2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ilk defa duydum valla canim ben kadin dogum doktoruna gorundun mu peki. Yani iki delikte ayni yere çıkıyorsa sorun olmaz herhalde. Ya da hangisi rahime ulasicaksa onu kullanirsin herhalde bilemedim kuzum

Pihtilasma sorunu oldugunu nerden anladilar peki cnm

Aman bu ay dusunmeyi ver bu ay bende dislerimle ilgili sikintilarim var onlari halletmeyi düşünüyorum
Canim ilkdefa duydum bende neden engel olsunki yaa sen regl oldunmu

Bdv ye baktim biraz aldatan erkekler turemis resmen moralim bozuldu.. İnsanlar ne dertlerle uğraşıyorlar

Sup3risi Canim yazicam yazicam unutuyorum hep dikkat et kendine vitamin al bol bol iyiles hemen insaAllah

Uzayan sumugumsu akinti neyin habercisi oluyordu kızlar catlamaninmiydi bugün oyle akintm olduda gun icinde

Bdv ye baktim biraz aldatan erkekler turemis resmen moralim bozuldu.. İnsanlar ne dertlerle uğraşıyorlar
benimkinden şikayetçi oluyorum bazen ama bdvye bakinca sukrediyorum öpüp basima koyuyorum zor yani kadininda erkeginde aldatani çoğaldı ahir zamandayiz daha neler göreceğiz Allah muhafaza

benimkinden şikayetçi oluyorum bazen ama bdvye bakinca sukrediyorum öpüp basima koyuyorum zor yani kadininda erkeginde aldatani çoğaldı ahir zamandayiz daha neler göreceğiz Allah muhafaza
Valla oyle kuzum masum masum uyuyor yanimda oyy yerim ben kocisimi :))) bazen haksiz yere tripleniyorum adama

Bende vsrimmmm iki senedir ay kovaliyorum :))) ama duzensizim bat bilmiyorum ki

F Findikkiran Neyse iyi bari degerlendirdm bu aksam hazirda dursunlar iceride oldugu kadar
Aynen benimkide horlayarak uyuyor ama olsun canım benim Allahim basimizdan eksik etmesn kocalarimizi herkesin yuvasına huzur dirlik duznlik versin Rabbim

Amin kuzum . ya ben bu ay olmazsam hamile cok zor duruyor esim polis adam eve zor geliyo gelince de zaten nevri dönmus oluyo bi gram enerji birakmiyolar ki bizde cocuk yapalım: ))

Amin kuzum . ya ben bu ay olmazsam hamile cok zor duruyor esim polis adam eve zor geliyo gelince de zaten nevri dönmus oluyo bi gram enerji birakmiyolar ki bizde cocuk yapalım: ))
Polis eşi olmak zor Allah kolaylik versin canım ama öyle düşünme nasipse gelicekse o ay bir şekilde denk gelir tek iliskiyle bile kalırsın icini ferah tut

Sup3risi Canim yazicam yazicam unutuyorum hep dikkat et kendine vitamin al bol bol iyiles hemen insaAllah
Uzayan sumugumsu akinti neyin habercisi oluyordu kızlar catlamaninmiydi bugün oyle akintm olduda gun icinde
Canim bol bol limonlu cay ictim corba ictim yattim. bebegin kalp atisini duyamadim ya daha o hep aklimda insan tedirgin oluyo, surekli kendimi avutuyorum bebegim iyi saglikli diye ama korkuyorumda. Canim bu arada o sumuksu akinti basladigi gun hafif sarimsi olur ve onun 3 yada 4. gununde yumurta catlar yani onun rengi daha seffaf oluyo ama yine uzayan akinti oluyo o zaman catlamis demektir yani 3. ve4. Gunu iyi degerlendir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…