2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

:) doğru diyorsun da işte merak ediyorum ve korkuyorum.
canım senin göbek deliğin değişti mi?
Korkma canım bebeklerin iyiyse hiçbirşeyi kafana takma.. tabiki değişti düzleşti hatta sivrimsi bile olmaya başladı benim sadece karnım çıktı ve çok şükür çatlamadı

Korkma Can'ım bizde de durumlar aynı :) 19.haftada tek gebeliklere istinaden acayip büyük 7.ayımızı düşünemiyorum Allah sabır versin bize azıcık da güç şu günleri atlatalım

Reactions: tup
O tek gebelikler için geçerli olmasın zaten şimdiden 8 aylık gibiyim belki iyice büyürsek olur napalım olcaksa olur

Yok ben eski ikiz forumlarında okudum. 30. hatta 32. Haftaya kadar hiç çatlak olmamış kimisinde. Onlarda ne güzel hiç çatlak olmadı diye seviniyormuş. Sonra bi gecede harita gibi olmuş karınları.

Ama ben hiç çatlağı olmayan ikiz doğuranlarla da konuştum. Genelde genetik diyorlar. Annende varsa sende de olur diyorlar.

Korkma Can'ım bizde de durumlar aynı :) 19.haftada tek gebeliklere istinaden acayip büyük 7.ayımızı düşünemiyorum Allah sabır versin bize azıcık da güç şu günleri atlatalım
Evet canım Allah hepimize güç kuvvet versin. Beni her gören şok oluyor daha yolun yarısındayım oysa.. Umarım her şey hepimiz için güzel olacak.

Annemde hiç yok canım ama annemin hep tek gebelik.. İkiz olunca belki bende olur.. önlemimide aldım ama kısmet

Cumhuriyet bayramımız kultu olsun kızlar inşallah vatana millete hayırlı cumhuriyet çocukları getiririz dünyaya..
Bişey sorucam ben şimdi 14.haftamdayım ama sanki geçen haftalara göre daha inik. 10-11 haftalarda daha büyüktü resmen göbeğim. Her geçen gün daha büyümesi gerekmiyo mu? Böyle olan varmı?

Canım ilk 3ay bulantı halsizlik üst düzeydeydi hatta 4kilo verdim bu çok normal en çok 8 ile 11..hafta arasında olmuştu bende.. bilirim zor bi durum Allah yardımcın olsun

Amin canim bi de ise gitmek var , bende de 4 aya kadar surer genelde insallah o zaman biter

Ya tedirgin olduğum bir şey var sormak istedim 7 haftalık ikiz hamileyim ama son bir haftadır mide bulantim gecti mve gogusumde ki şişlik indi sanki acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var benim gibi olan var mi endiselendim şuan doktor kontrolüne de 10 gün var daha

O da ne ki canım ben 5 aylık bazen de 6 aylık hamile gibiyim şok oluyor arkadaşlarım
İç karın meselesi bence bu bendede pek yokmuş
Senin göbek deliğin de küçükmus ondandır canım o korkma
Yanımda tek bebek Hamile arkadaşım var aynıyız gün olarak ama arada dünya kadar fark var :)

Reactions: tup
Her hafta bişeyler değişiyor
Ama tedirgin olmaktansa git doktora stres yapmazsin en azından bence

Evet galiba en iyisi doktora gitmek ben resmen doktora gitmeye korkuyorum gerçekten allahım ben nasıl dogurucam çok endiseliyim çok
Canim benim 12 den sonra birazcık rahatlıyor sun ilk zamana göre
Yani son kontrolden sonra daha iyi gibiyim
Kaç kere başka doktorda kaçamak yaptım bir bilsen
Ben ne kadar çok korkuyordum
Şimdi birazcık daha rahatım ama tabiki tamamen değil
Hareketleri hissedince azcik daha rahatliycam gibi geliyor

Al benden bi tane daha:)benim de midemde yanma vardı bi anda geçti,göğüslerimdeki şişlik neredeyse tamamen geçti 7-8. Haftalarda.ben de hep problem var diye düşündüm. Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…