2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim pihtilasma varmi die kcnci dusukten snr baktilar?

Asilama nasil bsey canim ne kdr ay olmazsa uygulaniyor
4 ay yumurtlama yumurtaliklar için hap kullandım olmayinca ya aşılama ya tüp dedi doktor
Bi aşılama deneyecem olmazsa tüp bebege gececem.
Aşılama bi ilacla yumurtaliklar büyütülüyor benim bildigim kadariyla eşinin spermini yumurtlama zamani yerleştirme yapılıyor bu tarz birsey

30eylül

Canim bu pko dedgn ultrasondami anlasiliyor?kan testimi?kan testiyse adi ne ?

Ne kdr sure sonra dr asilma dedi cnim kac ay sonra yani

Ne ilaci kullandin peki.dr ultrasonda baktiktan snrmi ilac kullan dedi prb neymis

Kızlar size saçma gelecek biliyorum ama bir soru sormam lazım. Benimle aynı durumda olan var mı benim iki tane vajina deligim var yıllardır herkeste aynısı var sanıyordum hiç doktora flanda gitmemiştim. Netten baktım 2 vajinası olan insan azmış ama çok tuhafıma gidiyor gerçi öyle kolay belli olmuyor. Yapışık deriye gibi ama ordada vajina var bu çocuk olmasını engellermi ki

Tedavisi yok mu Can'ım
canım tedavisi iğne ve hap ama 3 düşüğümde bunları kullanırken oldu..dr ların dedği de başka birşey yok böyle böyle olacak sonunda muhakkak...tıp ta çaresiz dedikleri tam da bu olsa gerek...yani iğne ilaç tedavi ama çare mi bilemiyorum

O onurumbenim canım benim de 21 eylül belirtin falan var mi test falan yaptın mi
Canım kasık ağrım ve karnımda batma var. Onun dışında normalde 1 hafta önceden göğüslerimde ağrı olurdu bu ay tık yok.
Gebelik testi dün yaptım negatif çıktı ama. Beklemedeyim ne yapayım.
Hafif baş dönmesi ve vücut ısıda yükselme de var. Ama bunlar psikolojik de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…