Merhaba , sürekli okuyorum sizleri ben ekim annesi olacaktım ama sezeryan olduğu için eylül annesi oldum :)
Ben şunu merak ediyorum emirin boy gelişimi nasıl ? Bende meme reddi yaşıyorum 1 ay kadar sürdü sonra herşey birdenbire yoluna girdi anlamadım yaklaşık 10 gün kadar şimdi yine sıkıntı yaşamaya başladım malesef

3.ayda meme reddinden dolayı 400 gr aldı ama boy 4 cm uzamıştı ,anne sütünden kesinlikle vazgeçmeyeceğim ve artı olarak şunu söylemek istiyorum ek gıdaya geçenlerde bebe bisküvisi kullanıyorlar ama onun içindede palm yağı var bebe bisküvisinide hiçbirzaman kullanmayı düşünmüyorum çözümü şu şekilde buldum emziği attık artık kullanmıyoruz ,uykuya geçeceği sırada memeyi veriyorum güzelce emiyor diyelimki uyudu ve aç uyku arasında emziriyorum denemeni tavsiye ederim bu ay 600 gr aldık ki bizim dr muz hiçbirzaman mama demedi , kendisi sızlanınca memeyi veriyorum biraz çekip hemen bırakıyor bu aralar etraflada çok ilgili ondan olabilir bu arada 22 eylül doğum tarihli,gayretinin farkındayım ama biraz daha diren bence anne sütü gibi varmı canım dediğimi dene bir istersen gerçekten emiri tanımıyorum ama mamaya geçerse diye üzülüyorum.