• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gece uykularimiz onceki zamanlara gore duzenli, zaten onun keyfi yerinde ben çok dert ediyorum yuzune filan sıçramış, burdaki arkadaşlar bir kac isim verdiler sağolsun, mutlaka alerji testi yaptiracagim, sag ol canım

Aynen hatta kremler daha kötü etti diyebilirim 3 haftadır dr a goturmemistim kendimce çözümler bulmaya çalışıyordum, artmadı o donem ne zaman dr a götürdük krem kullandik tüm vücudu sardı, Allah iyi drlarla karşılaştırsın..

Atopik egzama canım,

Size de geçmiş olsun anladığım kadarıyla bebeklerde sık görülen bir durum, yanino diyete göre hicbir sey yemeden yasamam gerek sadece süt ürünleri olsa iyi, sizin bebis ne kadarlık, kac aylikken çıkarmış ki bu alerji acaba? Çünkü bende aleji uzmanına götüreceğim..

Evet inceledim Ahmet Beyin sayfasına sadce alerji üzerine daha detaylı çalışıyorlar.. Sağolasın canım..
Rica ederim cnm, bir an önce geçer inşallah :nazar:

Günaydın sevgili anneler. Biz saat 9 gibi 4.ay aşılarımızı olduk geldik. Şuan ateşine baktım 37.1 biraz yüksek gibi geldi bana daha yükselir mi acaba erken erken önlemimi alsam mı? İlaç en son düşündüğüm şey de şuan ılık duş aldırsam mı ki bilemedim :KK43:Birde bu ay 550 gr almış ama boyu 9 cm uzamış. Boy uzaması da anne sütünün yeterli olduğunun bi göstergesiydi değil mi
Kaç cm doğmuştu şu an kaç cm. Tabi ki göstergesi canini sıkma büyüme nöbetleşe devam eder bir alanda aşırı artış varsa diğer alanda durağanlık veya az artış normal.

Uyku arkadaşını sadece yatarken veriyoruz değil mi yani onun dışında çıkartmamamız gerekiyordu heralde. S sakyuz siz uyku eğitiminde uyku arkadaşı edinmişmiyiniz?

Gunaydin canim.benim oglumla ayni dogum tarihi yavrunun.biz de dun olduk asimizi.gece 3 gibi biraz yukseldi.cok huzursuz oldu.3ml calpol verdik.doktorumuz ve hemsireler bu ay biraz reasksiyon gosterebilecegini soylemisti.masallah boyuna kilosuna.9 cm baya ciddi bir rakam:) biz 2.5cm uzamisiz 66 cm olduk kilomuzu da iyi almisiz:nazar: allahim hepsini korusun
Bende 37.5 karı görürsek gece yatmadan önce versem mi diye düşündüm ama tabi böyle devam ederse ılık bi duş aldırıp yatırırım herhalde. Bizim tarafta havale geçirme çok oluyo bende sahil 38.5 lar görmeyiz biz hemen havale geçiririz. Şimdi kızımı bilmediğimden korkum. Amin inşallah Rabbim evlatlarımızı korusun :dua:

Bende 37.5 karı görürsek gece yatmadan önce versem mi diye düşündüm ama tabi böyle devam ederse ılık bi duş aldırıp yatırırım herhalde. Bizim tarafta havale geçirme çok oluyo bende sahil 38.5 lar görmeyiz biz hemen havale geçiririz. Şimdi kızımı bilmediğimden korkum. Amin inşallah Rabbim evlatlarımızı korusun :dua:
Cnm bize doktorumuz atesi 38olunca ya da ates 38 ölculmese bile cok huzursuz olursa verin dedi.gunduz birsey yoktu yatmaya hazirlarken huzursuz oldu ama hemen vermedim.saat 22.30 dan gece 3.00 akadar ölctum yrm saatte bir.ustune bayagi bir incelttim usutmekten de korktum.. uyudu aglayarak uyandi hep huzursuzdu.en son 37.8 gorunce gidisat belli dedim cunku hic geri gitmedi verdik calpolu.2.ay asilarinda hicbisey olmamisti neredeyse huzursuzluk bile olmadi.sunnet oldugunda dahi dunki gibi huzursuz olmamisti.surundurmenin anlami yok artik verilmesi gerekiyor dedik verdik.dogru zamani en iyi sen ayarlarsin ic gudulerine de guven

Cnm bize doktorumuz atesi 38olunca ya da ates 38 ölculmese bile cok huzursuz olursa verin dedi.gunduz birsey yoktu yatmaya hazirlarken huzursuz oldu ama hemen vermedim.saat 22.30 dan gece 3.00 akadar ölctum yrm saatte bir.ustune bayagi bir incelttim usutmekten de korktum.. uyudu aglayarak uyandi hep huzursuzdu.en son 37.8 gorunce gidisat belli dedim cunku hic geri gitmedi verdik calpolu.2.ay asilarinda hicbisey olmamisti neredeyse huzursuzluk bile olmadi.sunnet oldugunda dahi dunki gibi huzursuz olmamisti.surundurmenin anlami yok artik verilmesi gerekiyor dedik verdik.dogru zamani en iyi sen ayarlarsin ic gudulerine de guven
Aynen 2.ay aşılarını bizde çok iyi atlatmıştık ama bakalım inşallah bunu da bu kadarla atlatırız canım çok teşekkür ederim

Sırtüstü yatarken sol bacağını kivirip sağ bacağını düz tutup sağa donduruyorum ya da tam tersi. Ben bu egzersizi yapıp biraz yüzüstü bıraktım hep ağlayana kadar ve kızım ilk olarak yüzüstünden döndü. Halbuki ben sırtüstünden dönsün diye egzersiz yaptırıyordum. Yüzüstü durmayi sevmediği için çabuk öğrendi.

Link ayaklarına Limonlu suya batırılmış çorap giydirebilirsin. Buradan okuyabilirsin biraz degisigini. Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı olmadan atlatırsınız.
Bir de maşallah ne kadar uzamış, nazar değmesin :-) Kaç oldu boyu?

Geçmiş olsun nesi var?
Sağol greçın teyzesi, üşütmüş olduğunu düşünüyorum, burnu akıyor hapşırıyor. Gece kustu işte :(

Sağol greçın teyzesi, üşütmüş olduğunu düşünüyorum, burnu akıyor hapşırıyor. Gece kustu işte :KK43:
Oyy geçmiş olsun cnm ya kıyamam kuzuya.. Bizim de geceler çok zor geçiyor 2-3 gündür. Bu arada uyku eğitimi ile ilgili yazdıklarına yürekten katılıyorum. Resmen yavrularımız bir şey öğrenmek için ağlayan öğrenci bizler de onlar ağladığı için öğretmeyen öğretmen gibiyiz. Eğitime başladığın zaman sonuca ulaşmadan paylasmicam demişsin ama keşke her aşamayı paylaşsan. Bana ve bir cok kisiye cesaret verirsin :KK200:

Mutella Mutella geçmis olsun bu ara bizde benzer donemdeyiz cok sık memede uyur oldu önünu alsam iyi olur ama reddettigi icinde uyku arası istediginde kıyamam gibi ac da kalmamalı. Umarım eğitimide aglamasız verirsin biz hala uykuya kadar gelip kapısindan dönüyoruz:mad:

nisan1990 nisan1990 umarim bu kadarla atlatırsınız masallah biz 66cm ile kıyafetlere siğamiyoruz siz bu ay komple gardropu degistirdiniz herhalde

:KK71::KK71::KK71::rapci::rapci:

Eklentiler

• 20171229_142935.webp
    20171229_142935.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 102
Mutella Mutella geçmis olsun bu ara bizde benzer donemdeyiz cok sık memede uyur oldu önünu alsam iyi olur ama reddettigi icinde uyku arası istediginde kıyamam gibi ac da kalmamalı. Umarım eğitimide aglamasız verirsin biz hala uykuya kadar gelip kapısindan dönüyoruz:mad:

nisan1990 nisan1990 umarim bu kadarla atlatırsınız masallah biz 66cm ile kıyafetlere siğamiyoruz siz bu ay komple gardropu degistirdiniz herhalde
Teşekkür ederiz valla iyi ki hep büyük almışım kıyafetleri diyorum heleki şu 1 ayda inanılmaz gardırop değiştiriyoruz. Bi yandan da ağlıyorum küçülenleri ayırdıkça. Benim minik meleğim büyüyo diye :KK61:

Aynen bide anlam veremediğim ağlayan çocuğa bağırıp iyice ağlatan anne. Hayır zaten ağlıyor sen bağırınca susacak mı ki iyicr ağlıyor bağırdıkça.
Ya uzun zamandır ilk kez atlayarak okuyorm bebekler büyüdükçe boş vakit azalıyor. Mesajına denk geldim çok üzüldüm. Allah isteyen herkese versin evlat diye dua ediyordum. Evladım olduktan sonra Allah kıymetini bilene versin diye dua ediyorum. Mutlaka yazanlar olmuştur ama bence kendisine de rahatsz oldğnu kibarca söyle duvarlar çok ince her konuşulan geliyor bizim de geliyodur muhakkak dersen en azndan belki utanıp dikkat eder. Aklıma başka şey gelmedi maaleaef

Aynen ya karnı gurul gurul kusup kusup tekrar istiyor. Tek farkla, dün gece rüya olmadığını sonradan anladığım ağlama sesine gözümü bile açamayınca eşim kalktı ve uyuttu. Kıpırdayamadım bile yerimden. Tabi 15 dk sonra uyandı ama olsun. Babası uyutabilmiş oldu. Meme olmadığı için çabuk kesti umudunu.
Bi yerde okumuştum çok uyanan bebekler için nerde olduğunu anımsayamadım. Anne hep alınca aklına meme geliyor susması zor olabilir babadan da destek alınmalı diye. Derdine de bağlı çocğn tabi

Back
X