Emzikde bizde 6+ yeni geçtik ama devamlı attı ağzından. Sanırım ağzına büyük geldi. O yüzden bisüre daha küçüklerle devam edeceğiz.Onu hiç bilmiyorum ben dr. Browns ve cihicco kullanıyorum emzikte bende geçicem yakında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzikde bizde 6+ yeni geçtik ama devamlı attı ağzından. Sanırım ağzına büyük geldi. O yüzden bisüre daha küçüklerle devam edeceğiz.Onu hiç bilmiyorum ben dr. Browns ve cihicco kullanıyorum emzikte bende geçicem yakında
İkisini karıştırdım mayaladım bakalım tutacak mı canım ilk defa yapıyorum 48C de mayaladm.Canim keçi sütü biraz geç mayalanır bildiğim kadarıyla inek sütüyle mayalanma süreleri aynı değil yani keçi sütüne göre açarsan inek sutu ekşimiş olabilir tahminen
Aynen canım aradan çıktı işte. Bende p.tesi aşıya götürücem baya korkuttu bu 6 ay aşısı .Herhalde canım Hayır insanın içine de şüphe düşüyor acaba gerçekten uyuştu mu diye koca adam da değil ki sorasin uyuştu mu diye
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.
Sağol canım maşallah kuzulara çok şükür aradan çıktı diyorum ki aşı gitti sünnet gitti diş te çıksa arada kaynardi ne guzel:)
Sağol canım teşekkür ederim.
Bizimki çok sevdi bunu kendinden geçiyor kaşırkenParmak diş kaşıyıcısı trendyolda 10 tl. Diğer yerlerdeki fiyatını bilmiyorum ama, alacak varsa haber vermek istedim![]()
Hadi hayırlısı bakalimİkisini karıştırdım mayaladım bakalım tutacak mı canım ilk defa yapıyorum 48C de mayaladm.![]()
Kızlar e bebekte subat indirimleri oluyor gün gün,takip edin derim. Epey indirim oluyor.

canim sagol. oyun halisini 70 tl ucuza aldik![]()
Olmaz miHala süt nöbeti tutan var mı acaba benden başka![]()
saat 1-3-5 kac gundur uyaniyor.ya da bu saatlerden 15 er dk once.kurulmus saat gibi.3 te 1e gore daha zor uykuya geciyor 5 te daha da zor..erken gece uykusuna yatsin istemiyorum sabah olmuyor
ama cok gec yatmamasi da lazim.gececek bu gunler
Olmaz mı canım hem de gecede kaç kereHala süt nöbeti tutan var mı acaba benden başka![]()
cingöz hemen farkettigi için elime telefon da alamıyorum artık nöbetlerdeÇok teşekkür ederim Barışın da damatliginihosgeldinn
allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.
bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.
İnşallah güzelce geçsin atlatsin kuzu.Bende korkuyordum da çok şükür öyle sıkıntılı olmadı 4.ay aşısı bizi daha çok zorlamisti darısı başınaAynen canım aradan çıktı işte. p.tesi aşıya götürücem baya korkuttu bu 6 ay aşısı .
Doğru diosun insanın kafasına takılıyor annelik iste :) ama bana doktorum daha 4aylıkken bile dedi,10 dk da karnını cook rahat doyurur diye... cok sıkma canını. Artık hareketlenmeye basladılar zaten kilo alımları azalacak.doktor bisey dedi mi ki bu konuyla ilgili?
B bursa_83 bizim oglan da gece cok daha iyi emiyor.gunduz red diyemem ama bir ses duydugunda gozune birsey carptiginda apartmandan tadilat sesi geldiginde bile memeden uzaklasiyor.boyle boyle buyuyecekler.dayan biraz daha ek gida zamani geliyor.belki erkenden baslatirlar.anne sutu onemli evet ama en onemli zamanlarda aldi kuzucuklar zorla da olsa.
Ben süre tutmuyorum canım ama emme süresi kısaldı. Kısa sürede boşaltıyor artık memeyi. Bi kere meraktan emdikten sonra sağdım 10 cc ancak çıktı dedim boşaltmış tamamen, doyurmuş karnını bi güzel![]()
Benim kizlarda oyle onceden daha cok yiyorlardi bende cozemedim
Bence yeterli gibi ama normal tüketimini bilmediğim için sen daha iyi anlarsın tabi![]()
hosgeldinn
allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.
bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.