- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bu aralar tam o moddayım canımTavuk döneminde olan bacilar yattinizmi kuluckaya ben cok bekletmedim bakalim civciv çıkacak mi
Esprimi mazur görün artık yumurtlama diye diye tavuk moduna girdik biraz Gülelim dedim yanlış anlasilmam insaAllah
Çatlaması canım benceUzayan sumugumsu akinti neyin habercisi oluyordu kızlar catlamaninmiydi bugün oyle akintm olduda gun icinde
İnşallah canım hadi bakalım hayırlısıBenim bulantılarım var ama çok değil kokulardan da midem bulanıyor olabilir mi
Benim eşimde çok yoğun çalışıyor. O yorgunlukla olan ilişkide spermler ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum... Haftasonu iyi de hafta içi bazen 9 û buluyor eve gelmesi. Garibim bir de yumurtladın mı diye umutla soruyor :-DAmin kuzum . ya ben bu ay olmazsam hamile cok zor duruyor esim polis adam eve zor geliyo gelince de zaten nevri dönmus oluyo bi gram enerji birakmiyolar ki bizde cocuk yapalım: ))
9 yine iyiymis benim ki 1 de geliyo sabah 8 de gidiyo :) veren Allah verir ama umut kesilmezBenim eşimde çok yoğun çalışıyor. O yorgunlukla olan ilişkide spermler ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum... Haftasonu iyi de hafta içi bazen 9 û buluyor eve gelmesi. Garibim bir de yumurtladın mı diye umutla soruyor :-D
icini ferah tut canım stres yapma etkilenmesin minnak bence doktorundan kaynakli baska doktora gittinmi ya da gidicekmisin Allahin izniyle saglikla kucagina aldiginida duyucaz kötü düşünmeCanim bol bol limonlu cay ictim corba ictim yattim. bebegin kalp atisini duyamadim ya daha o hep aklimda insan tedirgin oluyo, surekli kendimi avutuyorum bebegim iyi saglikli diye ama korkuyorumda. Canim bu arada o sumuksu akinti basladigi gun hafif sarimsi olur ve onun 3 yada 4. gununde yumurta catlar yani onun rengi daha seffaf oluyo ama yine uzayan akinti oluyo o zaman catlamis demektir yani 3. ve4. Gunu iyi degerlendir mutlaka
Acaba kaçtımi o zaman gündüz vardı geceye dogru oldu neyse ya bakalım nasipte varsa artıkÇatlaması canım bence
muneyi etiketleyip konumun kapanmasini istiyorum yaz canim o zamn kapanir sanirmYa açılan konu nasil geri kapatilir bdv ye bisi yazdim yazmaz olaydim ne felaket tellali insanlar her seyden aldatma cikardilar daha ben oraya bisi yazmam benim bdv sizsizniz :)
Mune diye mi yazcam @ mune olarak dimimuneyi etiketleyip konumun kapanmasini istiyorum yaz canim o zamn kapanir sanirm
aynen canım bitisik sekilde yazicaksnMune diye mi yazcam @ mune olarak dimi
Konuya mi yazcam bu sekilde peki kuzum yorum yapar gibiaynen canım bitisik sekilde yazicaksn
Evet canım haklısın bu ay düşünmek istemiyorum artık.melegini_bekliyor Allahim elimizden geleni yapıyoruz nasip etsin insaAllah canım güzel haberler alalım senden herkesten birseyler yapinca beklenti icine giriyor insan onu yapma ama akisina bırak yap birseyler sonra at kafandan strese girme bunu yaptm acaba oldumu falan diye
aynen canım yorum yazar gibi yaZ onu etiketleyipKonuya mi yazcam bu sekilde peki kuzum yorum yapar gibi
Tamam kuzum tesekkur ederimm. Ya biz bi watsap grubu mu yapsak :))aynen canım yorum yazar gibi yaZ onu etiketleyip
geçen ay baltarcincorekotu kürü inofolic falan derken cok umutlandm birde sag kasigimda batma oldu uzun süre bulanti falanda vardı ama 28.gunde baslayip 14 gün suren bir adet yaşadım basta yerlesme kanamasi dedim sevindm umutlandm kanda negatifi gördüm tamam dedim bunuda yaşadın değişik bir adet sekli oldu dahada yok takmak ekstra birseyler yapmak diyeEvet canım haklısın bu ay düşünmek istemiyorum artık.
ben katilamam ama katılmak isteyen olursa güzel olur canım esim biraz kuralci ve karisan bir insan bazen burda takılıyorum diye bile laf ediyor birsey diyemiyorumTamam kuzum tesekkur ederimm. Ya biz bi watsap grubu mu yapsak :))
Ugrastikca emek ettikce umutlaniyor insan emeginin karşılığıni almak istiyoruz hemen..geçen ay baltarcincorekotu kürü inofolic falan derken cok umutlandm birde sag kasigimda batma oldu uzun süre bulanti falanda vardı ama 28.gunde baslayip 14 gün suren bir adet yaşadım basta yerlesme kanamasi dedim sevindm umutlandm kanda negatifi gördüm tamam dedim bunuda yaşadın değişik bir adet sekli oldu dahada yok takmak ekstra birseyler yapmak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?