2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Selam kızlar dün bakamadım hiç arkadaşıma muhabbete gittim kaynanamlardan sonra ilaç gibi geldi valla o değilde dün arkadaşım söyledi burdaki medicanada bi erkek hemşire bi bebeğin boğazına ıslak mendil sokup yavrucağın canına kıymış. Benim muayeneye gittiğim hastanede ve burdada o hastane bir numara. Çok üzüldüm ve tedirgin oldum Rabbim tüm yavrucakları da benim bebeklerimide korusun inşallah...
canım çok sağol.. şu zamanda arkadaşın gibi olmak gerek yoksa kıymet bilinmiyor

Tatlım insan kendine bile tahammül edemiyor dediğin gibi işin içine kaynana görümce elti girince daha bi çekilmez hal alıyor.. eşimle ikimiz olunca yavaştan yemek temizlik herşeyi rahatça yapıyorum dinlene dinlene.. onlar olunca rahat olamıyorum herşeye karışıyorlar psikolojim bozuluyor..

ben memnunum doktorumdan ilgili bir bayan...insallah bi terslik cikmazsa devam ederim diye dusunuyorum..

Kizlar tetonoz olmuuormuyuz biz ikiz gebeler.kafam karisti kimisi olma snrm.kimisi olmamis.seker yuklemesi yaptirdinizmi acaba.onada sahliksiz diyorlar ama kafam karisti cok
Ben tetanozun ilk dozunu yaptım. 4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak. Doktorum ne derse yapıyoruz.

Ben daha 9 haftalıgım ama tetanoz asımı onceden tammlamıstım 5 doz tam asılıyım gebelıkte vurulmucam seker yuklemesını de yapptrmayı dusunuyorum cunkı genetık yatkınlık ve polıkıstık var hatta sımdıden seker ılacı verdı drum

Kızlarr iyi akşamlar hepinize :)

Ay çok sinir oldum bugün birilerine !!
İkiz hamilelik geçirmemiş hiç kimse, ikiz bebek taşımamış hiç kimse bizim hamileliğimiz hakkında yorum yapmasın lütfen ya. neyse sakin olucam :/

Aynen canım. Ama kimisi özellikle erkekler anlamıyor. Daha doğurmadınki nolcak modundalar. Ama eşlerinin söylemesi lazım uyarması lazım onları. Ama onlar dünden razı gelmeye :))) ay sinirden gülüyorum :)

:) tabi bilemezler ben her gün sinir oluyorum birilerine sonra kendime kızıyorum boşu boşuna geriliyorum bebeklerimi de geriyorum diye

Kızlar biraz göbeğim var eskileri giyemiyorum diye yazmıştım burda.Bugün iki tane pantolonumu terziye götürdüm.bunu hamile pantolonuna çevirebilir misiniz dedim.Meğer yaptıran varmış.adam hemen anladı tarif etti falan.Bakalım yarın alıcam.Eğer olursa beni bu zamanlarda çok güzel kurtarıcak.Benim gibi duymayan varsa fikir olur belki diye yazdım.

Şeker yuklemesi yaptirmayin. Cok zararli..inanmazsaniz internette araştırma yapın
Canım bence de evet şeker yüklemesi zararlı oki ama mesela benim tokluk şekerim yüksek çıkıyor. Sadece açlık tokluk bakılarak bir hamileye insülin verilebilir mi? Aslında başımda şeker belası olmasa ben asla şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ancak şu durumda eğer gebeliğim boyunca insülin falan kullanmam gerekecekse bunun anlaşılması için şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor. Ama açlık tokluk şekerinde hiçbir sorun olmayan arkadaşlar şeker yüklemesi boşu boşuna yaptırmasınlar derim ben de.

Şeker yuklemesi yaptırmadan insülin değerlerinize baktirin.ben eger hamile kalirsam asla şeker yüklemesi yaptirmiycam..doktorlar resmen bir saglik terörü gibi bazen.yasayarak farkettim...canan karatayin şeker yüklemesi isimli vidyosuna bakin

Mecburi ve iyi birşey gibi anlatiyor doktorlar şeker yüklemesini..Ama çok zararli..Çünkü vucuda aşırı derecede şeker yükleniyor. .saglikli birini bile hasta eder bu yontem. .Böylece bebek dogunca bağışıklık sistemi bozuk.yada sarılık geciriyor..yada sürekli hasta oluyor..ne kadar cok hasta okadar para

Canan karatay kadın dogum uzmanı degıldır dıkkat lutfen herkesın kendı tercıhı tabi ben yaptrmayı dusunuyorum

Şeker yüklemesi ile ilgili bir sürü farklı fikir var p yüzden he yiğidin yoğurt yemesi de farklı doktorlarımız ne derse ona güveniyoruz bence bu konuları çok eleştirip kafamızı karıştırmayalım bence

günaydın. mutlu haftalarımız olsun inşallah.
şeker yüklemesinde öyle bir sürü şeker yüklenilmiyor. 2 baklavaya eş değer. bir çikolatada yesen daha fazla şeker yüklüyorsun vücuduna M melekler-engelchen . ayrıca bir risk var ise bence yaptırılmalı. şimdi ben yaptırmasaydım açlık normal çıktığı için belkide bebeklerime zarar verecektim. hamile kaldığında fikrini uygulama fırsatı bulursun inşallah. arkadaşların dediği her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. ayrıcı bu yeni bir olay değil ki. yıllardır şeker yükleme yapılıyor o zaman yaptıran çoğu annenin bebeklerinde çocuklarında bağışıklık sistemi bozuk. sarılık da şeker yüklemesiyle bağlantılı olmamalı bence. umarım senin hakkında hayırlısı olur arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…