1,5 ay yaraların geçmesi için erken bir süre. Benim ilk 3 ay çok yara oldu. Ağlayarak emzirdiğimi biliyorum. Kremde işe yaramamıştı. 3 aydan sonra yavaş yavaş geçti. Şu an hiç yara yok. Bebeğine göğüs ucu gaz falan yapmıyorsa kullanıp emzirirsin. Ben, göğüs ucu aparatı gaz yaptığı için onuda kullanamamıştım.Çok pozisyon denedim değiştirdim ama sonuç yara ve yarık
Canım ben doğum yapalı 1.5 ay oldu şubat annesiyim size danışmak istedim ki uzun zaman bebeğini besleyen varsa diye yazdım buraya bebeğimin gelişimi güzel çok şükür içim rahat ama bi emzirme hemşiresi beni çok korkuttu
Aynen bi sessizlik hakimAğustos anneleri topiği baya baya yok olmaya başladı. Kimse yazmıyor.
Süper sağlık sistemi... Derdi olan insanlara artı stres yükleniyor. Bende hızlı treni öneririm. Eskişehire kadar araç, sonra hızlı trenle istenilen saatte ulaşırsınız. İnşallah bu zor günler hızlıca geçer, rahata çıkarsınız.
Anladim canim tabi sen isin icinde oldugun icin daha iyi biliyosun...Mubarek aylardayiz Rabbim yar ve yardimciniz olsuninsaAllah biyopsi temiz ciksin solunum duzelsinde hepimiz rahatlayalim derin bi ohhh cok sukur cekelim okadar yurekten istiyorumki
Benim kızda henüz diş yok ama çekip uzatıyor. Diyorlar ki öyle yapınca ısırınca filan. Hiç tepki vermeden memeyi çekin ve kapatin. Gülmeyin ya da kızmayın. Bunu bi dene.Biz de 7 ayı doldulduk bu güne kadar göğüz yarası hiç olmamıştı 3 haftadır meme uçlarım feci uras ısırmaya başladı ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. işte sağıyorum ama canımdan can gidiyor, bunca aydır hiç böyle olmamıştı napıcaz bilmiyorum
Hayırlısıyla inşallah çıkacak. Sabir.aminn kizlar sagolun.
canim o kadar sıkkın ve moralim o kadar bozuk ki. ruhum daraliyor,icim daraliyor. o hortumlari parcalayip kuzumu kurtarip goturmek istiyorum.
aminn kizlar sagolun.
canim o kadar sıkkın ve moralim o kadar bozuk ki. ruhum daraliyor,icim daraliyor. o hortumlari parcalayip kuzumu kurtarip goturmek istiyorum.
bizde de diş yok hala ama ısırınca canım çok acıyor damakları çok sert. işte sağmak zorundayım sağma makinasıda kanatıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ama dediğini deneyeceğim. çok saol canım hepimizinkini korusun :)Benim kızda henüz diş yok ama çekip uzatıyor. Diyorlar ki öyle yapınca ısırınca filan. Hiç tepki vermeden memeyi çekin ve kapatin. Gülmeyin ya da kızmayın. Bunu bi dene.
Bu arada oğlun nasıl bal öyle ya maşallah suphaallah. Allah nazardan korusun inşallah:)
Canim o hortumlar Emir’in yardimcisi simdi. Emir toparlanana kadar ona destek olacaklar ve gorevlerini tamamlayip ondan ayrilacaklar insallah ve dilegine kavusacaksin Alah’in izniyle..aminn kizlar sagolun.
Tahin dibe cokuyor da ustunde yag birikiyo ya, o yag ve aloevera benimkini biraz hafifletmisti ama her emzirmeden sonra surmen lazim. Bir dene istersen. Gecmis olsun.bizde de diş yok hala ama ısırınca canım çok acıyor damakları çok sert. işte sağmak zorundayım sağma makinasıda kanatıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ama dediğini deneyeceğim. çok saol canım hepimizinkini korusun :)
Cnm çok zorlu bi süreçten geçiyorsunuz üzülmenii anlıyorum bi anne olarak keşke elimizden bişey gelse Rabbim şifasını verir inş dualarda olduğunuzu unutmayınaminn kizlar sagolun.
O zaman daha bebisim dogmamisti, simdi 8 aylik oldu bile :) Evet, cok memnunum neredeyse gören herkes nereden aldigimi soruyor, cok kullanisli bir canta...Uzun zaman olmuş yazalı. Kullandınız mı, memnun kaldiniz mı Land dan? Bende almayı düşünüyorum.
Sırt çantasımı canım bende arıyorum şu an markası ne zahmet olmazsa yazabilir misin ? :)O zaman daha bebisim dogmamisti, simdi 8 aylik oldu bile :) Evet, cok memnunum neredeyse gören herkes nereden aldigimi soruyor, cok kullanisli bir canta...
https://tr.aliexpress.com/store/pro...69.html?spm=a2g10.12010608.0.0.1228766cFG7teVSırt çantasımı canım bende arıyorum şu an markası ne zahmet olmazsa yazabilir misin ? :)
Çokk tşk ederimm sırt çantası dha pratik hem çocuk hem çantayı kola takmak çok zor oluyor keşke en baştan alsaydım .https://tr.aliexpress.com/store/pro...69.html?spm=a2g10.12010608.0.0.1228766cFG7teV
Aldigim canta buydu. Hatta cok begendigi icin kuzenime de hediye aldim ve adres karisikligindan dolayi kargoda kayboldu(bizim hatamizdi), ücretsiz yenisini yolladilar. Magaza güvenilir yani. Cantayi da linkten inceleyebilirsin cok kullanisli ve güzel.
2 haftada geliyor bu arada :)
https://tr.aliexpress.com/store/pro...69.html?spm=a2g10.12010608.0.0.1228766cFG7teV
Aldigim canta buydu. Hatta cok begendigi icin kuzenime de hediye aldim ve adres karisikligindan dolayi kargoda kayboldu(bizim hatamizdi), ücretsiz yenisini yolladilar. Magaza güvenilir yani. Cantayi da linkten inceleyebilirsin cok kullanisli ve güzel.
2 haftada geliyor bu arada :)
Ben bastan 5.ci yi almistim purple yazan rengi morumsu bir mavi ama koyu renkler her kiyafete uygun daha iyi bir secenek olabilir. Hatta aldigim zaman fotosunu cekip atmistim burayada, o fotoyu tekrar atayim fikir olsun size de.Tam istediğimmm
Hangi rengini aldın? Benimde almam lazım.yandan asmalı aldım çok pişmanım.omuzum ağrıyor.koyu rengini alıyımda eşimin sırtınada takarım bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?