- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.881
Diyorum ya yakın arkadasimda gördüm ben bu durumuİnşallah Can'ım inan uyumadım tüm gece başıma vuruyor resmen
Hadi geçmiş olsun için rahatlamistir inşallah sıkıntın da geçer hemencikKızlar doktorumla görüştüm gebelik hormonu çok yükseldiği Zaman oluyormus özellikle çoğul gebeliklerde görünüyormuş ilaç verdi bakalım Nasıl olacak
Kizlar benim bebisleri 17 hafyalikken 170gr di ikiside.suan 18+4um.sizlerin bebisleri kac gr oldular.normaldir heralde dehilmi gr lari
Kaçıncı haftadasın Can'ım keşke en başta başlasaydın çünkü bizim karnımız biraz fazla büyüyecek bende lierac kullanıyorum ama bioil ile beraber mankenler de böyle kullanıyormuş hattaBisi daha soracagim.caylak kremi kulla iyormusunuz.ya bana lierac onerdiler alacagim yrn.goguslerim cok kasiniyor ve kizarik ve sivilcelendiler.acaba sudtenmi alerji yapti yoksa catlayacak o danmi kasunuyir.daha hic krem kullanmadim
Bende lierac ve biooili kullanıyorum?gunde iki kere lierac 1 kere bioil sürüyorumKaçıncı haftadasın Can'ım keşke en başta başlasaydın çünkü bizim karnımız biraz fazla büyüyecek bende lierac kullanıyorum ama bioil ile beraber mankenler de böyle kullanıyormuş hatta
Günaydın kızlar dün doktora gittim ve ikizlerim den birinin kayboyduğunu ve canlılığını yitirdiğini söyledi
Her keze merhaba ,35 yaşında 6 yaşında kız annesiyim ve şuan 14+4 haftalık ikiz annne adayıyım Rabbim nasip ederse inş.evet her anne adayı gibi endişeliyim nasıl olacak nasıl sonuçlanacak diye.yalnız benim bir diğer farkım 5,5 aylık tüp mide ameliyatlıyım riskim bi kat daha fazla.inşallah hepimiz sorunsuz bişekilde yavrularımızı kucağımıza alırız.cinsiyetlerimiz henüzöğrenmedik 2hafta sonra kontrolümüz var 16 haftayı doldurmuş olacağız ınşallah o zaman öğreneceğiz.
hangi ilde yaşadığınızı ve doğumu hangi hastanede yapacağımızıda paylaşırsak birbirimize bilgi amaçlı yardımcı oluruz.en büyük düşüncem doğumumada girecek iyi bir doktor.şuan özele gidiyorum.
Ne güzel canım maşallahKizlar bugün dra gittik ilaç Yazdırmaya gitmişken ultrasondan baktık kilo almışlar bebetolarımbiri 610 gr. Diğeri 560 gr
Canım benimde öyle 8aylık gibi.. bence bizi millete kıyaslama ayrıcalıklıyız çünküKızlar selamlar:)
Karınlarınız ne durumda merak ediyorum.
Benimki çokk büyüdü. Herkesin mi böyle? Yoksa acaba benim iç karnım mı dar.
İki kız olmasına rağmen kocaman ve sipsivri bi göbeğim var. Her gören en az 6 aylık duruyo diyor hatta kiminin 7. ayı gibi diyor.
Oysa benim daha yarın 19. Haftam bitiyor.
Son bi haftadır göbek deliğim yok oldu. Dümdüz oldu. Küçük ve oldukça çukur bi göbek deliğim vardı. Şu an göbek deliğim dümdüz yok. Çok erken değil mi? Milletin 8. Aydan sonra göbek deliği düzleşiyo hatta kiminin değişmiyor bile.
Biraz korkuyırum açıkcası sizde dyrumlar nasıl?
:) doğru diyorsun da işte merak ediyorum ve korkuyorum.Canım benimde öyle 8aylık gibi.. bence bizi millete kıyaslama ayrıcalıklıyız çünkü
Kizlar bugün dra gittik ilaç Yazdırmaya gitmişken ultrasondan baktık kilo almışlar bebetolarımbiri 610 gr. Diğeri 560 gr
Canım ilk 3ay bulantı halsizlik üst düzeydeydi hatta 4kilo verdim bu çok normal en çok 8 ile 11..hafta arasında olmuştu bende.. bilirim zor bi durum Allah yardımcın olsunIkizlerde olabilen bir durum bu ,acikcasi riskim yuksek oldugundan keske bende de olsa ,saglikli olan biri kalsa diye geciriyirum aklimdan , sonrasinda ikisine birden bisey olmasindansa .senim tup bebek miydi ?
Keske her ilde dogru durust dr bulabisek , benim de 8 yasinda bir kizim var
Kizlar mide bulantisi ve halsizligi cok fazla olan var mi benim gibi ? Bugun mesai oglende bitti ve o saatten beri kalkamiyorum
Teşekkür ederiz teyzesi darısı başına inşallahMasallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?