2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aman da aman yerim ben onları annesine tepki de verirmiş kuzular
Ayy çok heyecanlıyım canım benim dediğin gibi ne her anı başka heyecan allaha binlerce şükür olmayan herkese versin insallah
Zaten gününden de ilerdeler maşallah bayagi tombullarda benimkiler ben buyuyorum onlar da buyuyorlar
Dün ne hareketler yaptılar teyzeleri görmen laxim di kafa kafaya vermişler bi de :)
Her anına şükür binlerce şükür

Benim de boyum kısaa yaaaa 1.63.nası taşıcam bilmem.kendimi hiç hayal edemiyorun.
Bende 1.65 im canım çok da kısa sayılmayix ben biraz kilo aldım doktorum biraz daha hizli alırsan diyetisyene göndercem dedi maalesef daha ıyu olcak sanırım diyetisyenle

oyyy oyyy oyyy çok güzeller canım. giydiği günleri de görmek nasip olur inşallah

Kızlar çok teşekkür ediyorum kuzularımın ilk eşyaları Rabbim hepimizin yavrularını ana babalarına bağışlasın inşallah.. ben artık sevdiğim müzikleri ezgileri Kuran-ı Kerim diletmeye başladım kendimde söylüyorum ninniler hemen hareketleniyorlar tavsiye ederim

Trendyolda kampanya var kızlar. 100 tl ve üzeri alışverişe 30 tl indirim. Geçen aynı kampanyadan aldım ben 8 takım. Hepsi çok güzel geldi.

Çok acıkıyo musun?
Yok canım gün gün değişiyor benim
Bazen huc istahim yok bazen habire acikiyorum
ama bulantilardan çok kuru şeyler yediğim gün oldu
bi de ben hashimato yum kilo almaya başlayınca alıyorsun habire
Bi de maalesef sigara içerdim ben onu da bıraktım öğrenmeden 20 gün falan önceydi
Bi de kortizon kullandım
Bi de pembe hafif kanamalardan da dolayı yatıyorum genelde
anliycağin canım kilo almak için tüm şartlara sahibim ben yoksa bir haftada 1 ekmek yiyemem tatlidan midem bulandi hamilelikte yemekle değil benimkisi :)

Kizlaaar biz geldik ogluslarim cok sukur iyilermis doktorumuz bakti kalplerini dinletti bi sorun yok.kisa bir bakis olmasina ragmen her kontroldeki gibi renklide bile gosterdi yine tiplerini girde yyzun gulsun dedi :) zayifsin ve cocuklar artik buyuyo kendilerine yer acmaya calisiyolar ama yine bi agrin sizin olursa mutlaka haberim olsun bizim icin onemli seyler olabilir kontrolde tutalim filan dedi. Idrar tahlili yaptiralim bakalim bazen ufakta olsa enfeksiyon sebep olabiliyo batmalara dedi.rahim agzimda 4.2 mis cok sukur

Benim de tedavi süresince kilom arttı biraz.normalde yemek yemeyi çok sevmem,ama şuan inanılmaz şekilde acıkıyorum ve yiyorum haliyle:)karnım kocaman oldu.ben de sigara içiyodum günde 12-13 tane.şimdi 3-4 tane içiyorum yine.çok strese sokmuyorum kendimi.

Haydi geçmiş olsun:)

Tedavilerde de aldım canım bende çok fena hemde aynen yemek yemeyi hiç sevmem bende normalde ama bebisler seviyor sanırım :)
Sigaranın en kötü yanı birde erken doğum riski canım onun için bile tamamen bırakılabilir ki bebislere gitme riski de var sen yavaş yavaş tamamen bitır canım o işi bence ama iştahın daha da açılacak bırakınca haberin ola benimkiler tosuncuk gibiler şu an en azından aldigim onlara da yariyor :) sen de öyle düşün

Özellikle geceleri oluyor üstelik yarın arayacam doktorumu inşallah evet hissediyorum gıdıklıyorlar sanki öyle bişey :)

Kızlar ben çok kötü durumdayım 2 gündür akşamları başlayan bir kaşıntı beni mahvetti parmaklarımdan tutun da ayağımın altına kadar kaşınıyor ama gündüz bişey yok yarın doktoru arayacam bakalım umarım kötü bişey yoktur bitmek bilmeyen bu korkular hamileliğimden tat almamı engelliyor resmen sağlıkla gelen bebeklerimiz bir an önce sabretmekte zorlanıyorum zira

Cnm yarın hemen dra git,kolestaz olabilir,ama ilacı var sorun degil.sen kaç haftalıktın?

Bu belirtiler Kolestaz belirtisi bende katılıyorum benimde yakın arkadasimda vardı
Kolay çözümü ama doktora gitmelisin bir an önce birde Kolestaz da uzman bir doktor bulmalısin her doktor anlamiyor çünki
Ama seni Korkutacak hiç birşey yok Kolestaz da rahat ol bebisleré de bir zararı yok

Canım rahimi nasıl ölçüyor alttan mı ?

Canım çok geçmiş olsun. merak ettim vallahi

İnşallah Can'ım inan uyumadım tüm gece başıma vuruyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…