- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aminn. Valla çok iyi dusunmussunuz. Ben Ramazan aynını hiç hesaba katmamışım yeni fark ettim. Ondan sonra bir ay kalıyor ki o ay da esimin abisinin düğünü var ilgilenemeyecegiz. Ben bunların hiç birini düşünmemiştim:)) Eşim de düşünmedi hep hallederiz diyip duruyor. Benim de annem yanımda değil ki ona satayım işleri. Bakalım inşallah hallederiz halledebilecegimiz kadar artık. :)valla canim iyi ki halletmisim. annem bursada ben istanbulda araya ramazan giricek gelemicekler. zaten bayram sonrasi da 1 ayim kaliyor. ne olur ne olmaz hazirliklar bitmis olsun. ki annem bana 6 aydan sonra baslayin alisverise acele etmeyin hallederiz herseyi diyordu ben itiraz ettikce. simdi diyor ki "o esyalari da yikayip utuleyelim ramazanda gelemicem 1 ay kalicak ben stres oluyorum"
darisi basiniza canim insallah isleriniz rast gitsin
kiyafet alisverisi disinda tum alisverisi internetten yaptim canim ben. vaktin varsa her gun duzenli takip et indirim yakaladigin an kacirma bence. en azindan bebek dogdugunda olmazsa olmaz dediklerini. ben onume kagit kalem alip site site karsilastirma yapiyordum :))Aminn. Valla çok iyi dusunmussunuz. Ben Ramazan aynını hiç hesaba katmamışım yeni fark ettim. Ondan sonra bir ay kalıyor ki o ay da esimin abisinin düğünü var ilgilenemeyecegiz. Ben bunların hiç birini düşünmemiştim:)) Eşim de düşünmedi hep hallederiz diyip duruyor. Benim de annem yanımda değil ki ona satayım işleri. Bakalım inşallah hallederiz halledebilecegimiz kadar artık. :)
Kaçırmışım ama zaten ortada yatağımız da yok. Nasıl bir şey alacağımız da belli degol henüz. Ama iyi oldu tekstil olduğunu bilmiyordum lcw de. Lastikli penye çarşaf ucuzmus buradan alınabilir.kizlar lcw ramazanin ilk gunune ozel 6 saat gecerli olacak sepette %15 indirim varmis haberiniz olsun :) G gunesli gunler seni ozellikle etiketliyorum :)) bak mesela guzel nevresim takimlari var. standart olculerde bi besik ya da yatak dusunuyorsan. evet muhtesem degil kalitesi ama fiyatina gore iyi bence.
Bizim üç tane kalın battaniyemiz var. İki penye, iki de pazen battaniyemiz var. Bence fazla oldu ama hepsi hediye sadece penye olanı ben aldım. İkişer tane yeter gibi aslinda. Etek yatak eteği mi? O bir tane yeter gibi. Sonuçta elzem bir seyer değil gibi. Ama etekbezi farklı bir şeyse bilmiyorum. Öğreneyim ben de :)Kızlar etekbezi ve battaniye ince kalın kaçar tane almak şazım
Hahahah cahillik işte, ben de diyorum karyola eteği filan mı acaba:))) Sağ ol :)G gunesli gunler etek bezi ince kumastan yapilmis ortu diye biliyorum ben canim. bi nevi penye battaniye :)
Evet Can'ım ince kumaşBizim üç tane kalın battaniyemiz var. İki penye, iki de pazen battaniyemiz var. Bence fazla oldu ama hepsi hediye sadece penye olanı ben aldım. İkişer tane yeter gibi aslinda. Etek yatak eteği mi? O bir tane yeter gibi. Sonuçta elzem bir seyer değil gibi. Ama etekbezi farklı bir şeyse bilmiyorum. Öğreneyim ben de :)
Aminn. Valla çok iyi dusunmussunuz. Ben Ramazan aynını hiç hesaba katmamışım yeni fark ettim. Ondan sonra bir ay kalıyor ki o ay da esimin abisinin düğünü var ilgilenemeyecegiz. Ben bunların hiç birini düşünmemiştim:)) Eşim de düşünmedi hep hallederiz diyip duruyor. Benim de annem yanımda değil ki ona satayım işleri. Bakalım inşallah hallederiz halledebilecegimiz kadar artık. :)
Hallederiz inşallah ya sağlıkla dogsunlar da :)valla biz de neredeyse hicbir sey almamisiz,hele burda alinanlari okudukca
biz bundan aldik. henuz kullanmadik ama benim epey icime sindi. kumasi ve saglamligi acisindan.http://www.akakce.com/arama/?q=Prego+8026+Cosmos+Park+Yatak
bu park besik kullanan var mı acaba cok hos ve saglam duruyor daha ılk cocuk ikinci ucuncude kullanmak için saglam bır sey almak ıstıyoruz
sizce nasıl yada baska hangi marka tafsiye ederiniz
Oncelikle selamlar park yatak alanlar yada alicak olanlar icine visco yatakmi sünger yatakmi aldiniz yada almayi dusunuyosunuz ben visco iyidir diye dusunurken okudugum bi kac yazida sungerin onerildigini ogrenince sasirdim kararsizin???
ne zaman aldınız ve ne kadara aldınız ogrenmem mümkün mü acaba bizede resimlerde saglam gibi geldi ama sanki biraz pahalıbiz bundan aldik. henuz kullanmadik ama benim epey icime sindi. kumasi ve saglamligi acisindan.
park yatak icin satilan ince yataklardan aldik. pamuk yatak diye geciyo sanirim ya da sunger o kisimdan cok emin degilim :) park yatagi arkadasimdan aldim icindeki yatagi da beraberinde geldi. onlari cok arastirmadim acikcasi :)
ne zaman aldınız ve ne kadara aldınız ogrenmem mümkün mü acaba bizede resimlerde saglam gibi geldi ama sanki biraz pahalı
Kızlar mothercare den tulum almayı düşünüyorum 3-6ay arası alsam kullanışsız mı olur sizce?annem 3aydan sonra Bebek ayaklı tulum giymez dedş kafam karıştı
suan görüs bebede 750 tl diğer internet sitelerinde 647 kadar var dusmesini bekleyecem sanırım cok pahalı cunku halen bize :)biz bir arkadasimizdan aldik yatagiyla birlikte 500tl ye verdi. bebekleri kolik oldugu icin yataginda yatmadi hic kullanamadilar temiz oldugunu bildigim icin aldik biz de. uyguna da verince... 1 kez acip kurduk denemek icin. gercekten saglam ve kumasi naylon gibi degil. biz alali yaklasik 3 ay falan oluyor.
hepsi burada gittigidiyor gibi siteleri takip edin ben fiyat arastirdigim donemde 560a kadar bulmustum bu park yataktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?