• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Sünnet olan arkadaşlar geçmiş olsun. Bende erken yaptırmak istemiştim ama, oğlum tonton olduğu için hareketlenip zayıflamasıni bekleyelim dedi doktor. Şimdi yaparsak içine gömülüp bebeği rahatsız edebilirmiş.
 
Canim keçi sütü biraz geç mayalanır bildiğim kadarıyla inek sütüyle mayalanma süreleri aynı değil yani keçi sütüne göre açarsan inek sutu ekşimiş olabilir tahminen
İkisini karıştırdım mayaladım bakalım tutacak mı canım ilk defa yapıyorum 48C de mayaladm.:KK17:
 
Herhalde canım Hayır insanın içine de şüphe düşüyor acaba gerçekten uyuştu mu diye koca adam da değil ki sorasin uyuştu mu diye

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.


Sağol canım maşallah kuzulara çok şükür aradan çıktı diyorum ki aşı gitti sünnet gitti diş te çıksa arada kaynardi ne guzel:)
Sağol canım teşekkür ederim.
Aynen canım aradan çıktı işte. Bende p.tesi aşıya götürücem baya korkuttu bu 6 ay aşısı .
 
Parmak diş kaşıyıcısı trendyolda 10 tl. Diğer yerlerdeki fiyatını bilmiyorum ama, alacak varsa haber vermek istedim:emir_bebek:
 

Eklentiler

  • Screenshot_20180203-233956.webp
    Screenshot_20180203-233956.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 58
Hala süt nöbeti tutan var mı acaba benden başka :işsiz:
Olmaz mi:işsiz:saat 1-3-5 kac gundur uyaniyor.ya da bu saatlerden 15 er dk once.kurulmus saat gibi.3 te 1e gore daha zor uykuya geciyor 5 te daha da zor..erken gece uykusuna yatsin istemiyorum sabah olmuyor:uykucu: ama cok gec yatmamasi da lazim.gececek bu gunler:anne::KK200:
 
hosgeldinn :KK25:

allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.

bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.
Çok teşekkür ederim Barışın da damatligini
göstersin Allah.
Aynen canım aradan çıktı işte. p.tesi aşıya götürücem baya korkuttu bu 6 ay aşısı .
İnşallah güzelce geçsin atlatsin kuzu.Bende korkuyordum da çok şükür öyle sıkıntılı olmadı 4.ay aşısı bizi daha çok zorlamisti darısı başına
 
Doğru diosun insanın kafasına takılıyor annelik iste :) ama bana doktorum daha 4aylıkken bile dedi,10 dk da karnını cook rahat doyurur diye... cok sıkma canını. Artık hareketlenmeye basladılar zaten kilo alımları azalacak.doktor bisey dedi mi ki bu konuyla ilgili?


doktorumuz alerji testleri icin gastroya yonlendirdiginden beri gitmedik doktorumuza. testleri tamamlayip oyle gidelim dedik.
cok da hareketlenmedi emir,yani dönmelere falan baslamadi. tedirginligim o yuzden.
 
B bursa_83 bizim oglan da gece cok daha iyi emiyor.gunduz red diyemem ama bir ses duydugunda gozune birsey carptiginda apartmandan tadilat sesi geldiginde bile memeden uzaklasiyor.boyle boyle buyuyecekler.dayan biraz daha ek gida zamani geliyor.belki erkenden baslatirlar.anne sutu onemli evet ama en onemli zamanlarda aldi kuzucuklar zorla da olsa.


ek gidaya basladiginda oturmayi ogrenmis olmasi gerekiyor mu?
nisanin basinda 6 ay dolacak ama o zamana kadar oturacagini sanmiyorum.bu ay da kilo alimina baksinlar,dusukse ve mama ver derlerse ek gida oncesi 1 ay falan da hem sut hem mama veririm napayim.
 
Ben süre tutmuyorum canım ama emme süresi kısaldı. Kısa sürede boşaltıyor artık memeyi. Bi kere meraktan emdikten sonra sağdım 10 cc ancak çıktı dedim boşaltmış tamamen, doyurmuş karnını bi güzel :KK68:


sure azalinca ben not almaya basladim canim. doktora gidince sordugunda unutmayim diye. gunde ortalama ne kadar icti gorelim bakalim.
o dedigini ben de yaptim. benden de cok az sut cikti. kafami kurcalayan 300 gr almasi. cok cok az. boyle olursa nasil yetisiriz sizlere.
 
Bence yeterli gibi ama normal tüketimini bilmediğim için sen daha iyi anlarsın tabi :KK43:


onceden yarim saat falan emerdi canim. simdi 10 dakika.
hatta dun aksam 3 dakika emdi birakti. gerisini babasi zorla siringayla icirdi.
4-4.5 aylikken sizlerin bebisler kac kg ydu kizlar? her bebek ayni degil tabi ama en azindan ortalama hakkinda fikrim olur.
arch2401 arch2401 S Sunbright
 
hosgeldinn :KK25:

allah damatligini da gostersin insallah. gecmis olsun.

bence az degil canim. artik min. 3-4 saat emmeden durabiliyorlar. tabi harcadigi efora bagli bu acikma suresi. baris max. 5-6 dk emiyor gunduz. gece uyurken emmesi de en uzun 10 dk falan suruyor.


emir suan 4.5 ayiga yaklasiyor. oyle cok hareketli degil,donmeye baslamadi.mesela 1 2 dk. yuzustu yatiriyorum,kollarini ve kafasini kaldiramiyor daha, cabaliyor kuzum ama olmuyor henuz.
bakalim oyun halisi aldik. belki ordaki oyuncaklar sayesinde hareketlenmeye baslar.
 
Back
X