aynen insanoglu nefis işte sabirsiz hemn olsun istiyoruz ama herseyin bir zamani var napalım bekliyicez beklenen cennet kokuluysa sabretmek güzeldirUgrastikca emek ettikce umutlaniyor insan emeginin karşılığıni almak istiyoruz hemen..
Burasi da guzel kuzum benim :)ben katilamam ama katılmak isteyen olursa güzel olur canım esim biraz kuralci ve karisan bir insan bazen burda takılıyorum diye bile laf ediyor birsey diyemiyorum
arada yazıyor sanki bugün dikkat etmedim yazdimi diye ama pazar diye giremeyenler oluyor belki oda girememistirBurasi da guzel kuzum benim :)Smile Forever nerelerde haberi olan var mi :)
Ama genelde sonuc vermiyor duydugum kadaryla.bide o hcg 5 bike olsa hafif ciZgi ciksada sonrasinda kanda baktrdginda gebelik olmayanda cok oluyor.en guvenilir sonuc 12 gun sonra olctrdgunde kanda cikan sonucturCanim erken gebelik testlerinin uzerinde iliskiden 5/6 gun sonra sonuc verir diyor?
Bizde bir yildir korunmuyoruz ama olmadi iste bilmiyorum yoruluyorum artik10. Aya girdik canim bzide 9 ayda korunmustuk
3 klomen tedavisi sonrasi. Ama 3.5 yildir olmuyorNe kdr sure sonra dr asilma dedi cnim kac ay sonra yani
Günaydın canım:) hadi gazan mübarek olsun bacım. Allah yardımcınız olsunGunaydin kizlar takvimimde dogurgan donem yuksek gebelik sansi yaziyor dua edin benim icin
Burdayimmm. Gunaydin kizlar.Burasi da guzel kuzum benim :)Smile Forever nerelerde haberi olan var mi :)
yok olmadım halen ;(Aman bu ay dusunmeyi ver bu ay bende dislerimle ilgili sikintilarim var onlari halletmeyi düşünüyorum
Canim ilkdefa duydum bende neden engel olsunki yaa sen regl oldunmu
hamilesin canim tebrik ederim.darisi bize inşallahdün tam adet günümdü; bu da yaptığım testin sonucu kızlaryarın ya da çarşamba günü kan testi yaptırabileceğim. kaç aydan beri ilk defa böyle sonuç aldım
hadi inşallah, kanda da çıksın da o zaman sevineceğim tam :) Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, anne-babasına saygılı, vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin, aratmadan versin Rabbimhamilesin canim tebrik ederim.darisi bize inşallah
hadi inşallah, kanda da çıksın da o zaman sevineceğim tam :) Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, anne-babasına saygılı, vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin, aratmadan versin Rabbim
Tebrikler canım hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdün tam adet günümdü; bu da yaptığım testin sonucu kızlaryarın ya da çarşamba günü kan testi yaptırabileceğim. kaç aydan beri ilk defa böyle sonuç aldım
Insallah psikolojik değildir canim da güzel haberler alırız hepimizCanım kasık ağrım ve karnımda batma var. Onun dışında normalde 1 hafta önceden göğüslerimde ağrı olurdu bu ay tık yok.
Gebelik testi dün yaptım negatif çıktı ama. Beklemedeyim ne yapayım.
Hafif baş dönmesi ve vücut ısıda yükselme de var. Ama bunlar psikolojik de olabilir
aynen benimde canim piril piril oldu valla :)Bende bugün işe giriştim ya varsa diye düşünmeden kafa rahat olunca ev misss gibi oldu
hafi canim insaallah kandada cikar :)dün tam adet günümdü; bu da yaptığım testin sonucu kızlaryarın ya da çarşamba günü kan testi yaptırabileceğim. kaç aydan beri ilk defa böyle sonuç aldım
Benmde beklememe gerek kalmadı bu sabah adet oldum :-( ilk defa bu ay çok umutluydum çok üzgünüm çok artk beklemicem olmucak gbi geliyo ne yapsam olmuyor ztn ;-(Valla beklemek zor canim ama bekleyeceğiz mecbur
Ben bu sabah adet oldum heycanlnmaya bile fırsat vermedi çok mutsuzm olmucak gbi geliyo hiç;-(Hadi bakalım heyecan dorukta!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?