2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok tesekkurler , her gun havucun ne etkisi var acaba ?

ben balikyagi kullanmaya basladim yeni.doktorum bulantin yoksa kullanabilirsin dedi.bide vitamin verdi.decavit.3 kilo almisim ben.gecmis olsun.rahat gecer insallah hamileligin..
Cok tesekkurrler su an buantilarim baya var . Hersey iki kati sanki :)

Hoşgeldin aramamıza :) prenslerin sağlıkla gelsin inşallah bizimkiler gününde gidiyor bende tüp bebek tedavis ile hamile kaldım 18+5 deyiz bizde :)

Kizlar merhaba.siz her ay de kotrole gittiginizde kan tahlili vs yapiyormu.benden hic seker tahlili istemedi aclik tokluk buzamana kadar.10.haftamda falam hemogram tsh vs seker haric rum tahliller yapildi.sonra bidaha tahlil isteemdi.gerci kan hapina basladim ama.nebilim acaba sizinde boylemi

Cok tesekkurler , her gun havucun ne etkisi var acaba ?

Cok tesekkurrler su an buantilarim baya var . Hersey iki kati sanki :)

Benimde oyleydi serum yedim surekli. Havuc bildiigim kadariyla amniyotik siviinin belli seviyede kalmasini sagliio iki bebis olunca bizim daha cok dikkat etmemiz sart. Bide saglikli cokta seviorum bazen elma suyu bazen pprtakal suyu evde ne varsa skiorum ama genelde havuc

Oncelikle hayirlisiyla kucagina al canm bebislerini. Ben sadece ikinci ayda detayli akan ve idrar testi verdim sinra baska istemedi doktorum. Tetenoz ve seker yuklemesi kesinle yapilmick dedi hic bir hastama onermiorum dedi. 13. Haftamizda detayli ultrasona girdik. Sali ikinci derayli ultrasona giricez. İlk Uc ay estroferm ve inofolic vombi kullandim. Simdi elebit ve ferrum fort kullaniorum

Tüp bebekte transfer tarihine göre hesaplanıyo gebelik haftası.son adet tarihi yanıltıcı olabiliyo.kaçıncı gün embriyosuydu o da önemli.

Kizlar tetonoz olmuuormuyuz biz ikiz gebeler.kafam karisti kimisi olma snrm.kimisi olmamis.seker yuklemesi yaptirdinizmi acaba.onada sahliksiz diyorlar ama kafam karisti cok

Kizlar tetonoz olmuuormuyuz biz ikiz gebeler.kafam karisti kimisi olma snrm.kimisi olmamis.seker yuklemesi yaptirdinizmi acaba.onada sahliksiz diyorlar ama kafam karisti cok
Herkesin doktoru farklı bir yol izliyor benim doktorum tetanoz aşısını onaylamadı ancak bazıları yaptırdı şeker yüklemesine daha gelmedik

canım hayırlısı olsun hoşgeldin. usgyi baz alma canım. bazen geri de çıkabilir. birde tüp bebekle hamile kaldıysan sat tarihin adet tarihin olmamalı. dondurulmul embriyo ise transfer tarihinde 3. gün embriyosu 17 günlük 5.gün embriyosu 19 günlük oluyorlar. ona göre hesaplaman gerekiyor.

ben de egepolde dusunuyorum dogumu.senin benden once olucak insallah.deneyimlerini paylasirsin:)ben sukran hanima gidiyorum kontrole.
canım tabiki paylaşırım inşallah memnun kalırım (z). ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. ama tiroid kontrolü için dahiliyeye geliyorum, gökalp beye de gittim ama hiç memnun kalmadım. inşallah doktorundan memnunsundur. ikiz gebelik takibini herkes yapamıyor...

Birsey daha soracagim.benim iki aydir tsh 001 ama t3 ve t4 diye wndokrin dr ilac vermiyoruz25.haftaya kadar dedi.iki aydir degerler boyleydi.bugun gene kan verdim tsh 001 den 028 yukselmis.normal degerin en alt siniri 035.ama gene benimkin001 den yukselmis 028 e.ama t4 de dusmus.gene ilac vermedi.sizlerde tiroyit sirunu oldumu boyle kizlar.

canım benim doktorum bazı testlerde takıntılı. tsh hemogram toxo 2 ayda bir istiyor. ayrıca sağlık ocağına gittiğimde onlarda bazı kan tahlillerini yapıyorlar. sen doktoruna sorabilirsin şu şu testleri yaptırsam gerekli mi diye ?

ben ilk doz tetanozumu oldum haftaya cuma günü de 2.doz aşımı olacağım. şeker yüklememi de yeni yaptırdım. yoksa bu test yapılmasaydı açlık kan şekerim hep normal çıkıyordu. fakat yükleme de anlaşıldıki gebelik şekerim var. ve diyete girdim, öteki türlü şeker varsa ve önüne geçilmezse hem bebek hem anne için daha büyük sorun oluşturabiliyor.

bende de hipertiroidi oldu ve yaklaşık 1.5 ay ilaç kullandım düzene girdi.tsh:0 idi ve t3 ve t4 yüksekti. şimdi senin tsh yükselmeye başlamış ve t4 de sınırın içindeyse ilaç kullanmana gerek yok. ama sen yine de için rahat etsin istiyorsan başka bir doktora sonuçlarını gösterebilirsin.

canım ben normal kadın doğumcuya gidiyordum. Çok memnun olduğumu sanıyordum. Sonra perinataloga gitmeye başladım. Meğerse arada dağlar kadar fark varmış. Bi kere ultrason makinaları çok farklı. Tek mi çift mi yok kız mı erkek mi yok tek plasenta mı çift plasenta mı vs hiç tereddüt yok. Şak şak adam söyledi tek yumurta ikizi, tek plasenta iki kese, iki kız...
Zaten perinatologlar riskli gebelik uzmanı ve bütün ikizler riskli gebelik. O nedenle hepinize mutlaka perinataloga gitmenizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Kizlar ikiz gebelikte dr larinizin verdigi ozel bir beslenme var mi ? Ne yesek de bebekler buyuse , kilo alsalar ..
Bir de gebeligi ilerlemis bayanlar kac kilo aldiniz ?kilo umrumda degil ama daha yeni bel fitigi ameliyati olmustum
Ben en son geçen hafta tartıştığımda 6 kilo almıştım. Şimdi ne olduk bilmiyorum.

ilk doz tetanozumu oldum canim 16 kasimda da ikinci tetanoz asimi olup seker yuklemesi yaptircam doktorum ikisinide onaylayip yaptirmami istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…