• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim biz 45 gunlukken sunnet olduk.ne kadar erken o kadar iyi.daha cabuk iyilesiyor.arkadasim 2 yasinda sunnet ettirdi oglunu ki eskilere gore 2 yas cok erken.cisini yaparken cani yanacak diye poposunu gosterip fitil koyun diyormus yavrum:)
Oy yavrum ya Kıyamam geçenlerde Doç. Dr alev Oğuz kutlu yu dinledim.Şey diyordu bebekler 8.ayda ellerini bir şeylerin altına sokarlar bu yüzden ya 8 aydan önce ya da 6 yaşından sonra yaptırın diyordu rahat etme açısından benim daha erken yaptırma şansım yoktu ama olsaydı kesinlikle daha erken yaptirirdim

Canim biz 45 gunlukken sunnet olduk.ne kadar erken o kadar iyi.daha cabuk iyilesiyor.arkadasim 2 yasinda sunnet ettirdi oglunu ki eskilere gore 2 yas cok erken.cisini yaparken cani yanacak diye poposunu gosterip fitil koyun diyormus yavrum:)
Ya kıyamamm ya ben ilk başta üzülüyordum acıyor kesin falan diye ama 3 4 kere calpol le atlattık şükür:KK36:

Pazartesi aşıları var canım o yüzden haftaya cumartesi olacak öyle olmasaydı bugün hemen yapalım demisti

Amin inşallah çok teşekkür ederim.

Deri yapışık olduğu için uzar dedi.Normalde 3 günde geçer ama bu durumda 1 hafta 10 günü bulabilir dedi.Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim.
Not alıyorum hepsini:)

Eşimin ailesi gelecek onlar gitmeden yaptirayim dedim.İyice koydum kafaya şimdi yaptirmazsam kalır öyle. Çok sağol canım hepsini screenshot aliyorum:) umarım bizde de sorun olmaz yapisiklik
Olmaz canım niye sorun olsun. Aynen sürekli kucakta tutacağın için yanında birisi olması iyi olur. Biz yarıyıl tatiline denk getirdik eşim tatil evde destek olsun diye çokkkkkkk faydası oldu bana :) bir de biz tek bez bağladık sürekli kullandığı bezdi 1 numara büyük takma dedi doktor.

Pazartesi aşıları var canım o yüzden haftaya cumartesi olacak öyle olmasaydı bugün hemen yapalım demisti

Amin inşallah çok teşekkür ederim.

Deri yapışık olduğu için uzar dedi.Normalde 3 günde geçer ama bu durumda 1 hafta 10 günü bulabilir dedi.Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim.
Not alıyorum hepsini:)

Eşimin ailesi gelecek onlar gitmeden yaptirayim dedim.İyice koydum kafaya şimdi yaptirmazsam kalır öyle. Çok sağol canım hepsini screenshot aliyorum:) umarım bizde de sorun olmaz yapisiklik
Rica ederim canim.daha gec iyilesmesine sebep olacak ozel bir durumu olsa bile korkma.agrisi max agriyi ilk gun ceker.ikinci gun azalir ucuncu gun biter.bak dogduklarindan beri kac ay gecti:)

Olmaz canım niye sorun olsun. Aynen sürekli kucakta tutacağın için yanında birisi olması iyi olur. Biz yarıyıl tatiline denk getirdik eşim tatil evde destek olsun diye çokkkkkkk faydası oldu bana :) bir de biz tek bez bağladık sürekli kullandığı bezdi 1 numara büyük takma dedi doktor.
Kopuk bardak kullanilmayacaksa zaten hic gerek yok bir bedeh buyuk beze

Günaydın hanımlar. Perşembe akşamı kardeşimin isteme/söz olayı, bu akşam nişanı, yarın da Ayşe’nin doğumgünü olduğu için sürekli koşturma halindeyiz. bir haftadır doğrudüzgün okuyamadım, herkes iyidir umarım.. öpüyorum :KK200:
Allah bir yastikta kocatsin cnm Ayse ye de nice mutlu yillar dilerim :KK200:

Selam :KK54: doğa hanım sebzeyi sevmedi kendini sıkıp bağırıyor resmen :KK43: meyve de sorun yok nasıl sevdiricez bakalım ben iştasız çocuk büyütüyorum bir tane umarım doğa ablasına çekmemiştir
Selam cnm aynı durumdayız balkabağı dışında hiç bir sebzeyi sevmedi benimki de.. yoğurt ve meyvede sorun yok

Bir günleri digrrini tutmuyor ki:işsiz: bizimki de 3 gecedir saat 23:30 da anca uyuyor gece 02:30-03:00 arasi bi kalkiyor karni acikip sonra derin uyku yok bir daha yarim saatte bir kucagimda taaa sabah 07:30 a kadar o saatte artik yorgunluktan daliyoruz 09:30 kalkis sonrasi zaten yok koca gun 1-2 saat toplam uykusu gecede boyle kendi de dinlenemiyor bebek dedigin uyumaz mi anlamadim :KK43: :confused:
Allah kolaylık versin bebislere de uyku. Gece uykusuzluk çok zor ya

Bebek marketler avmler etrafimizda babymall toker ebebek bebekhouse.kendi eksenimiz etrafinda donuyoruz vallahi disari ciksak da:KK70:hastanemiz de yakin yurusek gideriz baharda 10 dk da.ankaradan hic bu kadar nefret etmemistim:KK62::mad::sinirli::kızgın:insallah hayirli bir yolculuk da bize nasip olur
Çocuklar da evin icinde çok sıkılıyorlar.
Ama ankaranin ayazında açık havaya bebiş çıkarmak çok riskli gerçekten dediğin gibi yaşasın avmler.:halay:
Gerçi avm ye girince de çok tedirgin oluyorum ben. Herkesler orada hava pis

Ne oldu bu uykuya yine. Yahu bunca uykusuzluk, gece saat başı kalkma yrnidoganken bile yoktu. Gözüm kanlandi iyice arttı geçmiyor.:KK43:
Allah kolaylık versin canım bizimkisi de hiç uyanmazdı artık kalkıyor cingöz cingöz gülüyor bir de.
Anlıyorum ki kızımda hiç uyku yok :110:
Inşallah bu da bi dönemdir de geçer hemencecik

Çocuklar da evin icinde çok sıkılıyorlar.
Ama ankaranin ayazında açık havaya bebiş çıkarmak çok riskli gerçekten dediğin gibi yaşasın avmler.:halay:
Gerçi avm ye girince de çok tedirgin oluyorum ben. Herkesler orada hava pis
Dogum yaptigimdan beri sadece 1 kere avm ye girdikk bebekle.o da gecen hafta ici.bir ihtiyac oldu mu esimle arabada birakiyorum ben ne alacaksam alip cikiyorum.hafta ici sabah sakin oluyor aslinda gidilebilir.
Siz de ankarada misiniz bilmiyorum ama en cok babymall seviyorum bir de hastanemizi.ikisinde de kafeterya var:KK70:
iste pek sosyal hayatimizin ozeti:halay:

Dogum yaptigimdan beri sadece 1 kere avm ye girdikk bebekle.o da gecen hafta ici.bir ihtiyac oldu mu esimle arabada birakiyorum ben ne alacaksam alip cikiyorum.hafta ici sabah sakin oluyor aslinda gidilebilir.
Siz de ankarada misiniz bilmiyorum ama en cok babymall seviyorum bir de hastanemizi.ikisinde de kafeterya var:KK70:
iste pek sosyal hayatimizin ozeti:halay:

biz hic gitmedik avm ye. tek sosyal mekanimiz hastane:)

Back
X