- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.781
canım çok sağol.. şu zamanda arkadaşın gibi olmak gerek yoksa kıymet bilinmiyorhımm bir de eltin var yaniayrıcalıklı yani. neyse canım sen bundn sonrası için daha iyi bir yol izlersin. zaten kendinde söylemişsin paşa kızı gibi oturacağım diye. saltanat şimdi sürmeyeceksinde ne zaman süreceksin. yediğin önünde yemediğin arkanda olsun inşallah dediğim gibi benim bir arkadaşım vardı tek gebelikti böyle durumlarda abartıp dururdu ahhh uhhhh derdi. en iyisi bu şekilde.
Tatlım insan kendine bile tahammül edemiyor dediğin gibi işin içine kaynana görümce elti girince daha bi çekilmez hal alıyor.. eşimle ikimiz olunca yavaştan yemek temizlik herşeyi rahatça yapıyorum dinlene dinlene.. onlar olunca rahat olamıyorum herşeye karışıyorlar psikolojim bozuluyor..Bende de şaka gibi bir şekilde 3 gündür görümcem bizde kalıyor amaç ne onu da bilmiyorum benim kendime tahammülüm yok zaten kendi başıma hiçbişey yapamıyorum zaten o da kendince yardım ediyor tabi ama onun yaptığı işi ben zaten beğenmiyorum üzerine ben tekrar yapıyorum :)
ben memnunum doktorumdan ilgili bir bayan...insallah bi terslik cikmazsa devam ederim diye dusunuyorum..canım tabiki paylaşırım inşallah memnun kalırım (z). ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum. ama tiroid kontrolü için dahiliyeye geliyorum, gökalp beye de gittim ama hiç memnun kalmadım. inşallah doktorundan memnunsundur. ikiz gebelik takibini herkes yapamıyor...
Ben tetanozun ilk dozunu yaptım. 4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak. Doktorum ne derse yapıyoruz.Kizlar tetonoz olmuuormuyuz biz ikiz gebeler.kafam karisti kimisi olma snrm.kimisi olmamis.seker yuklemesi yaptirdinizmi acaba.onada sahliksiz diyorlar ama kafam karisti cok
Aynen canım. Ama kimisi özellikle erkekler anlamıyor. Daha doğurmadınki nolcak modundalar. Ama eşlerinin söylemesi lazım uyarması lazım onları. Ama onlar dünden razı gelmeye :))) ay sinirden gülüyorum :)Bu süreçte bol bol derin nefes alıyoruz...iç huzurumuzu kendimiz sağlıyoruz yoksa herkes bizi sinir etmeye çalışıyor pessen kendini nasıl hissediyorsan sakın cekinme söyle. Ben işyerimden cok cekinmiştim baktım doktorum cok ciddi durumun dinlenmen lazım diyince gittim dedim ben cıkıyorum böyle böyle..işlerimin büyük bölümü de yarım kaldı hiç umrumda degil valla..annemde simdi yatıyorum dinleniyorum...önce senin saglıgın huzurun ki bebekler de saglıklı huzurlu olsun
:) tabi bilemezler ben her gün sinir oluyorum birilerine sonra kendime kızıyorum boşu boşuna geriliyorum bebeklerimi de geriyorum diyeKızlarr iyi akşamlar hepinize :)
Ay çok sinir oldum bugün birilerine !!
İkiz hamilelik geçirmemiş hiç kimse, ikiz bebek taşımamış hiç kimse bizim hamileliğimiz hakkında yorum yapmasın lütfen ya. neyse sakin olucam :/
Şeker yuklemesi yaptirmayin. Cok zararli..inanmazsaniz internette araştırma yapınBen tetanozun ilk dozunu yaptım. 4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak. Doktorum ne derse yapıyoruz.
Canım birilerine sinir olunca gelip burda anlatalım rahatlayalım:) tabi bilemezler ben her gün sinir oluyorum birilerine sonra kendime kızıyorum boşu boşuna geriliyorum bebeklerimi de geriyorum diye
Canım bence de evet şeker yüklemesi zararlı oki ama mesela benim tokluk şekerim yüksek çıkıyor. Sadece açlık tokluk bakılarak bir hamileye insülin verilebilir mi? Aslında başımda şeker belası olmasa ben asla şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ancak şu durumda eğer gebeliğim boyunca insülin falan kullanmam gerekecekse bunun anlaşılması için şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor. Ama açlık tokluk şekerinde hiçbir sorun olmayan arkadaşlar şeker yüklemesi boşu boşuna yaptırmasınlar derim ben de.Şeker yuklemesi yaptirmayin. Cok zararli..inanmazsaniz internette araştırma yapın
Şeker yuklemesi yaptırmadan insülin değerlerinize baktirin.ben eger hamile kalirsam asla şeker yüklemesi yaptirmiycam..doktorlar resmen bir saglik terörü gibi bazen.yasayarak farkettim...canan karatayin şeker yüklemesi isimli vidyosuna bakinCanım bence de evet şeker yüklemesi zararlı oki ama mesela benim tokluk şekerim yüksek çıkıyor. Sadece açlık tokluk bakılarak bir hamileye insülin verilebilir mi? Aslında başımda şeker belası olmasa ben asla şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ancak şu durumda eğer gebeliğim boyunca insülin falan kullanmam gerekecekse bunun anlaşılması için şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor. Ama açlık tokluk şekerinde hiçbir sorun olmayan arkadaşlar şeker yüklemesi boşu boşuna yaptırmasınlar derim ben de.
Siz bilirsiniz..ben sadece fikrimi söyledimCanan karatay kadın dogum uzmanı degıldır dıkkat lutfen herkesın kendı tercıhı tabi ben yaptrmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?