Süt içmek için sana tavsiyelerde bulunabilirim. Sütü ısıtıp kakaoyla karıştırabilirsin ya da içine biraz çikolata eritebilirsin. Mısır gevreğiyle yiyebilirsin. 300 ml (1,5 su bardağı) sütü 1 büyük muz ve 1 kaşık balla karıştırıp mikserle çırpabilir ve muzlu süt yapabilirsin. Eskiden olsa sütlü tatlı yapmayı önerirdim ama hamilelikte dikkat etmek gerekiyor diye önermiyorum. Ben normal sütü daha az sevdiğim halde ballı süt yapınca kolayca içebiliyorum, belki öyle deneyebilirsin. Cici Bebe ya da istediğin bir bisküviyi katabilirsin.
Yoğurt için de içine meyve doğrayabilirsin, meyve yoksa ev yapımı az şekerli bir reçelle karıştırabilirsin, cacık yapabilirsin, ayran yapabilirsin, Cici Bebe veya herhangi bir bisküviyle karıştırabilirsin (bunu herkes sevmiyor görünümünden dolayı ama bence Cici Bebe'yi toz haline getirip yeyince güzel oluyor), yoğurtlu salatalardan yapabilirsin (kereviz, makarna, erişte vs.)
Ceviz için de az tavsiye, pekmez sevmiyormuşsun ama pekmez ve ceviz birbirine yakışıyor, deneyebilirsin. Kahvaltıda peynirle falan yersen küçük parçalar halinde yediğin için tadını almayabilirsin ya da sevebilirsin. Salataların içine katabilirsin, balla karıştırıp yiyebilirsin balla da güzel oluyor.
Benden tavsiyeler bu kadar, ben de eskiden sütü hiç sevmezdim sonradan farklı markalar deneyerek sevebildiğim bir süt buldum. Sen de farklı markalardan sütleri tadıp sevdiğini bulabilirsin.