2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sağlık bi gebelik olsun da tek olması sorun değil 2 hafta oldu daha oyuzden yüksek çıkmasına takıldım inş normaldir cvp için tesekkur senin kaç çıkmıştı nezaman yaptırmistin
Transferimin 12.günüydü canım altıyüzlü bi rakamdı net hatırlamıyorum.. 2hafta sonra yavrularımın kesesini gördük çok şükür sağlıklılar inşallah seninde gönlünce olur..

günaydın canım, bir sıkıntı yok canım bu aralar bol bol tekmeler dışında. bugün yeni haftaya başladım bende. 25+0 olduk teyzesi. sen nasılsın canım? nasıl gidiyor?
Iyi canım bende 19+1 oldum bugün bizde de hareketler bol bol :) ciddi bir kaşıntı problemim var 2 gündür sende oldu mu hiç birde zaman geçmiyor sanki

Şubat görünüyor doğum Mobilyacılar 1 ay gün veriyor aralıkta siparis veririz ocakta gelir diye tahmin ediyoruz şimdilik planım bu

Canim değerle pek belli olmuyor açıkçası benim 300 lu bir rakam di İkizlere hamilelik aynı şekilde blogda bir arkadaşımın 300 lu bir rakama tek bebekti

Canim sakin ol üzerine çekersin böyle sürekli korkuyla yaŞarsan bebeklerin seninle çok şükür sağlıkla gelecekler inşallah yorma kafanı bebeklerini de üzme zaman da gelmez böyle hem olacağı varsa zaten olur sen engeleyyemzsin sakin ol bebeklerini bekle güzel günlerin tadını çıkar

Canım ben şu an 19. Haftayı yaşıyorum. Hayatımın en zor günleriydi. 8. Hafta ve 12. Hafta arası. Ben de sürekli bi şey olmuş mudur acaba gelişiyolar mı ya kalpleri durursa ya birbirlerinden kan alırlarsa yok yemek çalarlarsa vs vs diye geçirdim 1 ay doğru dürüst uyumadım. Sonra 12. Hafta doktora bi gittim allam bi büyümüşler bi kıpır kıpırlar :)
Sonra stresim yavaş yavaş azaldı. Korku bitti mi bitmedi ama biraz daha sakinim. Sen de sakin ol arkadaşım. Elimizden bi şey gelmez. Rahat olmaya çalış tedbirini al gerisini Allaha bırak :) inşallah hepimiz güle oynaya çocuklarımızı kucağımıza alıcaz.

Kızlar hepinize iyi gecelerrr

Benim ikizlerim normal yolla oldu, hic beklemiyordum , ama kaybetme korkusu bende de var .sanki vucudum iki bebegi tasiyamayacak , bi yerlerde ifas edecek yeter artik diyecek gibi hissediyorum .iki bebek birden oyle imkansiz geliyor ki .cevremde hic ikiz de yok gormedim,keske bir hamile gorebilseydim ,saglikli dogum yapmis , bebekleri kuveze girmemis..

Benim gebeliklerim de hep sorunlu ..ilk bebegimi dogumdan sonra kuvezde iken kaybettim.
Hep.dua etmistim , kolay bi gebelik , bic kuvezde kalmadan dogumun ertesi gunu eve gidebilmek.. Ama rabbim iki bebek nasip etti karnima. Ne olacagiini bilmeden beklemek cok zor..tevekkul etmek lazim ..ama zor ..

Bu arada iznim bitti bugun ise dondum ve cok zor bi gundu ..gune kusarak basladim ve tum gun midem cok kotuydu ..

Kızlar heyet raporu almak istiyorum. 1 aylık heyetten rapor alsam maaşım kesiliyor mu ? Bilen var mı?
Heyet raporunda maaş kesilmez istersen 6 ay al canım ama normal doktor raporunda 1 yılda 15 günü geçince kesiliyor. Ama çok bi oara değil kesilen kısım.

Iyi canım bende 19+1 oldum bugün bizde de hareketler bol bol :) ciddi bir kaşıntı problemim var 2 gündür sende oldu mu hiç birde zaman geçmiyor sanki
Merhabalar kaşıntı için karaciğer enzimlerine baktirmadiysan baktirmak lazım
Kolestaz çıkabilir
Çok büyük problem degil , bir ilaçla dengede tutuluyor
Çok kaşıntı varsa hamilleikte bakılması laxim ona

Selam hanımlar bugün bebislerimi gördüm allaha Şükür çok iyiler
Kıpır kipir lar
Biri yüzde 99 erkekmiş diğeri göstermedi :)
C Cergibozanlar hareketleri hissedince daha rahat olacağız sanırım canım
Ultrasonda hareketleri görünce bile rahatlıyor insan
İmkan olsa ve zararsız olduğunu kesin bilsek hergün ultrasona girerdik sanırım :)
2 hafta sonra daha rahat olursun büyük ihtimal canım benim

İyi geceler kızlar sabah renkli ultrasyon randevum var perinatolog da ve daha önce hiç tarama testleri yaptirtmadi bana doktorum nolur dua edin Bebislerim sağlıklı olsunlar ben çok heycanliyim onları göreceğim için

Evet ya düşünmedim değil biliyo musun iki doktora gitmeyi:))çoook teşekkür ederim canım inşaallah o günleri görmek nasip olur..

Allahım ne güzel anlatmışsın yaaa aynen işte..İnşaallah geçicek.Geçmesi için elimden geleni yapıyorum çok teşekkür ederim cevap için..

Reactions: tup
Gunaydin kizlar.dun gogus altimda gerilme ve kasiklarimda batma oldu biraz.gobegimde biraz asagiya dogru indi gibi geldi.aksam esim gelince ona da sordum sanki biraz diyince koptum tabi agladim sonra doktorumu aradimkanama ve durduramicak kadar agri olmadigi surece korkulcak bisi olmuyo ama yarin gel kontrol edeyim hem alttan rahim agzina bakalim seninde icin rahatlasin dedi bugun 2 de gidicem bbakalim. Sabah aile hekiminden rapor aldim bu hafta icin dinleneyim diye

Günaydın kızlar dün doktora gittim ve ikizlerim den birinin kayboyduğunu ve canlılığını yitirdiğini söyledi

Geçmiş olsun inşallah bişey yoktur D demir93 üzme canım kendini en hayırlısı bu demekki tek çift sağlıklı dogsunlar yeter sen de arka arkaya bebis yapArsin abi abla olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…