Bu arada herkese merhaba :) Arada okuyorum ama resmen butun gunum uyutmaya calismakla gectigi icin girip 2 satir yazamiyorum

Firsat bulmusken sorayim.Fikri olan varsa cok sevinirim yoksa bi yerden patlak verecek bu bunye
Gretchen Grundler
Mutella
Kizlar siz de uyku egitimi vermeyi dusunuyordunuz sanirim bana bi fikir verin rica ediyorum ya, verdiniz mi bilmiyorum ama

Simdi soyle yatir kaldir asla bize gore bi yontem degil asiri tepki veriyo ve resmen beni kullaniyo daha kucaga almak icin elimi uzattigim an susuyo almayinca cildiriyo

Ben diyorum ki once su uyku saatlerini duzenliyim ama ne yaparsam yapayim gece uykusuna gecemiyor 12 den once ( en erken )

6 da kaldirsam gecme ihtimali var mi sizce ? 7 de kaldirdim olmadi ben daha cok yoruldugumla, o uykusuzluktan delirdigiyle kaldi

Bu arada destekli uyuyoruz malesef ama onceligim uyku saatlerini duzenlemek..Oyle ki gece memede uyutmaktan hic bahsetmiyim bitiremem yoksa cumlelerimi

Premature diye kiyamadim is nerelere geldi.

Oyle uyutmasam 1 saat bile uyuyamam gece.Neyse cozucem onu da

Su saatler kafama takiliyor gunduz 1.5 saatten 2 kere 2.30 saat arayla uyudu.Aksam 20.00 de uyudu yine yarim saat sonra kalkti ve 00.30 da meme de uyudu..Uykusu var tabi cildirdi 3 saat boyunca ve hic bisekilde uyutamadim

Acaba 3.kisa bi uykuya mi ihtiyac duyuyor.Uyku egitimi destegi alayim diyorum ama yontemleri gercekten bize gore degil uyumaz ve etkilenir yani kizimi biliyorum..Var mi soyle yap diyebileceginiz bisey saat konusunda.Yoksa sizden bi cacik olmaz okula baslayana kadar boyle uykusuzsunuz da diyebilirsiniz

Karisik ve uzun oldu biraz ama anlatabilmisimdir umarim