yenidoğan ünitesi iyi diyorlar, ameliyathane ekibi vs. bu arada bir arkadaşımda kentte doğum yapacak oraya gidiyor gebelik takibi için. o da ikiz annesi. pahalı ama çok memnun. iyi bir tercih yapmışsın.
Aslında ağır diyemem ama herşey tek gebeliğin iki katı etkide bol bol dinlenmeyle geçiyor hepimizin gebeliği en ufak şey kanama yapıyor ya da en ufak bir yürüyüş de nefes nefese kalıyoruz ama bir bedende 3 kalp olmak hepsine değer inanKizlar hala şoku atlatabilmis degilim . Ikiz ..nasil tasir benim karnim . Bir yil once bel fitigi ameliyati olmustum .ilk bebegimi de preklempsiden kaybetmistim .
Cok mu agir geciyor gebeliginiz ?
Canım kabul etmek istemediğimi kendimi çok iyi hissetmediğimi belli etmeye çalıştım. Aman daha doğurmadınki nolcak tarzı konuşuldu çok enteresan insanlar velhasıl
Evde dinlenmen çok iyi cnm. Adalat iyi gelecektir. Maşallah bebişlerin kilosu da cok iyi.bnmkilerin arasındada hep 80-100 gr fark çıkıyor, normal fark olması.birde soluna yatsan daha iyi aslında
bmerhaba hanimlar.bugun kontrolum vardi.bebislerimi gordum.hersey normal cok sukur.kanama alani kuculmus ama biraz daha var..birinin cinsiyetini ogrendim erkekmis.digerini goremedik.bakalim hayirlisi..kalbiminozu soyledigin cikicak galiba onceki kontrolde ultrason doktoru ikisi de erkege benziyo demisti..ictimaya cekerim artik sabahlaribidahikine kesinlesir belki..ben de egepole gidiyorum bu arada.bir de harme var gordugum kadariyla izmirli
merhaba hanimlar.bugun kontrolum vardi.bebislerimi gordum.hersey normal cok sukur.kanama alani kuculmus ama biraz daha var..birinin cinsiyetini ogrendim erkekmis.digerini goremedik.bakalim hayirlisi..kalbiminozu soyledigin cikicak galiba onceki kontrolde ultrason doktoru ikisi de erkege benziyo demisti..ictimaya cekerim artik sabahlaribidahikine kesinlesir belki..ben de egepole gidiyorum bu arada.bir de harme var gordugum kadariyla izmirli
Gözün korkmasın canım eğer dikkat edersen öyle aşırı kilolar almaz ve göbeğin büyümez. Ben mesela diyete sokuluyorum herşey kontrollü olacak. Sen şimdilik Keyfini sürmeye bakHosbulduk :) tup bebek felan olsa kendimi alistir
Tamamen dogal yoldan olunca insan bi sure sasiriyo tabi:) gozum korktu aslinda nasil oluyo merk ediyorum karnimiz cik mu buyuk oluyo ya da cok mu kilo aliyoruz ikix olunca :)
Evet canım bilinçten mi bebeklerime birşey olacak korkusundan mi artık dikkat ediyorum. Simdide 100 gr yükleme yaptırdım. Bakalım sonuçlar ne çıkacak.Yuksek çıkmış 50 likte ama sen çok bilinçlisin.hiç sorun olmayacak merak etme.çoğu ikiz gebelikte seker oluyor zaten
Ben hep sola yatıyorum şimdi de kolum sızlıyor sinir sıkışmasını tetiklemiş hamilelik baya ağrıyor Nasıl geçecek kalan 4 ay bilmiyorumEvet canım geceleri soluma yatmaya calısıyordum da gündüzleri sırt üstü yatıyordum ama gündüzleri de yatıcaksam sola dogru yatıyorum artık ya da sırtım dik oturuyorum ayaklarımı uzatarak..Bu sabah aldım şimdi adalatı hayırlısı bakalım
Hayırlısı canım. Bu arada kentte özel sağlık sigortan varsa geçiyor. Ben dr. Kaan bozkurta gidiyorum.bakalım ekstra masraf çıkmasın korkuyorum ama hayırlısı artık onlar sağlıkla gelsinler yeter.. senin doktorun kim?
Ben transfer itibariyle yaklaşık ilk 2 ay yaşadım bel Ağrı'sı korkma yani :)Merhaba arkdslar 9.haftam tammlanıcak bugun ama cok fecı bel agrım var bu haftada bel agrısı normalmı tup bebekle hamıle kalınca hersey kafaya takılıyo b7de crınone jel kullanıyorum bebişlerime bisey mi oldu acaba kanamm yok ama bu bel agrısı korkutuyo benı cookk
Sagolasın canm yoktu bısey tamm bel agrısı olur da daha erken gelıyodu bana ama daha erkenıde varmıs :) drumu da aradım sordum kanaman yoksa korkma dedı normalmişBen transfer itibariyle yaklaşık ilk 2 ay yaşadım bel Ağrı'sı korkma yani :)
yok özel sağlık sigortamız ama sırf bu yüzden bugün eşim araştırcak bakalım ama bu saatten sonra olur mu etkisi olmaz mı hiç bilgimiz yok bu konuda, sizlerin bilgisi varsa kısa bir bilgi alabilirHayırlısı canım. Bu arada kentte özel sağlık sigortan varsa geçiyor. Ben dr. Kaan bozkurta gidiyorum.
Canım benim de tüp bebek seni anlıyorum.ben artık belirtilere sevinir oldum.arada kendimi yokluyorum belim niye ağrımıyo diye:)Genelde bel ağrısı çok yaşanırmış çünkü.o yüzden sen de sevin bence:) akşamları midem bulanmaya başladı vallahi seviniyorum yaaa:))Merhaba arkdslar 9.haftam tammlanıcak bugun ama cok fecı bel agrım var bu haftada bel agrısı normalmı tup bebekle hamıle kalınca hersey kafaya takılıyo b7de crınone jel kullanıyorum bebişlerime bisey mi oldu acaba kanamm yok ama bu bel agrısı korkutuyo benı cookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?