- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.741
Progestan ıgneden jele gectım 5 gun oldu bel agrım baslayınca ondan tedırgın oldum aynen benımde bulantılarım yemek kokusundan yemek saatlerınde vede aksamları ve gece oluyo 1 kerede kustm inşallh bidaha kusmam tamm ben sevıneyım o zaman bebişlerim agırlasmaya ve kendılerını hıssettrmeye basladılar dıyeCanım benim de tüp bebek seni anlıyorum.ben artık belirtilere sevinir oldum.arada kendimi yokluyorum belim niye ağrımıyo diye:)Genelde bel ağrısı çok yaşanırmış çünkü.o yüzden sen de sevin bence:) akşamları midem bulanmaya başladı vallahi seviniyorum yaaa:))
Ay canım ben de hep sola yatıyorum çünkü sola yatarak kalbimiz bebeklere daha iyi kan pompalıyormuş. Ama bu seferde sol bacağımın kemikleri sızlıyorBen hep sola yatıyorum şimdi de kolum sızlıyor sinir sıkışmasını tetiklemiş hamilelik baya ağrıyor Nasıl geçecek kalan 4 ay bilmiyorum
Süpersin:) ben daha bırakamadım progestan iğneyi.jel de kullanıyorum.bunun yanında progestan hap da verdi doktor.ufak bi kanamam olduktan sonra verdi.bu arada jel kalıntısı geri geliyo akşamları.rengi kahve beyaz şeklinde.sende nasıl?yoksa benim kanamadan dolayı mı o renk acabaProgestan ıgneden jele gectım 5 gun oldu bel agrım baslayınca ondan tedırgın oldum aynen benımde bulantılarım yemek kokusundan yemek saatlerınde vede aksamları ve gece oluyo 1 kerede kustm inşallh bidaha kusmam tamm ben sevıneyım o zaman bebişlerim agırlasmaya ve kendılerını hıssettrmeye basladılar dıye
Aslında bende ıgneye devam edıcektımde daha dayanamadm kalcam fecı oldu oyuzden sabah aksam jel kullan ozaman dedı drum yanı sabah jelınden hıc kalıntı gerı gelmıyo ama aksam dozundan sonra gece yada sabah topaklanmıs jel gerı gerıyo ama benımkı sarımsı beyazmsı renkte gelıyo sanırım oda aksam dozundn sonra daha cok oturup yattıgım ıcın sabah jelı sıkıp gıyınıp ıse gıdıyorum butn gun yuruyorm otr kalk hep hareket halındeyım sanırım buyuzden guzel.emılıyo aksam dozunuda ısten cıkmadan yapıp eve yuruyerek gıdıcem bakalım yıne topak olucakmı sen nasıl kullanıyosun jelı yatmamak lazmmıs yuruyun dıyolar sende belkı az hareket edıyosan ondan topaklanyodr rengıde aynen bıraz kanamn olmusya ondan renk degıamıstırSüpersin:) ben daha bırakamadım progestan iğneyi.jel de kullanıyorum.bunun yanında progestan hap da verdi doktor.ufak bi kanamam olduktan sonra verdi.bu arada jel kalıntısı geri geliyo akşamları.rengi kahve beyaz şeklinde.sende nasıl?yoksa benim kanamadan dolayı mı o renk acaba
Aramıza Hoşgeldin :) ben de bir prens bir Prenses annesi olacam inşallah biz de 18+5 deyizMerhaba kizlar bende asilama sayesinde ikiz hamileyim 19+4 olduk. Bir prensesim bir de prensim olucak insallah. Mart 2015 dogum gorunuyor. Rabbim hrpimizin kini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlat sahibi olmak isteyenlere de yasatsin insallah bu duyguyu
Benim iğne devam ettiği için sadece sabahları kullanıyorum.dediğin gibi ben de işe gidiyorum ama öğlene kadar hareket halindeyim sonra evdeyim yatıyorum.Heralde hareket yetmiyo.Hafta sonları da kullandıktan sonra 15 dk yürüyorum evin içinde.tüp bebek merkezinden öyle demişlerdi.hemen yatmadan 15 dk yürümen gerekiyo demişlerdi.bakalım yarın kontrol var.yüreğim ağzımda yineAslında bende ıgneye devam edıcektımde daha dayanamadm kalcam fecı oldu oyuzden sabah aksam jel kullan ozaman dedı drum yanı sabah jelınden hıc kalıntı gerı gelmıyo ama aksam dozundan sonra gece yada sabah topaklanmıs jel gerı gerıyo ama benımkı sarımsı beyazmsı renkte gelıyo sanırım oda aksam dozundn sonra daha cok oturup yattıgım ıcın sabah jelı sıkıp gıyınıp ıse gıdıyorum butn gun yuruyorm otr kalk hep hareket halındeyım sanırım buyuzden guzel.emılıyo aksam dozunuda ısten cıkmadan yapıp eve yuruyerek gıdıcem bakalım yıne topak olucakmı sen nasıl kullanıyosun jelı yatmamak lazmmıs yuruyun dıyolar sende belkı az hareket edıyosan ondan topaklanyodr rengıde aynen bıraz kanamn olmusya ondan renk degıamıstır
Ayy benım kontrolum de haftaya nasıl gecrcem bu zamanı bılmıyorum kı daha cok var benım kontrole hayırlısı artk bakalm guzel haberlerını alalım ınsallhBenim iğne devam ettiği için sadece sabahları kullanıyorum.dediğin gibi ben de işe gidiyorum ama öğlene kadar hareket halindeyim sonra evdeyim yatıyorum.Heralde hareket yetmiyo.Hafta sonları da kullandıktan sonra 15 dk yürüyorum evin içinde.tüp bebek merkezinden öyle demişlerdi.hemen yatmadan 15 dk yürümen gerekiyo demişlerdi.bakalım yarın kontrol var.yüreğim ağzımda yine
devam canım benim hep vardı hala var, korkma bence korkulcak bir durum olacağını sanmıyorumDuble anneler ben alışamadım bu sulu beyaz akıntıya hep bir korku içimde suyum mu gidiyor acaba diye siz ne durumdasınız var mı hal akıntı
Yani gözümüze soktun doğal olduğunu anladık:)tüp bebek olunca daha da mucize oluyo canım.hele ki 2. -3. Denemeleri olanlar için söylüyorum.Benim öyle ordan biliyorum:)
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah minnoslariniziAramıza Hoşgeldin :) ben de bir prens bir Prenses annesi olacam inşallah biz de 18+5 deyiz
Kizlar ikiz gebelikte dr larinizin verdigi ozel bir beslenme var mi ? Ne yesek de bebekler buyuse , kilo alsalar ..
Bir de gebeligi ilerlemis bayanlar kac kilo aldiniz ?kilo umrumda degil ama daha yeni bel fitigi ameliyati olmustum
Vallahi seni canı gönülden tebrik ediyorum canım.Allah eline de almayı nasip etsin inşaallah.Çookkk sevindim gerçekten.Benim 5. Denemede hamileym.
canım özel hayat sigortasının geçerli olması için 1 sene sigortalı olmak gerekiyor sanırım benim duyduğum bu. başka bilgim yok. benim arkadaşımda kente gidiyor özel sağlık sigortası yok ama sanırım fiyat 5500 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.yok özel sağlık sigortamız ama sırf bu yüzden bugün eşim araştırcak bakalım ama bu saatten sonra olur mu etkisi olmaz mı hiç bilgimiz yok bu konuda, sizlerin bilgisi varsa kısa bir bilgi alabilir
ben de egepolde dusunuyorum dogumu.senin benden once olucak insallah.deneyimlerini paylasirsin:)ben sukran hanima gidiyorum kontrole.b
erkek bolluğunda içtima şart bende izmirdeyim canım. Egepolde doğumu düşünüyorum.
perinatalog hic dusunmedim aslinda.suanki doktorumdan memnunum.ama ayrintili ultrason icin gidebilirim..senin doktorun perinatolog mu?ya da doktorun disinda mi gidiyorsun perinatologa?Canım normal kadın doğumcuların ikizden bi şey anladığı yok perinataloga git direkt söylüyor tek mi çift mi saniyesinde
ben balikyagi kullanmaya basladim yeni.doktorum bulantin yoksa kullanabilirsin dedi.bide vitamin verdi.decavit.3 kilo almisim ben.gecmis olsun.rahat gecer insallah hamileligin..Kizlar ikiz gebelikte dr larinizin verdigi ozel bir beslenme var mi ? Ne yesek de bebekler buyuse , kilo alsalar ..
Bir de gebeligi ilerlemis bayanlar kac kilo aldiniz ?kilo umrumda degil ama daha yeni bel fitigi ameliyati olmustum
canım özel hayat sigortasının geçerli olması için 1 sene sigortalı olmak gerekiyor sanırım benim duyduğum bu. başka bilgim yok. benim arkadaşımda kente gidiyor özel sağlık sigortası yok ama sanırım fiyat 5500 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Her zaman adet tarihini baz almalısın.diğeri geri olabilir.ileri olabilir.değişkendir.32 den sonra ikizlerin buyume hızı düşebilir.Merhaba kızlar. İkizlerime hamileyim, 2 erkek annesi olucam kısmetse :) sorum şu; son adet tarihime göre 20 haftalık hamileyim ama bebekler ultrasonda hep 1 hafta önde gidiyor. Ben hangisini baz alıcam bilemedim. 20 haftalık mıyım 21 mi? Tüp bebekle hamile kaldm ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?