- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53

2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
İnşallah sağlıkla duyarız minişlerimizin Pıtırcıklarını
Benim 3.bebeğim olacak Rabbimin izniyle sürpriz yumurtam

Allahım sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantisindan ölüyorum ben. Bugün uç kez kustum. Hiçbir yöntem fayda etmiyor. İlaç kullanmamak için de inatlasiyorum. Su icemiyorum o kötü oluyor.Kizlar bende asiri gdiyorum su tvalete ya :) mide bulantisi olan falan varmi
Ben de dayanamıyorum :) doktor bir ay sonra gel dedi ama ben uç hafta sonra gidicem. Başka doktora gitmeye de güvenemiyorum. O değil de ağustosta doktorum izne giderse diye korkuyorumYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Benim kontrolüme iki hafta var ama gitmenek icin zor tutuyorum kendimi gunler gecmiyor nasil gececek iki hafta bilmiyorumYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
bilgilerini gönderen arkadaşlar listeye eklendiler bunun dışında ikiz - üçüz bebek bekleyenler liste için bilgi gönderirken belirtsinler ayrı bir atraksiyon ekleyeceğim listeye tekizikiz
üçüz
gibi...
![]()
canım ben keseyi gördüm kalp atışı için çağırdı sat 18 kasım amaÇok saol canım darısı hepimizin başına. Benim sat 30 ekim, 1 hafta falan geç döllenme olmuş sanırım. Zaten adet düzensizliğim vardı çok. Bence senin için de çok da erken değil. Keseyi görürsünüz bence, belki bebek bile bir sürpriz yapabilir :)
devlette doğumu bilmiyorm canım hiç doğumum olmadıKeşke devlette şartlar elverse dogumuda orda yapsam ama yok. Çok ilgisiz dr lar. Aletler gelişmiş olmuyor. Kalp atışını bile duyuramadi biri . İlerledikçe daha çok bilgi almak istiyoruz ama cimbizla laf almak yoruyor artık. Testleri devlette yapıp özelde muayene düşünüyorum. 4. Aydan sonra özeleştiri gideceğim bende. Aksilik olmazsa insallah
yolk kesesi ne oluyor canım tamam duyuyoruz da plasentanın diğer adı mı?Canım selam, 5+6'da karından ultrasonla kalp atışlarını gördük. 5+0'da sadece kese ve yolk sac vardı. Benim doktorum ben teklif etmeme rağmen vajinal ultrason yapmadı.
ben yataktan çıkamıyorum hiçççKızlar günaydın,
Aranızda benim gibi kendini çok halsiz hissedenler var mı? Ben bu kadar uykuya düşkün biri değildim. :) Ne oldu bana böyle? Kolayını bulsam hep uyucam.Sizde de var mı benzer durumlar?
Yolk kesesi atan kalpcigin yanında yüzük gibi parlak bir yuvarlaklık var ya o.yolk kesesi ne oluyor canım tamam duyuyoruz da plasentanın diğer adı mı?
o testler ne içn ki
Cevap veren oldu mu bilmiyorum ama ben yaptırdım. Aç gittim sabah.
Ben 5+2'de sadece keseyi görebildim 7+3'te bebeği ve kalp atışlarını duydum canım.
canım gitme zararlı sonuçta bebeğide düşün biraz kendimizi düşünmeyelim biraz akışına bırakYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Ben bugün gittim doktora, ve geçen yaşadığımız düşükten bahsettim vs, duyduk kalp atışını. Ve doktorum "istersen 1 hafta sonra tetrasiklin gel çünkü tedirginliğini atman için önemli bu, gel tekrar dinleyelim kalbini" dedi Bence doktorun kızmaz, sonuçta evde oturup kuruntu yapacağına git gör bence önemli olan güvende hissetmenYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Yaaa aynen aynısını şimdi eşime dedim . DonuyorumYine üşüyorum![]()
Benim sadece ayaklarım usuyor corap patik terlikle oturuyorumYaaa aynen aynısını şimdi eşime dedim . Donuyorum