2017 Ağustos Annelerinin Bebişlerine Aldigi Ciciler

Ben hacisakir'in granül sabununu aldım. Sıcak suyun içine atıp erittim sonra o suya kıyafetleri koyup elimde yıkadım:) Ama elde yıkamak çok meşakkatliymis. Çamaşır makinesi deterjanı alacağım. Yalnız kokuları çok ağır geliyor bana. Kokusuz bir ürün varsa ondan almayı planlıyorum. Evet, biraz erken yıkama için ama ben bebeğin eşyaları için sifonyerimi boşalttım. Bir şey geldikçe temizleyip oraya koyuyorum. Tertemiz kalıyor. O yüzden erken yıkamak sıkıntı olmaz diye düşündüm. :)

Kizlar bunlarda benim aldigim ciciler yeterli olur mu sizce serince farkettim hep uzun kollu kisa kollu almamisim bi kacda kisa kollu alsammi sizce

Eklentiler

• 20170521_135235.webp
    24 KB · Görüntüleme: 175
Kizlar bunlarda benim aldigim ciciler yeterli olur mu sizce serince farkettim hep uzun kollu kisa kollu almamisim bi kacda kisa kollu alsammi sizce
Yenidoğan için birkaç kısa kol zıbın mutlaka al Can'ım , ağıstosta gündüzleri sıcak olacak baya çocuk askılı veya kısakolla dah rahat eder bence, üşür dersen üstüne bişey giydirirsin zararı olmaz

Tamam canim bi kacda kisa kollu alip giysi isini kapatayim tesekkur ederim canim :)

Çok güzeller güle güle kullansın bebişin:) çıtçıtlı badileri 0-1 aylık mı 0-3 aylık mı alıyorsunuz ya da hangisinden kaçar tane? Yenidoğan kaç takım aldınız?
çok sağol :) ben 8 tane 0-3 ay aldım uzun kollu,3 tanede kısa kollu aldım, kusan bir bebek olursa ve malum kakalar sıvı olduğu için geçebiliyor, üst baş batıyor haliyle, o yüzden ez az bence 10 tane çıtçıtlı body olmalı, 3-6 ay da 3 tane aldım şimdilik elimin altında bulunsun diye. takım 3 tane 0-3 ay aldım, ama daha alırım yetmez çünkü

güle güle kullansın bebeğin canm, çok tatlılar, ama az gibi göründü sanki, bodyler yeterli olur sanırım ama takım ve kısa kollu body alabilirsin bikaç tane daha, battaniye de 1 tane gördüm ama öyleyse yetmez.

Canim bendekiler bu kadar bi bukadarda annemlerde var battaniye orda bi tane 3 tane pazen kumastan battaniye yapiliyor hastane cikisi alicam 10lu onun icindede battaniye var yetmezmiki :)

Toplam bu kadar oluyor

Eklentiler

• 20170521_135235.webp
    24 KB · Görüntüleme: 146
  • 20170512_152440.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 159

Bana da 1 aylık bebeği olan bir arkadaş 0-3 aylıklar çok büyük geliyor, 0-1 aylık olanlardan da al mutlaka dedi hatta mothercareinkiler 1 Aydan fazla giydirilebiliyormuş. Bende karasız kaldım bir ondan bir bundan bir sürü kıyafet olacak. Bir de uzun kollusu kısa kollusu ay kıyafet işi bana niye zor geldi ya, gerçi yeni yeni başladım almaya..

0-1 aylık olanlarda hemen küçülüyorlar ama,yazık günah çok giydiremiyorsun, yaz günü çok sarmaması bence daha iyi olur salaş salaş :) tabi karar senin karşılaştırırsın 3 aylıklarla ,ona göre alırsın yenidoğanlardan sen içinden geldiği gibi al böyle böyle tecrübe oluyor işte :))

Kızlar merhaba benim aldığım tekstil ürünleri marka,beden ve fiyatları şöyle;
Kısa kol çıtçıtlı body; carters-yenidoğan 5 adet (62.90 tl)

Uzun kol çıtçıtlı body; mothercare-yenidoğan 6 adet (55 tl) , 0-3 ay 6 adet (44 tl)

Tulum mothercare 0-1 ay 6 adet (99 tl) , 0-3 ay 3 adet (49.50 tl)

Tulum mothercare 0-3 ay 2 adet (39,50-35,50 tl)

Kadife tulum ve şapka mothercare 0-1 ay (34.50 tl)

Uyku tulumu mothercare 0-3 ay, 3-6 ay (99 tl)

3'lü set mothercare 0-1 ay (39.50 tl)

askılı body mothercare yenidoğan (25.50 tl)

Eşofman altı mothercare 0-3 ay, 2 adet (35 tl)

Mont mothercare 6-9 ay (99.50 tl)

Havlu mothercare 3 adet (64.50 tl)

çorap carters 6 adet (31.90 tl)

şapka carters 3 adet (41.90 tl)

eldiven carters 3 adet (27.90 tl)

pantalon carters 2 adet (47.90 tl)

hastane çıkış seti carters yenidoğan

2'li set carters 3 ay (44.90 tl)

3'lü set carters yenidoğan (51,90 tl)

havlu set carters 3 aylık (69,90)

triko set 3 aylık carters (74,90)

nevresim english home fiyatını hatırlamıyorum ne yazık ki

bir tane 10'lu hastane çıkış seti aldım markası baby center fiyatı ve fotoğrafını bulamadım. ayrıca bolca battaniye, müslin bez, omuz örtüsü/ağız bezi aldım. alt açma pedi ve su geçirmez alez aldım.

almak istediklerim: 5-6 adet kolsuz beyaz body, 10'lu hastane çıkış seti, astronot tulum,
sizce eksiklerim var mı kızlar fikir verirseniz sevinirim :)

Eklentiler

• upload_2017-5-22_15-1-11.webp
    2 KB · Görüntüleme: 38
  • upload_2017-5-22_15-1-29.webp
    888 bayt · Görüntüleme: 36
  • upload_2017-5-22_15-8-24.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 36
kıyafet konusunda eksik yok sanırım canım ben göremedim, hepsi çok güzel güle güle giysin bebiş, dikkatimi kadife takım çekti 0-1 ay demişsin yaz günü için kadife bunaltır bebeği canım,ayını yanlış mı yazdın acaba?

evet canım yanlış yazmışım 0-3 olması lazım :)) aslında yine kalın ama heves edip almışım inşallah giydirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…