- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.701
Evde dinlenmen çok iyi cnm. Adalat iyi gelecektir. Maşallah bebişlerin kilosu da cok iyi.bnmkilerin arasındada hep 80-100 gr fark çıkıyor, normal fark olması.birde soluna yatsan daha iyi aslındaYok canım değilim ama plasenta previa totalis olduğum için kasılma yaşamamam gerekiyor. Gittim bu sabah doktoruma genel kontrol etti. kasılmalar için daha erken haftadasın dedi. Adalat diye bir ilaç verdi. Birkaç gün iç son durumu konusalım dedi. Haftaya çarşamba yine randevum var. İnşallah geçer. Son 2 gündür evde dinleniyorum rapor aldım hep sırt üstü yattım. Ondan mı acaba diye de düşünüyorum bilmiyorum kendimce bir cevap bulmaya calısıyorumBir de bebişlerimin biri 720 gr digeri de 820 gr olmus aradaki fark normal mi onu da bilemedim
canım ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. onunda çınarlı ile anlaşması vardı ama ben doğumumu egepol de yaptıracağım. yenidoğan ünitesi iyi diyorlar, ameliyathane ekibi vs. bu arada bir arkadaşımda kentte doğum yapacak oraya gidiyor gebelik takibi için. o da ikiz annesi. pahalı ama çok memnun. iyi bir tercih yapmışsın.sağol canım inşallah :) ben kolday kliniğe gidiyorum mavişehirde doktorum emre gültekin, çok memnunum, iki hastane ile anlaşmaları var kent ve çınarlı, ilk başta çınarlı diyodum ama dün doktorumdan bilgi aldım sanırım kente karar vericez, çınarlıda yoğun bakım ünitesi nöbetçi çocuk doktoru filan yokmuş, kentin imkanları daha iyimiş, fiyatlar biraz uçuk ama yapcak bişi yok, sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun?
sağol canım benim :) valla öyle ne ara geçti bu kadar zaman anlamadım :)
Yuksek çıkmış 50 likte ama sen çok bilinçlisin.hiç sorun olmayacak merak etme.çoğu ikiz gebelikte seker oluyor zatenevet canım haklısın streste büyük etkenlerden biri. o zaten bir riskim olduğunun farkında ailede olduğu için. neyse zaten yükleme yapıldı. bu arada test sonucum çıkmış açlık 85 tokluk 193 çıkmış. doktoruma göstermedim daha sanırım 100lük yükleme isteyebilir. ama ben kendimi diyete aldım zaten.
Evet Can'ım sık sık az az yiyorum çünkü sık sık acıkıyorum mecbur yiyorumYeni hamilelere de sorayım:)çok acıkıyo musunuz?ben normalde çok az yerim.yemek yemek sıkıcı bi iştir benim için.ama şu anda acayip yemeğe başladım.İkiz olduğu için mi böyle acaba diye düşünüyorum:)
Bende de şaka gibi bir şekilde 3 gündür görümcem bizde kalıyor amaç ne onu da bilmiyorum benim kendime tahammülüm yok zaten kendi başıma hiçbişey yapamıyorum zaten o da kendince yardım ediyor tabi ama onun yaptığı işi ben zaten beğenmiyorum üzerine ben tekrar yapıyorum :)canım gittim yattım odama 10dk falan sonra baktım kimse elini sürmemiş mutfak tarafına.. kocam çay suyu koymuş kendince hazırlamaya çalışıyordu sora yardım etti bana işte.. makineye yerleştirdik bulaşıkları çayı falan yaptık kaynanam eltim oturmuş tv bakıyorlar tabi çay çerez bulaşıklarıda bana kaldı.. ben şu halimle bile onlara gidince mutfakta yanlarında duruyorum belki yapabileceğim bişey olur diye.. suratımdanda anlamadılar sıkıntımı birdahada kabul etmem zaten gidersemde paşa kızı gibi oturcam canımı sıktılar
İlk ultrason randevumda öğrendim ben yani 6.haftadaKizlar ikiz oldugunu ne zaman ogrenebiliyrsnuz merak ediyyrum
Karnının büyüklüğü ne durumda ben son 1 aydır hamile pantolonu gitmeye başladım karnın küçükken açıkcası gerek yok 36 beden sıkıyorsa 38 beden Alman mantıklı ama karnım küçükken normal mağazaların xl bedenlerini giyebiliyordum ama lastiği alta gelecek şekildeBi de kızlar bi kere daha sordum ama mesajı gören olmadı sanıyorum.Normalde 36 beden giyiyorum.Eski pantolonlar da sıkıyo biraz tedirgin oluyorum.İnternette hamile kotu beğendim ama 36 beden mi yoksa 38 beden mi almam gerekiyor?
Teşekkür ederim canimİlk ultrason randevumda öğrendim ben yani 6.haftada
Yani gözümüze soktun doğal olduğunu anladık:)tüp bebek olunca daha da mucize oluyo canım.hele ki 2. -3. Denemeleri olanlar için söylüyorum.Benim öyle ordan biliyorum:)Hosbulduk :) tup bebek felan olsa kendimi alistir
Tamamen dogal yoldan olunca insan bi sure sasiriyo tabi:) gozum korktu aslinda nasil oluyo merk ediyorum karnimiz cik mu buyuk oluyo ya da cok mu kilo aliyoruz ikix olunca :)
:) hyır canım ondan değil ben sasırdım ondan çünkü ne eşimde ne de bizde ikiz yok acıkcası bi de ben korktuğum için değişik geldi bana onu anlatmak istedim aslında :)Yani gözümüze soktun doğal olduğunu anladık:)tüp bebek olunca daha da mucize oluyo canım.hele ki 2. -3. Denemeleri olanlar için söylüyorum.Benim öyle ordan biliyorum:)
Keşke ben de giyebilsem eskileri de,zaten şu tedavi sırasında biraz göbeğim oluştu:)şimdi de içim hiç rahat etmiyo.Xl bişey alsam bacakları çok bol gelir.Ben en iyisi 38 alayım dediğin gibi.Sonuçta bacaklar olduğu sürece bel kısmı ayarlanıomuş sanırım.uzun süre giyerim sanki.Karnının büyüklüğü ne durumda ben son 1 aydır hamile pantolonu gitmeye başladım karnın küçükken açıkcası gerek yok 36 beden sıkıyorsa 38 beden Alman mantıklı ama karnım küçükken normal mağazaların xl bedenlerini giyebiliyordum ama lastiği alta gelecek şekilde
Başlangıç sen olmuşsun ne güzel:)Allah tamamını erdirsin inşaallah.Tüp bebek tedavisinde de körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz durumu olduğu için insan ciddi şok oluyo:):) hyır canım ondan değil ben sasırdım ondan çünkü ne eşimde ne de bizde ikiz yok acıkcası bi de ben korktuğum için değişik geldi bana onu anlatmak istedim aslında :)
teşekkür ederim canım.demek senin de kızların olacak ne güzelGözün aydın cnm herseyin yolunda olmasına sevindim .. kızlarında hayırlı olsun benimde iki kiz kızlarıma arkadaş geliyor
Canım normal kadın doğumcuların ikizden bi şey anladığı yok perinataloga git direkt söylüyor tek mi çift mi saniyesindecift mi tek mi hala belli degil daha bisey soylemedi doktor.egepolde de yenidogan bakim unitesi var diye tercih ettim ben.bana uzak aslinda ben kent hastanesine yakinim ama ozel sigorta yoksa orda epey bi yuksek fiyatlar
Bence bi beden büyük al ben 38 bedenim hamile kotumu eşofmanımı kumaş pantalonumu 40 aldımBi de kızlar bi kere daha sordum ama mesajı gören olmadı sanıyorum.Normalde 36 beden giyiyorum.Eski pantolonlar da sıkıyo biraz tedirgin oluyorum.İnternette hamile kotu beğendim ama 36 beden mi yoksa 38 beden mi almam gerekiyor?
Canım seni çok iyi anlıyorum. Çünkü bizde de ikimizin ailesinde de ikiz yok aklımın ucundan ikiz geçmezdi. Zaten pco hastasıydım hamile kalmam çok zor gözüküyordu bi anda ikiz olduğunu öğrendim şok üstüne şok :)):) hyır canım ondan değil ben sasırdım ondan çünkü ne eşimde ne de bizde ikiz yok acıkcası bi de ben korktuğum için değişik geldi bana onu anlatmak istedim aslında :)
Canım kabul etmek istemediğimi kendimi çok iyi hissetmediğimi belli etmeye çalıştım. Aman daha doğurmadınki nolcak tarzı konuşuldu çok enteresan insanlar velhasılBence usturuplu bir dille kabul etme. Yani hamilelik süreci zaten zor bir de hizmet etmek daha da zor. Her dakika kıymetli bizim için. Bence sana gelmeleri yerine seni kendilerine cagırıp hizmet etmeleri gerekir ama insanları cidden anlayamıyorum. Neyse ki bana kimse böyle bir teklifte bulunmadı yoksa anında afaroz ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?