Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm uzakmış canım kolay gelsin .
Internetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Ben kızım olana kadar kitapcıya gidip uzun uzun dolaşıp beģenip birazda okuyup aliyordum bu yüzden hic internetten siparis vermedim. Internetten siparis vermek konusunda cok onyargılyim ve hic eglenceli gelmiyor ama bu aralar kızımi oyle kalabalik yerlere gotürmek istemiyorum.
kitapyurdu.comInternetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Ben kızım olana kadar kitapcıya gidip uzun uzun dolaşıp beģenip birazda okuyup aliyordum bu yüzden hic internetten siparis vermedim. Internetten siparis vermek konusunda cok onyargılyim ve hic eglenceli gelmiyor ama bu aralar kızımi oyle kalabalik yerlere gotürmek istemiyorum.
Tarihten ve coğrafyadan epey yol katettim videolarla anlamadığm konuları tekrarlıyorum gecede soru çözüyorum. Mert gece rahat uyuduysa (ki bende rahat uyumuş oluyorum ozaman) o zamanlarda sabah 7gibi kalkıp çalışıyorum.sagolasin canim:)
kısım kısım yapacagim artik napayim.
dersler ne alemde canim?
evi yasanabilir yapayim ben de baslicam![]()
Oy kuzummmevet evet canim asi icin:)
yani boyle ihaleler,ilac yetmemeler yuzunden erken gelin veya ilac yok diyebiliyorlar demek istedim:)
ben bakamiyorum kan alirken,esim tutuyor. zor tabiki. hem de tupler bizim icin olanlardan.minik degil
ferrum iciyor canim. 4 damla ama simdi 5 kilo oldu sanirim. artirabilir dozu.

Ne demek canımBen fırına koymuştum galiba sıcaklığı da tam ayarlayamadım. Bir dahaki sefere dediğin gibi yapayım canım sağolasın![]()
Kitapyurdu,kitapsec,idefix,d&r hepsinden almadım ama alan tanıdıklarım oldu güvenilir siteler özellikle kpss zamanı kitapsec falan baya iyi olmuştu.Birde bazen bazı kitaplar tükenmiş se PTT kitapta bulabiliyordum onu da söylemek isterim.Internetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Evet bir sor saglik ocafina belki elinde kalmamistir o yuzden eczaneye yonlendirmistir canimO zaman eczanelerde satılmıyor.
Yada eczaneden mi ücretsiz alıcaktık acaba?
Ben sağlık ocağını arayıp öğreniyim en iyisi
ben idefix, kitapyurdu ve d&r kullanıyorum hepsinden de alışveriş yaptım sorun olmadı güvenilir siteler. alacağım şey hangisinde daha uygun fiyatlıysa onu tercih ediyorum bu üç siteden.Internetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Göğüs kısmı baya yukarıda cnm. Yatırırken biraz daha arkaya alabilirsin. Bence yeterli. Uyku tulumu olarak Ayşe’de de hep kolsuz kullanmıştım ben. Göğsü ve bacakları ısınınca kolları da ısınıyor sanırım, çünkü uyandıklarında hep kontrol ederim, el kol ve ayakları soğuk mu diye. Alt değiştirirken rutinimiz oldu artık :) ipliğini maaile kontrol ettik, gerçekten saf yün ve o yüzden hiç terletmiyor, mükemmel bir ısı dengeleyicisidir zaten merinos yünü. Fiyatı da çok çok makul, elimizde aynı cins birkaç çeşit kumaş olduğu halde atölyeye gönderip diktirmeye bile değmez diye direk siteden aldım ben de. O yüzden kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacağını düşünüyorum.canim bunun bisiklet yaka olanlari var mi?
bu ucgen cok mi asagida duruyor bebeklerde?gogus kismi kapansin istiyorum ben.
bir de kollari usumuyor mu kolsuzda? emir kollari icerde asla uyumuyor,gece mutlaka cikariyor ve sabah kollar usumus oluyor. kollari da isinsin diye istiyorum tulumu. kollular daha sicak tutmaz mi?
cok sordum ama![]()
Tarihten ve coğrafyadan epey yol katettim videolarla anlamadığm konuları tekrarlıyorum gecede soru çözüyorum. Mert gece rahat uyuduysa (ki bende rahat uyumuş oluyorum ozaman) o zamanlarda sabah 7gibi kalkıp çalışıyorum.
Başla canım nerden başlarsak kâr :)
Oy kuzummm
Kolundan mı kan alıyolar?
Yazık yaa bende bakamam yaa.
İçime dert oldu bak şimdi
Aman biz nelere dayandık.koskoca ameliyat geçirdi benim kızım.bunamı dayanamıcaz.
Aynı mesajda iki duygu :)![]()
Doğan egmont yayıncılığın tüylü dostlar canım kusura bakma geç yazdım fotoğraflarını paylaşmak istedim incelesin diye. Çalışan anne olunca böyle oldu tekrar kusura bakmaCanım kitabın adı nedir? Bizde de Pearson yayınlarının Pofuduk Hayvanları var, ilk başta ilgisini pek çekmemişti şu aralar yavaştan tüylü kısımlara dokunmaya başladı. Sizinki de güzel bir kitaba benziyor. Tavsiye edersen alabilirim ondan da.
Çok güzelmiş buDoğan egmont yayıncılığın tüylü dostlar canım kusura bakma geç yazdım fotoğraflarını paylaşmak istedim incelesin diye. Çalışan anne olunca böyle oldu tekrar kusura bakmaEki Görüntüle 2092450 Eki Görüntüle 2092451 Eki Görüntüle 2092452 Eki Görüntüle 2092453 Eki Görüntüle 2092454 Eki Görüntüle 2092455
uzun zamandir hayir
Göğüs kısmı baya yukarıda cnm. Yatırırken biraz daha arkaya alabilirsin. Bence yeterli. Uyku tulumu olarak Ayşe’de de hep kolsuz kullanmıştım ben. Göğsü ve bacakları ısınınca kolları da ısınıyor sanırım, çünkü uyandıklarında hep kontrol ederim, el kol ve ayakları soğuk mu diye. Alt değiştirirken rutinimiz oldu artık :) ipliğini maaile kontrol ettik, gerçekten saf yün ve o yüzden hiç terletmiyor, mükemmel bir ısı dengeleyicisidir zaten merinos yünü. Fiyatı da çok çok makul, elimizde aynı cins birkaç çeşit kumaş olduğu halde atölyeye gönderip diktirmeye bile değmez diye direk siteden aldım ben de. O yüzden kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacağını düşünüyorum.