2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İnşallah Can'ım inan uyumadım tüm gece başıma vuruyor resmen
Diyorum ya yakın arkadasimda gördüm ben bu durumu
Çok fena bişey sürekli kaşınıyorsun normal bi kaşınma da değil
Ama gerçekten çözümü kolay sen rahat ol
Kaşınma geçiyor tamamen arada bir ölçüm yaptiriyorsun o kadar

Kızlar doktorumla görüştüm gebelik hormonu çok yükseldiği Zaman oluyormus özellikle çoğul gebeliklerde görünüyormuş ilaç verdi bakalım Nasıl olacak

Kizlar benim bebisleri 17 hafyalikken 170gr di ikiside.suan 18+4um.sizlerin bebisleri kac gr oldular.normaldir heralde dehilmi gr lari

Bisi daha soracagim.caylak kremi kulla iyormusunuz.ya bana lierac onerdiler alacagim yrn.goguslerim cok kasiniyor ve kizarik ve sivilcelendiler.acaba sudtenmi alerji yapti yoksa catlayacak o danmi kasunuyir.daha hic krem kullanmadim

Iyi durumlari haftasiyla uyumlu dedi.ben geneli boylemi diye merak ettim sohbet acilsin diye.birsey daha soracagim.bben daha hic catlak.kremi kullanmadim.lierac varmis yeni alacagim.goguslerim buyudugu gibi kizardi kasiniyor cok hafif sivilcelendide.krem surmedigimden oluyor snrm demi

Bisi daha soracagim.caylak kremi kulla iyormusunuz.ya bana lierac onerdiler alacagim yrn.goguslerim cok kasiniyor ve kizarik ve sivilcelendiler.acaba sudtenmi alerji yapti yoksa catlayacak o danmi kasunuyir.daha hic krem kullanmadim
Kaçıncı haftadasın Can'ım keşke en başta başlasaydın çünkü bizim karnımız biraz fazla büyüyecek bende lierac kullanıyorum ama bioil ile beraber mankenler de böyle kullanıyormuş hatta

Okusan bir catlak yok suanda.acaba sutyenmi kasjndirmaya basladi.goguslerde hassasiyet artikca kasinti oluyor cunk yrn alacagim lieraci.yuzunuze ne marka krem suruyorsunuz.

Kaçıncı haftadasın Can'ım keşke en başta başlasaydın çünkü bizim karnımız biraz fazla büyüyecek bende lierac kullanıyorum ama bioil ile beraber mankenler de böyle kullanıyormuş hatta
Bende lierac ve biooili kullanıyorum?gunde iki kere lierac 1 kere bioil sürüyorum

Günaydın kızlar dün doktora gittim ve ikizlerim den birinin kayboyduğunu ve canlılığını yitirdiğini söyledi

Ikizlerde olabilen bir durum bu ,acikcasi riskim yuksek oldugundan keske bende de olsa ,saglikli olan biri kalsa diye geciriyirum aklimdan , sonrasinda ikisine birden bisey olmasindansa .senim tup bebek miydi ?

Keske her ilde dogru durust dr bulabisek , benim de 8 yasinda bir kizim var

Kizlar mide bulantisi ve halsizligi cok fazla olan var mi benim gibi ? Bugun mesai oglende bitti ve o saatten beri kalkamiyorum

Kızlar selamlar:)
Karınlarınız ne durumda merak ediyorum.
Benimki çokk büyüdü. Herkesin mi böyle? Yoksa acaba benim iç karnım mı dar.
İki kız olmasına rağmen kocaman ve sipsivri bi göbeğim var. Her gören en az 6 aylık duruyo diyor hatta kiminin 7. ayı gibi diyor.
Oysa benim daha yarın 19. Haftam bitiyor.
Son bi haftadır göbek deliğim yok oldu. Dümdüz oldu. Küçük ve oldukça çukur bi göbek deliğim vardı. Şu an göbek deliğim dümdüz yok. Çok erken değil mi? Milletin 8. Aydan sonra göbek deliği düzleşiyo hatta kiminin değişmiyor bile.
Biraz korkuyırum açıkcası sizde dyrumlar nasıl?

Canım benimde öyle 8aylık gibi.. bence bizi millete kıyaslama ayrıcalıklıyız çünkü

Canım ilk 3ay bulantı halsizlik üst düzeydeydi hatta 4kilo verdim bu çok normal en çok 8 ile 11..hafta arasında olmuştu bende.. bilirim zor bi durum Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…