- 13 Haziran 2016
- 3.127
- 5.384
- 158
gecmis olsun. baris da bugun oldu. henuz bisey yok. ama atak yuzunden zaten yeterince huysuz. asinin huzursuzluk yapip yapmadigi mechul6. Ay aşımızı olduk . Ateş yapan oldu mu hiç ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun. baris da bugun oldu. henuz bisey yok. ama atak yuzunden zaten yeterince huysuz. asinin huzursuzluk yapip yapmadigi mechul6. Ay aşımızı olduk . Ateş yapan oldu mu hiç ?![]()
Canim geçmiş olsun ateş değil ama iki gün huzursuzluk oldu bizde anlıyorum seni bir an önce düzeltin insallahValla ağır geliyor ya birinin acısı bitmeden diğer iğneyi yapıyor![]()
Canim cay kasigi yerine silikon daha iyi cunku kullandigimiz kasiklar bir suru kimyasalla yikandi evvelinden... silikon kasik ve organik temizleyici sartKasikla denediniz mi kucuk cay kasigiyla bebeklerin isi belli olmuyor bi arkadasimin bebegi oyle iciyordu sagilmis sutu
Canim ellerini biri tutacak alisana kadar bizimkide ilk basta el atiyordu kasiga ben tutuyordum babasi veriyordu yani elletini oyaliyorduk bir sekil alisinca zaten yapmiyorlarsiringa
biberon
kasik
hepsini ittiriyor eliyle.
Canim ben de hipp veriyorum tadi ve kokusu igrenc... mamalarin cogu boyle maalesef cunku tatlandirici konmasi iyi bisey degil. Bir de sutun icine katilan bir mama var anne sutuyle karistirilan onu da drunuza bir sorsancanim emire verilen mama inek sutu alerjisi olan bebekler icinmis ve tadi-kokusu cok kotuymus. hani o sekilde icmezse ve mecbur kalirsam tatlandirici katarsin dedi doktor o yuzden.zaten suanda mamaya gecis yapmak icin degil de acaba mamayi icecek mi onu merak ediyorum.benim sutumu mu istemiyor dusuncesini ekarte etmek icin bunu dusundum. yoksa ben de istemiyorum.
siringayla da hava yutuyor hep,agzindan kopukler geliyor beslenme bitince. ayy bilmiyorum yoruldum artik.3 aydir her gun beslemeyle degil beslemeye calismakla gecti. bu gidisle bir 3 ay daha boyle gececek gibi,benim bulundugum noktadan tünelin ucunda ışık gorunmuyor cunku.
Ben surup verirken kucuk cay kasigi kullaniyorum canim ama bir kac kez icme suyuyla kaynattim her kullanimdan sonra da yapiyorumCanim cay kasigi yerine silikon daha iyi cunku kullandigimiz kasiklar bir suru kimyasalla yikandi evvelinden... silikon kasik ve organik temizleyici sart
3 tane birden dedigin gibi birini unutmadan digerini vuryorlar 4. Ay asisinda emzirme odasina zor atmistik kendimizi bir de soyleniyordu ki ic ceke ceke emip zor sakinlesmisti kuzucum bu daha da zor olabilir artik kandirmasi daha zorValla ağır geliyor ya birinin acısı bitmeden diğer iğneyi yapıyor![]()
Canim ben de hipp veriyorum tadi ve kokusu igrenc... mamalarin cogu boyle maalesef cunku tatlandirici konmasi iyi bisey degil. Bir de sutun icine katilan bir mama var anne sutuyle karistirilan onu da drunuza bir sorsan
Canim ellerini biri tutacak alisana kadar bizimkide ilk basta el atiyordu kasiga ben tutuyordum babasi veriyordu yani elletini oyaliyorduk bir sekil alisinca zaten yapmiyorlar
Cnm oglus nasil...gecti mi sunnet agrilari.2-3 gun surebilir demistin sanki yapisiklik vardi galibaCanim geçmiş olsun ateş değil ama iki gün huzursuzluk oldu bizde anlıyorum seni bir an önce düzeltin insallah
Ya ben de tam sormustum sen yazmissin gececek insKızlar sünnet sonrası zorlaniyoruzantibiyotik ve ağrı kesici surup ve batikon verdi sargı daha bugün çıktı ama şimdi ishal oldu tamam zor iyileşir dedi ki sizlerin hiçbirinden bunları duymadım bu kadar da zor mu oluyor yapisiklik böyle ilaç vereceğini bilsem bu yaşta yaptirirmiyim beklerdim çok mutsuzum
![]()
Teşekkür ederim .Bu aya kadar hiç ilaç kullanmamistik. Bilseydim antibiyotik kullanıp onu bu kadar zorlayacagini kesinlikle biraz daha beklerdimYa ben de tam sormustum sen yazmissin gececek ins
Cnm yaaa cok yiprandin sen.bir sure daha annende kalsaniz olmaz mi.canim yalnizim aksam 9a kadar,yardimci olacak kimse yok malesef.
Bence hangi yasta olsa tedbiren antibiotik vereceklerdi sizin ozel durumunuzdan oturu. Inan buyuyunce daha zor.iki gune biseyi kalmaz allahin izniyleTeşekkür ederim .Bu aya kadar hiç ilaç kullanmamistik. Bilseydim antibiyotik kullanıp onu bu kadar zorlayacagini kesinlikle biraz daha beklerdiminşallah geçer inşallah
![]()
Tabi ki verecekti vermesinden ziyade küçükken verdiğim için üzülüyorumBence hangi yasta olsa tedbiren antibiotik vereceklerdi sizin ozel durumunuzdan oturu. Inan buyuyunce daha zor.iki gune biseyi kalmaz allahin izniyle
dayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.Cnm yaaa cok yiprandin sen.bir sure daha annende kalsaniz olmaz mi.
Bence ddayanmak icin kendini zorlama.cok sukur annen hayatta ve ayni sehirdesiniz.dayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.
Tşkler canım . Atak aşı hepsibir arada bziimkinin de.gecmis olsun. baris da bugun oldu. henuz bisey yok. ama atak yuzunden zaten yeterince huysuz. asinin huzursuzluk yapip yapmadigi mechul![]()
Sağol canım sizin nasıldı geceniz . Ağlaması geçti mi?Canim geçmiş olsun ateş değil ama iki gün huzursuzluk oldu bizde anlıyorum seni bir an önce düzeltin insallah
Tşkler canım,ateş şimdilik yok ama baya huzursuz.Cok gecmis olsun umarim kolay atlatirsiniz.6.ay asisindan ben de cok korkuyodum ama ates yapmadi huzursuzlugu hep var zaten uykusuzluktan o yuzden her zamanki kadar huzursuzdu.