Evet bunlardan almak kafama yatti. Teşekkü ederim:)
Odanın sıcaklığını nasıl ayarladınız? Biz soğuklar ve banyo icin ufo alalım dedik ama?
Canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin için dua edeceğim. Sağlıkla dogsun inşallah.
Ay benm daha almam gereken baya şey var:)) Bir kaç şey aldım gerisini de ucuz yerlerden alayım madem. Teşekkür ederim:)
Sana katılıyorum. Bebeği odada tek başına bırakmak sorumsuzluk. Ev değil ki bu yan odada bırakmak gibi olsun...
Ama diğer yandan kesinlikle daha rahat olmak lazım. Arada birilerine emanet edebilmek, halaya, ananeye, babaneye, teyzeye bırakabilmek lazım. Geçen bir akrabamız doğum yaptı. Küçük kızı vardı 3.5 yaşında. Çocuğu bir gece de olsa zor oyaladik. Babanesiyle durmadı, babasıyla bile durmak istemedi çok fazla anneye alışkın olduğu için. Çok üzüldüm o da daha bebek sonuçta. Çok ağladı. Annesi sezeryan olduğu halde tek gece yatıp çıktı çocuk çok huzursuz olduğu içn.
Çok güzelmiş ya ama ben böyle Adidas gibi filan bi markadan almak istiyorum. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama.
Canım hunnapin keçi boynuzu özü var, eczaneden satın alabilirsin. O da çok faydalı. Günde bir tatlı kaşığı yiyorum ben.
Çiğ yememek konusuna katılmak ile beraber bi konuda uyarmak istiyorum. Ben geçen haftalarda alerji oldum. Her gün bir tane haşlanmış yumurta yiyordum. Doktor karaciğeri çok yorar dedi haşlanmış yumurta. Alerjiye o sebep olmuş. Haberiniz olsun kızlar. Yağa kırmayi filan önerdi haşlanmış yerine. Yağda iyice pisirebilirsiniz.
Canım memur musun özel sektörde misin? Memursan ücretsiz izin yerine yarım gün çalışma hakkın var bir yaşına kadar. Emzirme izni yerine bu şekilde de kullanılabiliyor.