- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.921
Geçiyor yanı umarım benim de geçer korkularim allah hepimize kolaylık versinCanim benim 12 den sonra birazcık rahatlıyor sun ilk zamana göre
Yani son kontrolden sonra daha iyi gibiyim
Kaç kere başka doktorda kaçamak yaptım bir bilsen
Ben ne kadar çok korkuyordum
Şimdi birazcık daha rahatım ama tabiki tamamen değil
Hareketleri hissedince azcik daha rahatliycam gibi geliyor
İnşallah birşey yoktur anladım ki hepimiz de endişe var:) bulanti olsa şikayet ediyoruz geçince korkuyoruz ne olacak böle ben daha şimdiden erken doğum oluyo diye korkudan uyuyamiyorum ileri aylarda halim ne olur bilemiyorum :)Al benden bi tane daha:)benim de midemde yanma vardı bi anda geçti,göğüslerimdeki şişlik neredeyse tamamen geçti 7-8. Haftalarda.ben de hep problem var diye düşündüm. Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey yoktur.
Ahh ahh sen bi de beni dinlesen.. Hamile kalabildiğime -ki zor oldu- neredeyse başkaları gibi sevinemedim korkudan. Hala da öyleyim. Sürekli tedirginim. Geçer inşaallah.. Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.İnşallah birşey yoktur anladım ki hepimiz de endişe var:) bulanti olsa şikayet ediyoruz geçince korkuyoruz ne olacak böle ben daha şimdiden erken doğum oluyo diye korkudan uyuyamiyorum ileri aylarda halim ne olur bilemiyorum :)
Canim benim göğüsler sürekli değişiyor hiç takılma ona benim hep değişkendiİnşallah birşey yoktur anladım ki hepimiz de endişe var:) bulanti olsa şikayet ediyoruz geçince korkuyoruz ne olacak böle ben daha şimdiden erken doğum oluyo diye korkudan uyuyamiyorum ileri aylarda halim ne olur bilemiyorum :)
Evet 3. Deneme olduğu için koyarlar.benim tavsiyem 5. Gün embriyosu olması için bütün yöntemleri sor doktoruna.benim 1. Tedavimde 5. Güne gelemediler.2. Tedavimde mikroçip diye bi yöntemle beraber döllendiler ve 5. Güne kadar yaşayabildiler.çok önemli 4. Gün olması.tabii Allah bilir yine.Sizce bana yeni tup bebegimde 2 embriyo koyarlar mi.1 tup bebek olmadı 1 dondurulmuş embriyo da olmadı ...yaşım 27
Canım bişeg sorucam.bende lierac kremi var.üzerinde 3. Aydan itibaren kullanmaya başlayınız diyor. Öyle mi yapmalıyız? Bir de bioil dediğin ne tam olarak? O da ismi mi ürünün açıklarsan sevinirim:)Kaçıncı haftadasın Can'ım keşke en başta başlasaydın çünkü bizim karnımız biraz fazla büyüyecek bende lierac kullanıyorum ama bioil ile beraber mankenler de böyle kullanıyormuş hatta
:) aynen bende sevinemedim aslında ben şoktan çıkamadım aklıma ikiz olduğu geldikçe uykularum kaciyo öğrendiğimde hastane de 1 saat ağladım korkudan ikiz diye ben hem bebeklere birşey olacak diye korkuyorum hem de bana birşey olacak diyeAhh ahh sen bi de beni dinlesen.. Hamile kalabildiğime -ki zor oldu- neredeyse başkaları gibi sevinemedim korkudan. Hala da öyleyim. Sürekli tedirginim. Geçer inşaallah.. Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
Tabiki doğum olana kadar korkmaya devam ..seninki kaç haftalık canımCanim benim göğüsler sürekli değişiyor hiç takılma ona benim hep değişkendi
Bulantım da hep öyle bir gün hiç bişey yiyemeyip öbür gün gayet iyiydim bir kaç hafta geçti 12 de tekrar başladı falan bayagi değişik geçti benim
Ama işte korkmamak elde mi hayır tabiki
Son güne kadar korkacagix heralde
Canım lierac normalde 3.aydan sonra olabilir ama o tek gebelik için geçerli :) bizim karnımız hem erken çıkıyor hem de daha çabuk büyüyor o yüzden ben erken başladım ilk 3 ayda her duştan sonra kullandım ama şimdi her gun sabah kullanıyorum. Bioil de bir yağ çeşidi içersinde çeşitli yağlar var geç ciltteki lekeri alıyor hem de nemlendiriyor kaşıntı yapmıyor gerilirken lierac da çatlağı önlüyor ben bir kutu bitirdim ikisinden de şimdi de bella b diye bir çatlak kremi aldım tamamen organik kakao yapı falan var içinde bakalım tek ürüne bağlı kalmak istemedimCanım bişeg sorucam.bende lierac kremi var.üzerinde 3. Aydan itibaren kullanmaya başlayınız diyor. Öyle mi yapmalıyız? Bir de bioil dediğin ne tam olarak? O da ismi mi ürünün açıklarsan sevinirim:)
Burası bebeklerini kaybetmekten korkan annelerin klubü zaten :) çoğumuz zor sahip oldu o yetmezmiş gibi riskli gebelik ikiz gebelik oldu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah ama sakin olmak lazım yoksa Zaman geçmiyor inan:) aynen bende sevinemedim aslında ben şoktan çıkamadım aklıma ikiz olduğu geldikçe uykularum kaciyo öğrendiğimde hastane de 1 saat ağladım korkudan ikiz diye ben hem bebeklere birşey olacak diye korkuyorum hem de bana birşey olacak diye
5.ci gün ol,aşı daha mı iyiEvet 3. Deneme olduğu için koyarlar.benim tavsiyem 5. Gün embriyosu olması için bütün yöntemleri sor doktoruna.benim 1. Tedavimde 5. Güne gelemediler.2. Tedavimde mikroçip diye bi yöntemle beraber döllendiler ve 5. Güne kadar yaşayabildiler.çok önemli 4. Gün olması.tabii Allah bilir yine.
Nerde yatışında cnmEvet 3. Deneme olduğu için koyarlar.benim tavsiyem 5. Gün embriyosu olması için bütün yöntemleri sor doktoruna.benim 1. Tedavimde 5. Güne gelemediler.2. Tedavimde mikroçip diye bi yöntemle beraber döllendiler ve 5. Güne kadar yaşayabildiler.çok önemli 4. Gün olması.tabii Allah bilir yine.
İnşallah allah hepimin yardimcisi olsun canımBurası bebeklerini kaybetmekten korkan annelerin klubü zaten :) çoğumuz zor sahip oldu o yetmezmiş gibi riskli gebelik ikiz gebelik oldu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah ama sakin olmak lazım yoksa Zaman geçmiyor inan
:) aynen bende sevinemedim aslında ben şoktan çıkamadım aklıma ikiz olduğu geldikçe uykularum kaciyo öğrendiğimde hastane de 1 saat ağladım korkudan ikiz diye ben hem bebeklere birşey olacak diye korkuyorum hem de bana birşey olacak diye
:) aynen bende sevinemedim aslında ben şoktan çıkamadım aklıma ikiz olduğu geldikçe uykularum kaciyo öğrendiğimde hastane de 1 saat ağladım korkudan ikiz diye ben hem bebeklere birşey olacak diye korkuyorum hem de bana birşey olacak diye
Teyzeler dün detaylı ultrasonumuz çok iyi geçti. Sağlıklarının iyi olduğunu duyunca bugünün de tatil olmasını fırsat bilerek alışveriş yaptık. Bir sürü şey aldım tontişlerime. Çok güzeller yaaaaaaa. Herşeyi alaşım geldi oğullarıma. Dün yakışıklı pozlarda verdiler annelerine.
Cetvel ? Nasıl yapılıyor ki bilmiyorum bu konularla ilgili birşey :)Ne kadarlik sizin ? Bi cetvel yapsana kendine :)
Normal bir döllenmede embriyonun rahme tutunma uzuvları 5. Gün oluşurmuş.bu yüzden tutunma olasılıkları daha yüksek.ayrıca 4. Gün olanlar 8-10 hücreliyken,5. Gün olanlar 100 hücreli oluyo neredeyse.ikinci sorunu nerede yaptırdın diye anlıyorum:) adana acıbademde prof. Volkan noyan a yaptırdım. Çok güvenilirdi.çok memnundum..5.ci gün ol,aşı daha mı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?