2017 Ağustos Annelerinin Bebişlerine Aldigi Ciciler

Ben de ikisinden de alayım dedim belki dışarıda filan pamukla uğraşılmaz belki diye düşünüyorum. Bir de alerji yapar mı diye bi deneyeceğim ıslak mendili.

Ben de ikisinden de alayım dedim belki dışarıda filan pamukla uğraşılmaz belki diye düşünüyorum. Bir de alerji yapar mı diye bi deneyeceğim ıslak mendili.
evet dışarda sıkıntı olabilir o yüzden bende ikisini deneyeceğim ama evde mümkün olduğunca kullanmayın.
zaten benm aklım almıyordu ıslak mendili sürüp insan yıkamadan nasıl rahat eder bebeğin poposunu. çünkü bariz kimyasal yani köpüklü bir şey tamam en zararsız hale getirmiş olabilirler ama paket sonuçta. sonra pişik kremlerine başlar tabi insanlar.

teşekkür ederim marka konusunda yardımcı olduğunuz için
benmde ilk bebeğim
evet dışarda sıkıntı çekerim o sebeple mutlaka kullanacağım. ama evde olduğum zamanlarda umarım pamuk ile devam ederim =)
bez konusunda ne diyorsunuz 2. bebek mi sizin
Allah bağışlasın bu arada

yapabildigim kadar yaparim ben de ama dedigin gibi disarda zor olur,ancak evde yapilabilir.

amin canım sağol, cümlemizinkini inşallah, ewet kısmetse ikinci bebeğim geliyor :) biz bez olarak prima premium care kullandık,sorun yaşamamıştık, şimdi de kızım için 0 ve 1 beden aldık koyduk kenara

Canım ben hep 1 beden alırım diye düşünüyordum. 0 beden ufak olmaz mı? Alalım mı yoksa ondan da?

Canım ben hep 1 beden alırım diye düşünüyordum. 0 beden ufak olmaz mı? Alalım mı yoksa ondan da?
canım ben de oğlumda 1 beden almıştım,ama oğluma büyük gelmişti biraz, 2980 kg doğmuştu,yakın bir marketten molfix in 1 bedenini almıştık bu marka vardı sadece, onun kalıbı daha küçüktü 1 paket kullanıp,1 numara primaya geçmiştik sonrasında,son aya bırakırsın bez işini gidişata göre 1 beden yada 0 alabilirsin bi tane, aslında üstlerinde kg olarak aynı gösteriyor ama kalıpları fark ediyor sanırım açıp bakmadım henüz paketleri

Tamam canım saol. Dediğin gibi son aya bırakmak mantıklı geldi bana. Olmazsa 1 beden alırız bir tane, ultrason kilosuna göre 0 beden de alırız artık. Her yer market zaten çok sorun olmaz herhalde :)

Tamam canım saol. Dediğin gibi son aya bırakmak mantıklı geldi bana. Olmazsa 1 beden alırız bir tane, ultrason kilosuna göre 0 beden de alırız artık. Her yer market zaten çok sorun olmaz herhalde :)
aynen canım 1 beden al sen, baktın büyük geliyor hemen eşini gönderir aldırırsın ki hastane çevresinde bulmak çokta kolay oluyor

İnternetten nerden alıyorsun? Onu stoklamak mantıklı aslında:) Bir de temizleme pamukları var. Islatıp kullanılıyor. Hangisini önerirsin? Pamuk mu ıslak mendil mi? Bir de 24lu paketin fiyatı nedir acaba?
canim internetten de alacagin zaman birim fiyat hesaplayarak karsilastirma yap. bez ya da islak mendil fark etmez, bazen sayica fazla olan daha ucuzmus gibi geliyor ama 1 dusuk sayili paket daha uyguna gelebiliyor falan :) ben mesela gecen hafta hepsiburadadan bez ve islak mendil aldim. bez epey uyguna geldi. 2 tane 108lik prima premium care 64 tl ye aldim. 216 tane yaklasik 1 aylik bez. stoklayacak olsaydim daha da alirdim cok uyguna geldi. 2 topikte de yazmistim aslinda senin o ara misafirin vardi sanirim gozunden kacmis :) hepsiburada n11 falan bunlarin uygulamalarini indirirsen bildirim geliyor.

bir de temizleme pamugu kaynamis su mevzusu gecmis. devamli el altinda kaynamis su bulundurmak yerine bi cam kaba pamuklari koyup uzerine suyu dokup kapagini kapatip muhafaza edebilirsiniz. hava almadigi icin kurumaycaktir da. hatta kis gelmeye basladiginda kombili evlerde yasayanlar petek uzerinde tutabilir hem o zaman soguk da olmaz :) zaten cok fazla kullanildigindan petek uzerinde kurumasina da firsat kalmaz heralde :)))
ben evde bu sekilde kullamayi dusunuyorum. cam kap cantada agirlik yapacagindan disarida da islak mendil kullanirim. o yuzden islak mendili de 18li paket aldim. cok almadim.

Evet o ara kaçırdım galiba ben o olayı. Bundan sonra n11e bakayım. Gerci artık doğduktan sonra filan alırım artık. Teşekkür ederim.
Bu arada ıslatma mevzusu için ben de sprey şişesi alıp suyu içine doldurup pamuğun üzerine sıkarak kullanabilirim gibi düşündüm ama nasıl olur bilemem.
Sen alışveriş olaylarını filan baya baya halletmissin yalnız:)) Tebrik ederim, pek bir şeyin kalmamış. Darısı bizim başımıza.

valla canim iyi ki halletmisim. annem bursada ben istanbulda araya ramazan giricek gelemicekler. zaten bayram sonrasi da 1 ayim kaliyor. ne olur ne olmaz hazirliklar bitmis olsun. ki annem bana 6 aydan sonra baslayin alisverise acele etmeyin hallederiz herseyi diyordu ben itiraz ettikce. simdi diyor ki "o esyalari da yikayip utuleyelim ramazanda gelemicem 1 ay kalicak ben stres oluyorum"
darisi basiniza canim insallah isleriniz rast gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…