Canim sadece film cekiliyor cok anlik bisey.anestrzi cok zararli bence oyle tercih etmeyin ayilmasi falan uzun is.dier turlu o anda aci oluyor ama aninda bitiyor sonra normal adet agrisi gibi agri kesici icersin.Hsg den snra hamile kalan çok oluyo cnm inşallah sende kalırsın bişey sorucam hsg nerde çektirdin özeldemi bide anestezili yapmiyolarmis benm gittim yer korktm bende cektrmedim
Bende çok istiyorum ikiz bebek allah nasip eder ınsalah ark test sonucu bende Merak ediorum ınsalah sevinçli haberini duyarız bizede bir umut olurAy kocamin en buyuk hayalide ikiz gebelikler sikintili oluyor diye pek hevesli deilim acikcasi
insallah hepimizin ginlundekini verir canim allah..ben bu ay yine cok stresliyim oyuzden beklemiyrmBende çok istiyorum ikiz bebek allah nasip eder ınsalah ark test sonucu bende Merak ediorum ınsalah sevinçli haberini duyarız bizede bir umut olur
Benm adet ağrılarm çok şiddetli oluyodu bide yaptıran biriyle tanıştim ağrıdan öldüm resmen günlerce geçmedi fln diyince çok korktm bende cnm olmadı mecbur çektiricem cnm bide ben haziranda amelyt oldm kapalı ameliyat oyuzden gerk varmı temizlemislerdir amlytta diye düşünüyorum olmadı bu sene bekleyim hamile k alamazsam çektiririm diyorum.Canim sadece film cekiliyor cok anlik bisey.anestrzi cok zararli bence oyle tercih etmeyin ayilmasi falan uzun is.dier turlu o anda aci oluyor ama aninda bitiyor sonra normal adet agrisi gibi agri kesici icersin.
valla ben ucuze bile raziyimAy kocamin en buyuk hayalide ikiz gebelikler sikintili oluyor diye pek hevesli deilim acikcasi
canım ileri hareketi cok dusuk.diger degerler nasıl?morfolojisi ?
canım antalyada iyi doktor bilmiyorum ama ben genelde google a antalyada en iyi kadın dogumcu yazıyorum ve cıkıyor.o sekilde bi dene ve sitelerden yorumları oku derim.Merhabalar. Dun doktor kontrolüm vardı. gidebileceğim en kötü doktora gittim. hiç ilgilenmedi. toplamda 3 dk muayene etti. 5 haftalık kesem varmış. tahmin ettiğim gibi hemen adet sonrası hamile kalmışım. karından bakılan ultrasonla gördü. Şimdi sırada iyi bir doktor bulmakta.. Antalyada olup bana doktor önerebilecek var mı?
normal o zaman canım belkide.ınsallah duzelir. doktor ne onerdi?benim esim neo fortil kullanıyor.bizde de hareketlilik yuzde 30 ve morfoloji dusukmorg
morfoloji yazmiyo. anormal morfoloji yuzde 70yaziyodu sadece
Canım evet işte en buyuk problemimiz sitres ama insanın elinde olmuo inamicaksin belki ama ark 5 sene hamile kalmadı sonra amcası vefat edince tabi akli onda oldugu icin hic iliski sırasında hamile kalicam mi kalmicam mi die düşünmemis ve ay adet gecio ama sitresden dio meğer hamile olduğu için yani kafamız dan ilk önce çıkarmak lazım atmak lazım ama benim hiç hicccccccc cikmio ki nasıl olucak bu bilmioruminsallah hepimizin ginlundekini verir canim allah..ben bu ay yine cok stresliyim oyuzden beklemiyrm
gözün aydin canim.evet ben HSG den sonra hemen hamile kaliniyir diye okudum birçok sitede.çünkü tuplerin falan iyice aciliyorKizlar doktorum herseyin normal oldugunu soyledi hormon testleri hsg cektirdim oda temiz sipermiyogram hepsi cok iyi dedi klomen kullaniyordum oda bu aksam bitiyor. sizce hsg den sonra sansimiz artiyormu oyle duymustum ne dersiniz
Ahh sorma bende asilama oldum doktor dediki bitane yumurtan 19 ama diğer iki si büyüyor çok garip dedi bende dedim ki ınsalah olur Olsunda 2 3 rabbim sağlıkla nasip etsinvalla ben ucuze bile raziyimyeterki saglıkla gelsinleeeer
güzel haberler inşallah canimmmVerdim çok şükür kızlar kalabalıktı baya acil anca sıra geldi 1 2saate çıkar dedi :)
bole bekleyim ce sonuç biri Bende accayip heycanlaniorumgüzel haberler inşallah canimmm
Ayy hadi ins canim dua edin:) bende dua ediyorum allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insgözün aydin canim.evet ben HSG den sonra hemen hamile kaliniyir diye okudum birçok sitede.çünkü tuplerin falan iyice aciliyor
Saol canim ins hamile kalirim. canim ben ozelde cektirdim hsg anlatilanlardan cok korktugum icin anestezili cektirdim ama iyikide oyle yapmisim hicbisey hissetmedim sonrasindada hic agri sizi olmadi gayet iyiyim suan. enazindan kafam rahatlamis oldu tavsiyr ederimHsg den snra hamile kalan çok oluyo cnm inşallah sende kalırsın bişey sorucam hsg nerde çektirdin özeldemi bide anestezili yapmiyolarmis benm gittim yer korktm bende cektrmedim
Ins canim ya benim adetlerim duzenlidir genelde ovulasyon testini alip almamakta kararsiz kaldim bilemedim simdi yaCanim hsg vesilen olur insallah dr hsgden sonraki 3-4 ay sans yuksek diyor bu surede ovulasyon testiyle takip etmeni oneririm
Bende öyle düşündüm cnku çok korktm ama gittiğim yer cekmiyomus bende başka yer arastr cam çektirmeye karar verdigim zamn:) ne kadra çektirdin cnmSaol canim ins hamile kalirim. canim ben ozelde cektirdim hsg anlatilanlardan cok korktugum icin anestezili cektirdim ama iyikide oyle yapmisim hicbisey hissetmedim sonrasindada hic agri sizi olmadi gayet iyiyim suan. enazindan kafam rahatlamis oldu tavsiyr ederim
Benimki biraz fazlaydi 750 ama heryerde oylemidir bilmiyorum canim ben artik cok stres yapmaya baslamistim olsun bitsin kafam rahatlasin istedim parasiniz dusunmek istemedim acikcasiBende öyle düşündüm cnku çok korktm ama gittiğim yer cekmiyomus bende başka yer arastr cam çektirmeye karar verdigim zamn:) ne kadra çektirdin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?