Hep deniyorum da bu sefer şansıma izin verdi yoksa gece her uykusunda deniyorum mutlaka ama ağlıyor deli gibi hemen. Bir de kaş çatıyor velet ya.
Eger yapabilirsem aspiratör işe yarıyor ama öyle bir inat var ki kızımda kafasını sabit tutmak, kandırmak, katakulliye getirip çekmek mümkün değil. Karadeniz ve Arnavut inadının kesişme noktası resmen çocuk
A olur mu öyle şey sen sor ben fırsat bulur bulmaz cevaplarım. Sanki anlık cevap mı vermek zorundayız musait olunca bakar yazarım. Flagyl kullanmıştık biz. Tahlilde lokosit eritrosit ve amip çıkmıştı. Ama amip dizanteri değildi bizim kızın ki sadece amipti büyümeden önlem aldık neyse ki. Hastaneye gidince tahlil sonucunu alırsan daha iyi bilirsin ne olduğunu, biz de ilacı bitirince ve kakası hardalımsı sarıya dönünce çok mutlu olmuştum ben de. Hala her bez degistirmede benim kızım sarı mi kaka yapmis aferin kızıma diye gaz veriyorum çocuğa

Bir de ben her antibiyotik kullanana söylerim yapmayacagini bilsem bile, ne olur ne olmaz diye yanlış anlama sakın, mutlaka tedavi bitene kadar aksatmadan ve saatlerini sasirmadan ver, unuturum dersen alarm kur, antibiyotik bela çünkü yarım bırakmak her şeyi mahvediyor.
Çok geçmiş olsun.
Ne var bize de söylesene benim televizyonum yok sen her yazdığında merak ediyorum ben acaba ne vardı diye
Bizde de lokosit vardı amiple birlikte belki doktor tahlilde görüp soylememistir.
Ay inşallah geçmiştir darısı da bizim başımıza
Ne becerikli anneler var, gör de utan Greyçın. Çok güzel olmuş ama dikkat et ağzına sokmasın benim kız sürekli emiyor bilekligini.
Doktordan geldim, zırt pırt uyanıyor deyince bunu anlattı sen de dinle aynı sorun var sanırım. Şimdi çocuklarda terk edilme korkusu başlayabilirmiş, gece uyanıp annesinin kokusunu alamayip annesini goremeyince aglarmis. Yanında anne olursa ya da kokusunu alırsa uyumaya devam edermiş. Ben de buradan hareketle kundak örtüsünü ya da üzerine orttugum battaniyeyi koynuma sarmayı düşünüyorum belki yaptığım hile bana 2 saat daha uyku verir. Büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğumu yatağıma kesinlikle almak istemiyorum o yüzden bu süreci böyle atlatmaya çalışacağım sen de aynı yöntemi deneyebilirsin.