- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.801
Günaydın Can'ım nasıl geçiyor kaçıncı haftaya girdiniz :)günaydın . mutlu haftalarımız olsun inşallah.
şeker yüklemesinde öyle bir sürü şeker yüklenilmiyor. 2 baklavaya eş değer. bir çikolatada yesen daha fazla şeker yüklüyorsun vücuduna @bebisimgel . ayrıca bir risk var ise bence yaptırılmalı. şimdi ben yaptırmasaydım açlık normal çıktığı için belkide bebeklerime zarar verecektim. hamile kaldığında fikrini uygulama fırsatı bulursun inşallah. arkadaşların dediği her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. ayrıcı bu yeni bir olay değil ki. yıllardır şeker yükleme yapılıyor o zaman yaptıran çoğu annenin bebeklerinde çocuklarında bağışıklık sistemi bozuk. sarılık da şeker yüklemesiyle bağlantılı olmamalı bence. umarım senin hakkında hayırlısı olur arkadaşım.
günaydın canım, bir sıkıntı yok canım bu aralarGünaydın Can'ım nasıl geçiyor kaçıncı haftaya girdiniz :)
günaydın . mutlu haftalarımız olsun inşallah.
şeker yüklemesinde öyle bir sürü şeker yüklenilmiyor. 2 baklavaya eş değer. bir çikolatada yesen daha fazla şeker yüklüyorsun vücuduna @bebisimgel . ayrıca bir risk var ise bence yaptırılmalı. şimdi ben yaptırmasaydım açlık normal çıktığı için belkide bebeklerime zarar verecektim. hamile kaldığında fikrini uygulama fırsatı bulursun inşallah. arkadaşların dediği her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. ayrıcı bu yeni bir olay değil ki. yıllardır şeker yükleme yapılıyor o zaman yaptıran çoğu annenin bebeklerinde çocuklarında bağışıklık sistemi bozuk. sarılık da şeker yüklemesiyle bağlantılı olmamalı bence. umarım senin hakkında hayırlısı olur arkadaşım.
Canım bizim haftamız günümüz bile aynı görünüyor yorum yapmak istedimGünaydın kızzzlllaar, hayırlı haftalar diliyorumgeçmişi henüz okumadım hemen yazmak istedim şimdi okucam.
Dün oda takımı baktık bebişlerimize içimize sinen oldu kart aldık henüz erken daha sonra gelicez dedik, sonra ne zaman alsak filan diye konuşuyoduk daha erken korkuyorum filan diyodum, aslında deneyimli birilerine sormam daha iyi olur filan dedim,neyse öyle konu kaapandı. Bu sabah iş yerine geldim bir işlem için bir çift geldi çok tatlı işlemleri yaparken 2 erkek bebişleri olduğunu fark ettim doğum tarihlerine baktım aynı gündedim ikiz mi oğullarınız gözüm parladı hemen evet dediler dedim bende ikiz erkek bekliyorum ordan ordan konu açıldı onların çift yumurtaymış ama 3 kardeşinde ikizi olmuş biri tek yumurtaymış o güzel sonuçlanmamış, korkmayın ama her şeye her türlü zorluğa alıştırın kendinizi dedi, ve ordan ordan derken benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptıklarını öğrendim, ordaki başhemşire akrabalarıymış isim verdiler yardımcı olur dediler, ikizlerle ilgili sorun olursa çapatıpta o konuda tek uzman var diyip ismini verdiler, sürekli bilgi verdi kadın otur desem sabaha kadar anlatırdı o kadar tatlı o kadar güler yüzlü bir çiftti, sabah sabah bi garip oldum Rabbim karşıma çıkardı heralde dedim onlardan çok iyi bilgiler aldım, telefonunu alsammmı diye geçirdim ayıp olur diye soramadım, bende naptııım faceden buldum kadını mesaj attım dedim rahatsız ettiysem kusura bakmayın burdan eklesem sizi, hiç karşılaşmadığım bir şey olursa tecrübelerinizden yararlanmak isterim bakalım geri dönüş yaparsa eklicem kadını :) öyle işte kızlar :)
Sizler ne düşünüyosunuz bu alışveriş konusunda özellikle yatak olarak hemen mi alcaksınız yoksa en sonlarda mı?
Ben öğretmenim bizde kesilmiyo maaş.hiç almadım ama arkadaşlarım maaşları kesilmesin diye alıyolardı:)ordan hatırlıyorum.Kızlar heyet raporu almak istiyorum. 1 aylık heyetten rapor alsam maaşım kesiliyor mu ? Bilen var mı?
evet bize de erken geliyo. beğendiğimiz mağaza üretim için bize 1 ay süre vermeniz gerekiyo dedi, aralık gibi versek ocakta gelir heralde öyle yapabiliriz belkiSöz konusu bebeklerimin sağlığı ise gözardı edemem şahsen.. araştırdım bir çikolata dan daha az şeker yüklemesi yapılıyor ve hangimiz yemiyoruz ki... Canan hanım doğum doktoru değil ve birçoğumuz bu Haftalara kolay gelmedik... Gebelik şekerinin bebeğe verdiği zararlar çok fazla..
Canım bizim haftamız günümüz bile aynı görünüyor yorum yapmak istedimbizde fiyat ve kalite araştırması yapıyoruz ama 8.ayımızın içinde alırız inşallah diye konuştuk eşimle daha 5buçuk aylıkız ve birazcık erken sanki.. tabi sizin kararınız
Evet canım ben mobilyayı beğenicem son 1ay kalınca alırız diye yada acil bi durum olursa beğendiğimiz mobilyayı eşim alır diye düşündük.. 7.ayımıza girince doğum çantamı hazırlamaya başlıycam hazır bulunsun diye :)evet bize de erken geliyo. beğendiğimiz mağaza üretim için bize 1 ay süre vermeniz gerekiyo dedi, aralık gibi versek ocakta gelir heralde öyle yapabiliriz belki
evet doğum çantasını bizim 30. haftadan sonra hazır etmemiz lazım ne olur ne olmaz :) inşallah zamanında gelir tabi hepsiEvet canım ben mobilyayı beğenicem son 1ay kalınca alırız diye yada acil bi durum olursa beğendiğimiz mobilyayı eşim alır diye düşündük.. 7.ayımıza girince doğum çantamı hazırlamaya başlıycam hazır bulunsun diye :)
Benim değerimde yüksekti canım.. ama değer yüksek olupta tek bebekde olabilir hakkında hayırlısı..Slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdı dün kan verdim hamileyimm daha doktora gitmedim 12. Günü yaptırdım kan testini 648.8 çıktı değer bana yüksek geldim ama bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım varrrr lutfennn
Benim 11. Gün 545 ti.senin de yüksek bence hayırlısı olsun:)Slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdı dün kan verdim hamileyimm daha doktora gitmedim 12. Günü yaptırdım kan testini 648.8 çıktı değer bana yüksek geldim ama bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım varrrr lutfennn
Cnm senden çok ta ilerde sayılmam ama bu ladar düşünür stres yaparsan kendine zarar verirsin. Ben tüp bebekle ikizlerime hamileyim ve çok zor bi süreçti en az senin kadar tedirgin oluyorum zaman zaman ama sanırım biraz rahat olmakta fayda var. Bi kere Allahın izniyle bişey olmayacağına kendini inandır ben dua okuyorum ve Allahım sana emanetler diyorum :) manevi olarak rahatladığımı hissediyorum. Gün içinde kendine uğraşlar bul çok fazla evham yapma. Sanırım 12.hafta kırılma noktası bende 12ye kadar baya gergindim sonra kendiliğimden rahatladımKızlar nolucak benim bu halim ya..Birileri bişey desin bana.Daha cumartesi doktordaydık şükür sorun yok.2 hafta sonra gel dedi doktor.daha 2 gün oldu ben yine manyak gibi bişey olmuş mudur diye kendimi dinleyip duruyorum.Bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim acaba?bazen midem bulanıyo akşamları,bulanmadığı zaman bişey mi oldu diye kafama takıyorum.Sadece çok acıkıyorum.iyi hadi acıkıyorum diyorum.sonra da yok yok yemeye alıştım ben ondandır diyorum.Yani olucaksa olucak Rabbimin bileceği şey.Bunun da farkındayım ve hep teslimiyetçi davranırım.yine öyle düşünüyorum ama kafaya takmadan duramıyorum.sizin de öyle mi? Her an aklınızda mı?
Benim de tüp bebek 2. Deneme.rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama işte elimde değil.dediğin gibi belki 12. Haftada inşaallah ciddi rahatlarım.Çookk teşekkür ederim cevap için..Cnm senden çok ta ilerde sayılmam ama bu ladar düşünür stres yaparsan kendine zarar verirsin. Ben tüp bebekle ikizlerime hamileyim ve çok zor bi süreçti en az senin kadar tedirgin oluyorum zaman zaman ama sanırım biraz rahat olmakta fayda var. Bi kere Allahın izniyle bişey olmayacağına kendini inandır ben dua okuyorum ve Allahım sana emanetler diyorum :) manevi olarak rahatladığımı hissediyorum. Gün içinde kendine uğraşlar bul çok fazla evham yapma. Sanırım 12.hafta kırılma noktası bende 12ye kadar baya gergindim sonra kendiliğimden rahatladım
Cnm birsey olsa düşünerek değiştirebilecek misin? Onu düşün.boşu boşuna kendini içindeki yavrularını strese sokuyorsun.her yasadıgını birseye baglarsan ileride daha cok zorlanırsın.ben de hiç ama hiç mide bulantısı olmadı.normalde ikiz gebelikte cok yoğun olurmuş.aklıma bile gelmedi neden bulanmıyor diye.herkesin vücut tepkisi farklı.boyle düşünmen negatif şeyleri çağırır sakin ol cnm.Kızlar nolucak benim bu halim ya..Birileri bişey desin bana.Daha cumartesi doktordaydık şükür sorun yok.2 hafta sonra gel dedi doktor.daha 2 gün oldu ben yine manyak gibi bişey olmuş mudur diye kendimi dinleyip duruyorum.Bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim acaba?bazen midem bulanıyo akşamları,bulanmadığı zaman bişey mi oldu diye kafama takıyorum.Sadece çok acıkıyorum.iyi hadi acıkıyorum diyorum.sonra da yok yok yemeye alıştım ben ondandır diyorum.Yani olucaksa olucak Rabbimin bileceği şey.Bunun da farkındayım ve hep teslimiyetçi davranırım.yine öyle düşünüyorum ama kafaya takmadan duramıyorum.sizin de öyle mi? Her an aklınızda mı?
Benımde 10.gun 583 tu muhtemelen ikizdir hayrlısı olsn canmSlm arkadaşlar bende aşılama yaptırdı dün kan verdim hamileyimm daha doktora gitmedim 12. Günü yaptırdım kan testini 648.8 çıktı değer bana yüksek geldim ama bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım varrrr lutfennn
Aynen düşünerek değiştiremicem biliyorum. Çıkmam lazım bu psikolojiden. Çok teşekkür ederim cevap içinCnm birsey olsa düşünerek değiştirebilecek misin? Onu düşün.boşu boşuna kendini içindeki yavrularını strese sokuyorsun.her yasadıgını birseye baglarsan ileride daha cok zorlanırsın.ben de hiç ama hiç mide bulantısı olmadı.normalde ikiz gebelikte cok yoğun olurmuş.aklıma bile gelmedi neden bulanmıyor diye.herkesin vücut tepkisi farklı.boyle düşünmen negatif şeyleri çağırır sakin ol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?