- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.901
Korkma canım bebeklerin iyiyse hiçbirşeyi kafana takma.. tabiki değişti düzleşti hatta sivrimsi bile olmaya başladı:) doğru diyorsun da işte merak ediyorum ve korkuyorum.
canım senin göbek deliğin değişti mi?
Çatlak 30 dan 32 den sonra diyorlarKorkma canım bebeklerin iyiyse hiçbirşeyi kafana takma.. tabiki değişti düzleşti hatta sivrimsi bile olmaya başladıbenim sadece karnım çıktı ve çok şükür çatlamadı
O tek gebelikler için geçerli olmasın zaten şimdiden 8 aylık gibiyimÇatlak 30 dan 32 den sonra diyorlar
Korkma Can'ım bizde de durumlar aynı :) 19.haftada tek gebeliklere istinaden acayip büyük 7.ayımızı düşünemiyorum Allah sabır versin bize azıcık da güç şu günleri atlatalımKızlar selamlar:)
Karınlarınız ne durumda merak ediyorum.
Benimki çokk büyüdü. Herkesin mi böyle? Yoksa acaba benim iç karnım mı dar.
İki kız olmasına rağmen kocaman ve sipsivri bi göbeğim var. Her gören en az 6 aylık duruyo diyor hatta kiminin 7. ayı gibi diyor.
Oysa benim daha yarın 19. Haftam bitiyor.
Son bi haftadır göbek deliğim yok oldu. Dümdüz oldu. Küçük ve oldukça çukur bi göbek deliğim vardı. Şu an göbek deliğim dümdüz yok. Çok erken değil mi? Milletin 8. Aydan sonra göbek deliği düzleşiyo hatta kiminin değişmiyor bile.
Biraz korkuyırum açıkcası sizde dyrumlar nasıl?
O tek gebelikler için geçerli olmasın zaten şimdiden 8 aylık gibiyimbelki iyice büyürsek olur napalım olcaksa olur
Evet canım Allah hepimize güç kuvvet versin. Beni her gören şok oluyor daha yolun yarısındayım oysa.. Umarım her şey hepimiz için güzel olacak.Korkma Can'ım bizde de durumlar aynı :) 19.haftada tek gebeliklere istinaden acayip büyük 7.ayımızı düşünemiyorum Allah sabır versin bize azıcık da güç şu günleri atlatalım
Bayanlar merhaba acaba gebelik öncesi muayene de iki yumurta mi gözüktü sizde deEvet canım Allah hepimize güç kuvvet versin. Beni her gören şok oluyor daha yolun yarısındayım oysa.. Umarım her şey hepimiz için güzel olacak.
Ikizlerde olabilen bir durum bu ,acikcasi riskim yuksek oldugundan keske bende de olsa ,saglikli olan biri kalsa diye geciriyirum aklimdan , sonrasinda ikisine birden bisey olmasindansa .senim tup bebek miydi ?
Hayır değil, benim ve eşimin sülalesinde ikiz var doktor genetik dedi. Öyle bi yandan evet tek olması daha sağlıklı olması demek,zaten erken doğum riski vardı.
Annemde hiç yok canım ama annemin hep tek gebelik.. İkiz olunca belki bende olur.. önlemimide aldım ama kısmetYok ben eski ikiz forumlarında okudum. 30. hatta 32. Haftaya kadar hiç çatlak olmamış kimisinde. Onlarda ne güzel hiç çatlak olmadı diye seviniyormuş. Sonra bi gecede harita gibi olmuş karınları.
Ama ben hiç çatlağı olmayan ikiz doğuranlarla da konuştum. Genelde genetik diyorlar. Annende varsa sende de olur diyorlar.
Ultrason da çift yumurta gebeliğe hazır denmesi ikizi mi çağrıştırıyor. İlk olacak çok tecrübesiz inAnnemde hiç yok canım ama annemin hep tek gebelik.. İkiz olunca belki bende olur.. önlemimide aldım ama kısmet
Canım ilk 3ay bulantı halsizlik üst düzeydeydi hatta 4kilo verdim bu çok normal en çok 8 ile 11..hafta arasında olmuştu bende.. bilirim zor bi durum Allah yardımcın olsun
O da ne ki canım ben 5 aylık bazen de 6 aylık hamile gibiyim şok oluyor arkadaşlarımKızlar selamlar:)
Karınlarınız ne durumda merak ediyorum.
Benimki çokk büyüdü. Herkesin mi böyle? Yoksa acaba benim iç karnım mı dar.
İki kız olmasına rağmen kocaman ve sipsivri bi göbeğim var. Her gören en az 6 aylık duruyo diyor hatta kiminin 7. ayı gibi diyor.
Oysa benim daha yarın 19. Haftam bitiyor.
Son bi haftadır göbek deliğim yok oldu. Dümdüz oldu. Küçük ve oldukça çukur bi göbek deliğim vardı. Şu an göbek deliğim dümdüz yok. Çok erken değil mi? Milletin 8. Aydan sonra göbek deliği düzleşiyo hatta kiminin değişmiyor bile.
Biraz korkuyırum açıkcası sizde dyrumlar nasıl?
Her hafta bişeyler değişiyorYa tedirgin olduğum bir şey var sormak istedim 7 haftalık ikiz hamileyim ama son bir haftadır mide bulantim gecti mve gogusumde ki şişlik indi sanki acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var benim gibi olan var mi endiselendim şuan doktor kontrolüne de 10 gün var daha
Evet galiba en iyisi doktora gitmek ben resmen doktora gitmeye korkuyorum gerçekten allahım ben nasıl dogurucam çok endiseliyim çokHer hafta bişeyler değişiyor
Ama tedirgin olmaktansa git doktora stres yapmazsin en azından bence
Canim benim 12 den sonra birazcık rahatlıyor sun ilk zamana göreEvet galiba en iyisi doktora gitmek ben resmen doktora gitmeye korkuyorum gerçekten allahım ben nasıl dogurucam çok endiseliyim çok
Al benden bi tane daha:)benim de midemde yanma vardı bi anda geçti,göğüslerimdeki şişlik neredeyse tamamen geçti 7-8. Haftalarda.ben de hep problem var diye düşündüm. Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey yoktur.Ya tedirgin olduğum bir şey var sormak istedim 7 haftalık ikiz hamileyim ama son bir haftadır mide bulantim gecti mve gogusumde ki şişlik indi sanki acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var benim gibi olan var mi endiselendim şuan doktor kontrolüne de 10 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?