2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evde dinlenmen çok iyi cnm. Adalat iyi gelecektir. Maşallah bebişlerin kilosu da cok iyi.bnmkilerin arasındada hep 80-100 gr fark çıkıyor, normal fark olması.birde soluna yatsan daha iyi aslında
 
canım ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. onunda çınarlı ile anlaşması vardı ama ben doğumumu egepol de yaptıracağım. yenidoğan ünitesi iyi diyorlar, ameliyathane ekibi vs. bu arada bir arkadaşımda kentte doğum yapacak oraya gidiyor gebelik takibi için. o da ikiz annesi. pahalı ama çok memnun. iyi bir tercih yapmışsın.
 
Yuksek çıkmış 50 likte ama sen çok bilinçlisin.hiç sorun olmayacak merak etme.çoğu ikiz gebelikte seker oluyor zaten
 
Evet Can'ım sık sık az az yiyorum çünkü sık sık acıkıyorum mecbur yiyorum
 
Bende de şaka gibi bir şekilde 3 gündür görümcem bizde kalıyor amaç ne onu da bilmiyorum benim kendime tahammülüm yok zaten kendi başıma hiçbişey yapamıyorum zaten o da kendince yardım ediyor tabi ama onun yaptığı işi ben zaten beğenmiyorum üzerine ben tekrar yapıyorum :)
 
Karnının büyüklüğü ne durumda ben son 1 aydır hamile pantolonu gitmeye başladım karnın küçükken açıkcası gerek yok 36 beden sıkıyorsa 38 beden Alman mantıklı ama karnım küçükken normal mağazaların xl bedenlerini giyebiliyordum ama lastiği alta gelecek şekilde
 
Hosbulduk :) tup bebek felan olsa kendimi alistir

Tamamen dogal yoldan olunca insan bi sure sasiriyo tabi:) gozum korktu aslinda nasil oluyo merk ediyorum karnimiz cik mu buyuk oluyo ya da cok mu kilo aliyoruz ikix olunca :)
Yani gözümüze soktun doğal olduğunu anladık:)tüp bebek olunca daha da mucize oluyo canım.hele ki 2. -3. Denemeleri olanlar için söylüyorum.Benim öyle ordan biliyorum:)
 
Yani gözümüze soktun doğal olduğunu anladık:)tüp bebek olunca daha da mucize oluyo canım.hele ki 2. -3. Denemeleri olanlar için söylüyorum.Benim öyle ordan biliyorum:)
:) hyır canım ondan değil ben sasırdım ondan çünkü ne eşimde ne de bizde ikiz yok acıkcası bi de ben korktuğum için değişik geldi bana onu anlatmak istedim aslında :)
 
Keşke ben de giyebilsem eskileri de,zaten şu tedavi sırasında biraz göbeğim oluştu:)şimdi de içim hiç rahat etmiyo.Xl bişey alsam bacakları çok bol gelir.Ben en iyisi 38 alayım dediğin gibi.Sonuçta bacaklar olduğu sürece bel kısmı ayarlanıomuş sanırım.uzun süre giyerim sanki.
 
:) hyır canım ondan değil ben sasırdım ondan çünkü ne eşimde ne de bizde ikiz yok acıkcası bi de ben korktuğum için değişik geldi bana onu anlatmak istedim aslında :)
Başlangıç sen olmuşsun ne güzel:)Allah tamamını erdirsin inşaallah.Tüp bebek tedavisinde de körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz durumu olduğu için insan ciddi şok oluyo:)
Bu arada yeni senin gerçi ama acıkmaların çok oluyo mu?
 
oluyo ama benim mide bulantım çpk olduğu için yıyemıyorum mide bulantısı için doktor 2 tane ilaç verdi aslında ama cesaeet edip içemedim blki bişe olur diye..
 
cift mi tek mi hala belli degil daha bisey soylemedi doktor.egepolde de yenidogan bakim unitesi var diye tercih ettim ben.bana uzak aslinda ben kent hastanesine yakinim ama ozel sigorta yoksa orda epey bi yuksek fiyatlar
Canım normal kadın doğumcuların ikizden bi şey anladığı yok perinataloga git direkt söylüyor tek mi çift mi saniyesinde
 
B
Bence bi beden büyük al ben 38 bedenim hamile kotumu eşofmanımı kumaş pantalonumu 40 aldım
 
:) hyır canım ondan değil ben sasırdım ondan çünkü ne eşimde ne de bizde ikiz yok acıkcası bi de ben korktuğum için değişik geldi bana onu anlatmak istedim aslında :)
Canım seni çok iyi anlıyorum. Çünkü bizde de ikimizin ailesinde de ikiz yok aklımın ucundan ikiz geçmezdi. Zaten pco hastasıydım hamile kalmam çok zor gözüküyordu bi anda ikiz olduğunu öğrendim şok üstüne şok :))
 
Canım kabul etmek istemediğimi kendimi çok iyi hissetmediğimi belli etmeye çalıştım. Aman daha doğurmadınki nolcak tarzı konuşuldu çok enteresan insanlar velhasıl
 
evet yoksa ne yolldan oldugu önemli değil sonuçta ..hiç böle bişe beklemiyodum o yuzden şaşkınım hala bi de cok cocuk istememe rağmen hamilelik korkum var dı benım panık atak tedavisi görüyodum birden hem hamile olmam hem de ikiz olması bende resmen tramva yarattı yani :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…