2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hiç bişey yoktur Allahın izniyle canım.Haber ver bize de . Bu evhamlar 12. Haftada değil 22. Haftada da bitmiyo işte(

Geçmiş olsun canım biri sağlıklı olsun hep inşaallah.Vardır bunda da bi hayır üzülme.Kaç haftalıktı?
4 buçuk haftalık dedi doktor onuda hala çözemedim son adt tarihim 07.09.2015 . 10 gün önce gittiğimde tırnak yarısı kadar çok ufak demişti. 10 gün önceki ultrason fotoğrafları.

Eklentiler

• IMG_20151021_121946.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20151021_121954.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 44
4 buçuk haftalık dedi doktor onuda hala çözemedim son adt tarihim 07.09.2015 . 10 gün önce gittiğimde tırnak yarısı kadar çok ufak demişti. 10 gün önceki ultrason fotoğrafları.
Şuandaki ultrason görüntülerinde tek kese mi görülüyo? Benim arkadaşın 6. Haftada canlılığı olmayan kesesi hala duruyor da, şuan 12. Haftası olmasına rağmen kese kaybolmamış.bi de senin şuanda mı 4,5 haftalık?

Evet canım şuan 4 buçuk haftalık ve tek kese görünüyor o büyümüş diğer kese yok baya baktı doktor ama gözükmüyor, 1 tane tırnak yarısı kadar nokta gördüm doktor yakalayamadı.

Evet canım şuan 4 buçuk haftalık ve tek kese görünüyor o büyümüş diğer kese yok baya baktı doktor ama gözükmüyor, 1 tane tırnak yarısı kadar nokta gördüm doktor yakalayamadı.

Eklentiler

• 5hafta.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
merhaba canım. eşya konusunda çok acele etme bence ama çok da geç kalma. bir süre havalandırılması gerekiyor çünkü. ben şimdilik oda yapmayacağım. beşik olacak sadece. bebekleri bir süre ayırmayı düşünmüyorum. beşiği de sevgili kocam yapacak bakalım ortaya nasıl birşey çıkacak bilmiyorum. bu arada bende gördüğüm her ikiz annesine uygunsa bir sürü soru soruyorum. tecrübe edenlerden birşeyler öğrenmek çok iyi oluyor. kafamızdaki onca sorudan bir kaçı eksiliyor

Iyi canım bende 19+1 oldum bugün bizde de hareketler bol bol :) ciddi bir kaşıntı problemim var 2 gündür sende oldu mu hiç birde zaman geçmiyor sanki
ne güzel hareketleri hissediyorsun ben hissedemiyordum sen haftanda. canım bende hiç kaşıntı yok çok şükür. ama sen doktoruna danış. benim bir arkadaşımda da olmuştu ama o 36. haftadaydı. karaciğer enzimlerinden kaynaklı olabilir. inşallah önemli birşey değildir. cildini bol bol nemlendir, bize de haber ver canım.

selam canım. gözünaydın bebeklerini görmüşsün. benimde 13. haftada biri erkek diğeri belli değil demişti doktor. sonra dan öğrendikki nazlı bir kızmış o yüzden saklanmış sağlıklı olsunlar yeterki. bende çok meraklıydım. hatta arkadaşım merakımı yeneyim diye kalp atışlarını dinlemem için dopler göndermişti. ama hiç kullanmadım ta ki tekmeleri hissedene kadar.

günaydın canım. ya doğurana kadar sanırım bu endişelerimiz hiç bitmeyecek. birşey yoktur Allahın izniyle. bazen benimde karnım küçülüyor hatta göğüslerim bile küçüldü. artık bebeklerimiz büyüdü canım içini rahat tut bizi de gelişmelerden haberdar et mutlaka.

Günaydın kızlar dün doktora gittim ve ikizlerim den birinin kayboyduğunu ve canlılığını yitirdiğini söyledi
hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor.. rabbim diğer bebeğine sağlık uzun ömür versin. Allah tamamını erdirsin inşallah

Maşallah kuzulara canım benim kızın ay şimdiden nazlı çok tatlı :)
Aynen canım sağlıklı olsun Bebisler önemli olan o
Öğrenmenin güzel yani ona seslenmek oğlum falan demek muhteşem bir his:)
Ben de meraklardayim hep arada kaçamak yapıyorum süre uzarsa tekmeleri hissetsem bu kadar olmayacak inşallah
Miniğim tekme atıyordu bu arada annesine biz bakarken ama hissedemezmisim henüz :)

Evet tek görünüyo. Olsun canım ikiz gebelik yaşayınca insan bi hevesleniyo ama sonradan da korkuyosun. O yüzden boşver bu sağlıklı olsun inşaallah.

Kızlar babaannesi oğluşlarıma patik örmüş Eki Görüntüle 1669463
Ne kadar tatlılar güle güle kullansinlar insallah
D demir93
Gorumcemin bebisde ikizdi canım sonra biri gelişmedi
Gorumcem ilerki aylarda çok su toplamisti birde boyu çok kısa ikiz olsa çok zor taşırdı tek bebekde sürekli yatmak zorunda kaldı
anliycağin Canim herseyde var bir hayır
Senin ve bebisin sağlığı önemli olan

aynen canım seslenince bir iki kere tepki verdiler çok değişik bir duygu. inşallah bugünlere de geleceksin canım. anne rahmine düştüğü andan itibaren her gün çok anlamlı çok farklı. tarifsiz duygular. maşallah canım senin tontiklere. anneleri gelmiş tekme atmazlar mı heyecanlanmışlardır tabi

Benim de boyum kısaa yaaaa 1.63.nası taşıcam bilmem.kendimi hiç hayal edemiyorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…