- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ay evet almamız lazım kizimda 4 ay almadım ama yinede 16 kilo almıştım şimdi daha az almam lazımBugün tekrar doktora gittim canım,bebiş gayet iyidi 8+4 yani tam gününde. Doktora 1,5 kg aldım dedim gözleri büyüdü resmen. Aslında ilk 3-4 a kilo bile alınmayabiliyor dedi Ah bendeki iştahı görse şaşar 1,5 kiloya, kendimi zor tutuyorum
bende gördüm canm dinlemedik biz nedense dinletmedi devlet hastanesi ama gösterdi oynuyordu kese içinde :)Ewet duydum ama kese etrafında kanama olduğu için şuan dinleniyorum dua edin bana. Sen ne yaptın
serum alıyor musun canmAyni durumdayim hicbirsey fayda etmiyor
gittim canm bi ilaç verdi ama bu da tam iyi yapar diyemem dediSelam canım, bana doktor "eğer yemek yiyemeyip su içemediğin aşamaya gelirsen hemen gel, sana bir ilaç yazalım." demişti. Yorumunu görünce aklıma geldi. Bence bi doktora gözükmen uygun olabilir.
canım kola iyi geliyor ama o da çok zararlıCanm 9 ml di kesenin boyutu. Karından görüldü şükür. 13 ünde gideceğim kalp atışı duyulmali o zamana dedi.
Canm bulanti çok zor. Elinden geldiği kadar baharatsiz salcasiz soğan sarmisaksiz şeyler ye. Ben kizimda çok çektim. Naneli portakalli şeker dışarı cikrken hep yanimdaydi. cantamdaydi. Hemen ağzima atardım. Sade makarna patates haslama favorilerimdi zaten baska sey yiyemiyordum. Çok zor oluyor bu dönem. Ama deneye deneye ne iyi gelir bilirsin. Az az yemeye çalış. Soda iyi gelirdi. Yaza denk gelmişti bolca acur salatalık yiyordm. Bence elma iyi gelebilir. Kokusuz falan ne olsa. Bir dene istersen. Leblebi iyi geliyor diyorlar. Bende yedim ama boguluyordum.
Ay canm ben yanlış anlamışım ilk sayfadan tamamdır :)yok canim ikiz degil...ikinci bebegim olacak insallah....3 yasinda kizim var
Türk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz benim normalde günde iki fincanim vardı ama fazla kafeinin bebek üzerinde olumsuz etkisi olduğunu okudum şu anda gün aşırı bir fincan içiyorum cokda seviyorum eşim hiç içme desede arada icerim
nasıl boğuluyordn canmKızlar şimdi aklıma geldi ilk gebelikte başta farklı folik asit kullaniyordm boyutu epey büyüktü. bulan tim oluyor diye Minnacık bir ilaçla değişti. O da aklınızda olsun
Allah yardimcim olsun canm. Kola yerine meyveli soda denesen. Aşırı zararlı kola ya. Bak yiyecek birşeyler bulmissuj canm bir onlarla idare et.birkaç haftaya biter ınşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Kişiden kişiye degisyior kolaylık zorluk canm. Allah kolaylık versin hepimize.canım kola iyi geliyor ama o da çok zararlı
ayranda iyidi bugün ondanda tiksindm sudan dahi
çubuk krakeride çıkarıyorum
beyaz leblebi aldı eşim bugün bi de vişneli meyve suyu ve açma yedim
normal yemek yemem zaten mümkün değil 2 kilo verdim zaten
zencefilli folik asit verdi değiştirdi yani
ilk gebelik zor olurmuş diyolar ama hafif atlatanda var
nasıl boğuluyordn canm
önceki ilacın adı neydi şimdiki ne canm[/QUOT önceki gebelikte kullandığım ilk ilaç adını hatırlamıyorum. Ama ikinci is folbiol du sanırım. Su an folio kullaniyorum
canım bazı insanlarda olmazmışbulantı ve kusma için neredeyse yalvaracak hale geldim, 7 haftalık oldu ama tek bir belirtisi bile yok, doktor hamilesin demese ve keseyi görmesem asla inanmayacağım hamile olduğuma.
benden de kan aldı idrar verdm ama ne için diye sormadım iyi çıkmış dedi bugünkızlar günaydınn ben cuma günü kalp atışlarını derinden de olsa duydum bazı tahliller verdi doktor sanırım kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var sizde karşılaştınız mı böyle bişeyle ne tavsiye edersiniz?
amin canımAllah yardimcim olsun canm. Kola yerine meyveli soda denesen. Aşırı zararlı kola ya. Bak yiyecek birşeyler bulmissuj canm bir onlarla idare et.birkaç haftaya biter ınşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Kişiden kişiye degisyior kolaylık zorluk canm. Allah kolaylık versin hepimize.
keşke bende de ağrı olsa da bulantı olmasaKizlar benimde gebeligim cok şükür bulantim hic yok ama felaket agrim ve halsizligim var surekli
yaşın kaç ki canımbu mucize gebelik, ben neredeyse kısırım, yaşım da var biraz. normal seyrinde gitmiyor diye kafayı yicem evde.
Bende kahveyi cok seviyorum ama şimdi hic istemiyorum kahve tiksindim sanirimTürk kahvesi konusunda ne düşünüyorsunuz benim normalde günde iki fincanim vardı ama fazla kafeinin bebek üzerinde olumsuz etkisi olduğunu okudum şu anda gün aşırı bir fincan içiyorum cokda seviyorum eşim hiç içme desede arada icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?