2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tavuk döneminde olan bacilar yattinizmi kuluckaya ben cok bekletmedim bakalim civciv çıkacak mi
Esprimi mazur görün artık yumurtlama diye diye tavuk moduna girdik biraz Gülelim dedim yanlış anlasilmam insaAllah
Bu aralar tam o moddayım canım yedirdim bitter çikolatayı, içirdim türk kahvesini sonrası Allah kerim

Son düzenleme:
Amin kuzum . ya ben bu ay olmazsam hamile cok zor duruyor esim polis adam eve zor geliyo gelince de zaten nevri dönmus oluyo bi gram enerji birakmiyolar ki bizde cocuk yapalım: ))
Benim eşimde çok yoğun çalışıyor. O yorgunlukla olan ilişkide spermler ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum... Haftasonu iyi de hafta içi bazen 9 û buluyor eve gelmesi. Garibim bir de yumurtladın mı diye umutla soruyor :-D

9 yine iyiymis benim ki 1 de geliyo sabah 8 de gidiyo :) veren Allah verir ama umut kesilmez

icini ferah tut canım stres yapma etkilenmesin minnak bence doktorundan kaynakli baska doktora gittinmi ya da gidicekmisin Allahin izniyle saglikla kucagina aldiginida duyucaz kötü düşünme
Dogaclama ilerliyorz bu ay canım yinede dnk geldi bu akşama akintm olduğu gün rengi seffafti sarimsi degildi bakalim nasipte varsa akisina biraktm

melegini_bekliyor Allahim elimizden geleni yapıyoruz nasip etsin insaAllah canım güzel haberler alalım senden herkesten birseyler yapinca beklenti icine giriyor insan onu yapma ama akisina bırak yap birseyler sonra at kafandan strese girme bunu yaptm acaba oldumu falan diye

Ya açılan konu nasil geri kapatilir bdv ye bisi yazdim yazmaz olaydim ne felaket tellali insanlar her seyden aldatma cikardilar daha ben oraya bisi yazmam benim bdv sizsizniz :)

Ya açılan konu nasil geri kapatilir bdv ye bisi yazdim yazmaz olaydim ne felaket tellali insanlar her seyden aldatma cikardilar daha ben oraya bisi yazmam benim bdv sizsizniz :)
muneyi etiketleyip konumun kapanmasini istiyorum yaz canim o zamn kapanir sanirm

Evet canım haklısın bu ay düşünmek istemiyorum artık.

Evet canım haklısın bu ay düşünmek istemiyorum artık.
geçen ay baltarcincorekotu kürü inofolic falan derken cok umutlandm birde sag kasigimda batma oldu uzun süre bulanti falanda vardı ama 28.gunde baslayip 14 gün suren bir adet yaşadım basta yerlesme kanamasi dedim sevindm umutlandm kanda negatifi gördüm tamam dedim bunuda yaşadın değişik bir adet sekli oldu dahada yok takmak ekstra birseyler yapmak diye

Ugrastikca emek ettikce umutlaniyor insan emeginin karşılığıni almak istiyoruz hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…