2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar hala şoku atlatabilmis degilim . Ikiz ..nasil tasir benim karnim . Bir yil once bel fitigi ameliyati olmustum .ilk bebegimi de preklempsiden kaybetmistim .

Cok mu agir geciyor gebeliginiz ?

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

Ee tabii bi de doğal olunca şok olmuşsundur:)

bakalım ekstra masraf çıkmasın korkuyorum ama hayırlısı artık onlar sağlıkla gelsinler yeter.. senin doktorun kim?

Kizlar hala şoku atlatabilmis degilim . Ikiz ..nasil tasir benim karnim . Bir yil once bel fitigi ameliyati olmustum .ilk bebegimi de preklempsiden kaybetmistim .

Cok mu agir geciyor gebeliginiz ?
Aslında ağır diyemem ama herşey tek gebeliğin iki katı etkide bol bol dinlenmeyle geçiyor hepimizin gebeliği en ufak şey kanama yapıyor ya da en ufak bir yürüyüş de nefes nefese kalıyoruz ama bir bedende 3 kalp olmak hepsine değer inan

Canım kabul etmek istemediğimi kendimi çok iyi hissetmediğimi belli etmeye çalıştım. Aman daha doğurmadınki nolcak tarzı konuşuldu çok enteresan insanlar velhasıl

Bu süreçte bol bol derin nefes alıyoruz...iç huzurumuzu kendimiz sağlıyoruz yoksa herkes bizi sinir etmeye çalışıyor pes sen kendini nasıl hissediyorsan sakın cekinme söyle. Ben işyerimden cok cekinmiştim baktım doktorum cok ciddi durumun dinlenmen lazım diyince gittim dedim ben cıkıyorum böyle böyle..işlerimin büyük bölümü de yarım kaldı hiç umrumda degil valla..annemde simdi yatıyorum dinleniyorum...önce senin saglıgın huzurun ki bebekler de saglıklı huzurlu olsun

Evde dinlenmen çok iyi cnm. Adalat iyi gelecektir. Maşallah bebişlerin kilosu da cok iyi.bnmkilerin arasındada hep 80-100 gr fark çıkıyor, normal fark olması.birde soluna yatsan daha iyi aslında

Evet canım geceleri soluma yatmaya calısıyordum da gündüzleri sırt üstü yatıyordum ama gündüzleri de yatıcaksam sola dogru yatıyorum artık ya da sırtım dik oturuyorum ayaklarımı uzatarak..Bu sabah aldım şimdi adalatı hayırlısı bakalım

b
erkek bolluğunda içtima şart bende izmirdeyim canım. Egepolde doğumu düşünüyorum.

Merhaba arkdslar 9.haftam tammlanıcak bugun ama cok fecı bel agrım var bu haftada bel agrısı normalmı tup bebekle hamıle kalınca hersey kafaya takılıyo b7de crınone jel kullanıyorum bebişlerime bisey mi oldu acaba kanamm yok ama bu bel agrısı korkutuyo benı cookk

Hosbulduk :) tup bebek felan olsa kendimi alistir

Tamamen dogal yoldan olunca insan bi sure sasiriyo tabi:) gozum korktu aslinda nasil oluyo merk ediyorum karnimiz cik mu buyuk oluyo ya da cok mu kilo aliyoruz ikix olunca :)
Gözün korkmasın canım eğer dikkat edersen öyle aşırı kilolar almaz ve göbeğin büyümez. Ben mesela diyete sokuluyorum herşey kontrollü olacak. Sen şimdilik Keyfini sürmeye bak

Yuksek çıkmış 50 likte ama sen çok bilinçlisin.hiç sorun olmayacak merak etme.çoğu ikiz gebelikte seker oluyor zaten
Evet canım bilinçten mi bebeklerime birşey olacak korkusundan mi artık dikkat ediyorum. Simdide 100 gr yükleme yaptırdım. Bakalım sonuçlar ne çıkacak.

Ben hep sola yatıyorum şimdi de kolum sızlıyor sinir sıkışmasını tetiklemiş hamilelik baya ağrıyor Nasıl geçecek kalan 4 ay bilmiyorum

Ben transfer itibariyle yaklaşık ilk 2 ay yaşadım bel Ağrı'sı korkma yani :)

Hayırlısı canım. Bu arada kentte özel sağlık sigortan varsa geçiyor. Ben dr. Kaan bozkurta gidiyorum.
yok özel sağlık sigortamız ama sırf bu yüzden bugün eşim araştırcak bakalım ama bu saatten sonra olur mu etkisi olmaz mı hiç bilgimiz yok bu konuda, sizlerin bilgisi varsa kısa bir bilgi alabilir

Duble anneler ben alışamadım bu sulu beyaz akıntıya hep bir korku içimde suyum mu gidiyor acaba diye siz ne durumdasınız var mı hal akıntı

Canım benim de tüp bebek seni anlıyorum.ben artık belirtilere sevinir oldum.arada kendimi yokluyorum belim niye ağrımıyo diye:)Genelde bel ağrısı çok yaşanırmış çünkü.o yüzden sen de sevin bence:) akşamları midem bulanmaya başladı vallahi seviniyorum yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…