Olur olur tabi iletmesen ustunde kalmasin
aleykum selam ama iletmesem olur mu,sizi duyunca bak gordun mu deyip daha sık tartacak
eve tarti alan tek biz degilmisiz diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur tabi iletmesen ustunde kalmasin
aleykum selam ama iletmesem olur mu,sizi duyunca bak gordun mu deyip daha sık tartacak
eve tarti alan tek biz degilmisiz diyecek
Kızlar süt konuşmuşsunuz ben bu aralar çok dikkat ettim simit yediğim gün inanılmaz sütüm artıyor . Azaldığını hissettiğim gün simit takviyesi yapıyorum. Susam olduğu için baya etkiliyor![]()
Simit şart değil susam yesen yeterli zaten susam süt yapan hatta susam yağını kullananlar da varmış onu da araştırıp deneyebilirsinicinde sut olmayan simit nerde satilir ki ya da tum simitlerde sut var midir![]()
Benim anladığım kadarıyla tutmamış oluyor. Tutup tutmadığını belirlemek icin bir test yapiliyormus ve yanlış hatirlamıyorsam tutmadıysa anaokuluna baslamadan tekrar ediliyor.Canım bizimkinde hiç iz yok.
Tutmamış mı oluyor acaba? Sağlık ocağıda bişey demedi.
Bizim bcg aşı yerimizden iltihap gelmiş üstünü değißtirirken farkettim. Sişmiş biraz ve üstü kurumuş. Tuttuğunun işareti olarak bir ay önce zaten iz belirginleşmisti bende yinede doktora göstermek istedim. Iki güne yine akıntı olursa verem savaşa götür dedi calpol ver rahatsız eder dedi.
Sizin aşı yerlerinizde boyle oldu mu sevgili ağustos anaları?
çok geçmiş olsunbiz hastalıklarla uğraşıyoruz canm. Alt solunum yolu enfeksiyonu oldu Defne 1 aydır öksürük burun akıntısı, Ömer de 1 haftadır ateş boğaz iltihaplanması tabi banada geçti,buarada işede başladım,hatta 15 dk kaldı paydos saatime süt iznimi kullanıyorum çıkışta :)
aynen,,, bir tarafım onlarla kalıyor, ikiye bölünüyorum resmen... ama çok iş var yapılacak, el atmazsam da kendimi faydasız hissediyorumBu hafta acısını çıkar cnm ben bırakıp çıktığımda yüzü gözümün önünden gitmiyor
Amin cnm,, çok teşekkürlerNişanıniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Kizinizin doğum günü de kutlu olsun. Allah nice güzel günler göstersin maaile :)![]()
bizde de var aynısından bir tane :) pazar günü dişleri ikiledi, dün de ısırmayı öğrendi.. çok fenaİyi dilekleriniz için teşekkürler
Başlarda ısırmıyordu sevinmiştim . Dün geceden beri göğsümü ısırmayı öğrendi. Çok acıtıyor tabi ona sorarsak oyun oynuyortepki vermemeye çalışıyorum devam etmesin diye ama ne yapacağımı bilmiyorum inşallah vazgeçer . Çok acıkmadan emzirmeyeceğim artık çünkü keyifliyken daha çok yapıyor :)
Gecmos olsun canim benim yigenimde kullaniyor ama o yasini gecti emzirme destek sistemi diye birsey var internetten arastir videolari var o sekildede verebilirsin ben biberon yerine keske en basindan onu yapsaydin diye kiziyorum kendime kizimin biri biberonla yemeyi cok sevdigi icin emmiyor artikkizlar emir 15 ocakta saglik ocaginda mont haric giysilerle 5250 cikmisti. dün 4900 cikti universitede. kiyafetler ayniydi,montsuz.
diyetisten kilo kaybi var,aylik 800 gram almasi gerekir dedi. onumuzdeki ay yine boyle olursa mama baslayacagiz dedi. pregomin as diye bir mama varmis. rapor cikardilar. recete numarasi verdiler. bununla ucretsiz aliyormusuz,devlet karsiliyormus.
bu mamayi kullanan var mi?
emzirmeye calismamin disinda gunde kac cc vermem lazim
biberonu da cok istemedigi icin şırıngayla veriyoruz mecbur.
Gecmos olsun canim benim yigenimde kullaniyor ama o yasini gecti emzirme destek sistemi diye birsey var internetten arastir videolari var o sekildede verebilirsin ben biberon yerine keske en basindan onu yapsaydin diye kiziyorum kendime kizimin biri biberonla yemeyi cok sevdigi icin emmiyor artik
Kim West yöntemine yakındı ama kızıma göre esnettim. Genel olarak özeti rutin sonrası yatağına koy, uyuyana kadar bekle gerekirse sözle veya temasla sakinleştir gerçekten gerekliyse kucağına al. 3 gün sonra yatağın kapının yanına geç, 3 gün sonra odanın dışında dur. 3 gün sonra odada bırak çık.
Ama her çocuğun farklı huyu olduğu için yaklaşım da farklı olmalı.
500 gr normal aslında bu aylarda. Az alma nedenlerinden biri alerji olabilir. Sütün kalitesi de etkiliyordur kesinlikle. Çok sevmiyorsun ama kırmızı et de tüketmeye çalış, o çok arttırıyor süt kalitesini.
Bence diyetten dolayi düştü. Kilo alamadığı olmamıştı hiç ama ev usulü tartıda ilk kez yerinde saymıştı geçen hafta. İnşallah artmıştır tekrar tartmadim.
Sen bilirsin tabi ama bence vanilya şurubu gibi yapay bir şey verme başka bir şekilde tatlandır vereceksen.
Yarın görüşürüz
Bol bol mıncır kuzularını, sevginle şifa ver![]()
Simit şart değil susam yesen yeterli zaten susam süt yapan hatta susam yağını kullananlar da varmış onu da araştırıp deneyebilirsin
Firinlarin sut koydugunu sanmiyorum canim simitin tek farki susami bence aldigin firina soricinde sut olmayan simit nerde satilir ki ya da tum simitlerde sut var midir![]()
Benim anladığım kadarıyla tutmamış oluyor. Tutup tutmadığını belirlemek icin bir test yapiliyormus ve yanlış hatirlamıyorsam tutmadıysa anaokuluna baslamadan tekrar ediliyor.
sagol canim. biz de daha cok siringayla vermeye calisiyoruz. ay cok zor valla ya emmek istemeyen bebek. duzelecek umudum da kalmadi artik.
dedigin sisteme bakayim bi canim.