- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Kızlar benm sağ yumurtalığıma bastırdığımda hafif agrı var karnında bi baskı hissediyorum başka belirti Yok hamile olmaya mı başlıyorum sizceCanım biz yumurtlama haftası boyunca gün aşırı çalıştık. Sonraki hafta da yani adetten önceki hafta, hafta ortası 1 gün arayla ilişki oldu.
Kızlar benm sağ yumurtalığıma bastırdığımda hafif agrı var karnında bi baskı hissediyorum başka belirti Yok hamile olmaya mı başlıyorum sizce
Canm Meraba benm bat 19 inş bu sefer hamileyimKızlar napyonuz
Hayırlı oldun ilk haftanda karnında bi tuhaflık hissettin mi
Canım adetinin kaçıncı günündesin? Bat 19 ise yumurtlama döneminde olabilirsinKızlar benm sağ yumurtalığıma bastırdığımda hafif agrı var karnında bi baskı hissediyorum başka belirti Yok hamile olmaya mı başlıyorum sizce
Yaa oyle soylemeyin tiksinmek cidden çok kötü oluyor değil görmek koklamak , aklına bile gelmesin istiyosunYa kızlar birşey dicem benim iştahım çok açıldı üç tabak yemek yemeye başladım 2. Ayda bulantılar başlıyo mu artık başlasın yaa yemeklerden tiksiniyim yoksa çok kilo alıcam yaaa
Keşke öyle olsam yaa çünkü aşıtı yemeğe başladım kendimi aştım çok kilo alıcam diye korkuyorummYaa oyle soylemeyin tiksinmek cidden çok kötü oluyor değil görmek koklamak , aklına bile gelmesin istiyosun
Anladım kasiklara batma oluyor diyorlar sancı olur diyorlar valla adetten ayirmanin hiçbir yolu yok sanırım bu gebeliğiKasiklarim da hafif sancı var
Dündü yumurtlama günümCanım adetinin kaçıncı günündesin? Bat 19 ise yumurtlama döneminde olabilirsin
Merhaba kızlar bat'a 9 gün var bu ay hep gün aşırı ilişki yaşadık ama 12. Günden başladık ilişkiye. Şimdi 9 gün kala 3 günde bir birlikte oluyoruz sizce bu şekilde olur mu yoksa 2 günde 1 mi olması gerekiyor ?
Canım ya bende öyle çok yiyorum.ama canim hafif aparatif şeyler istiyor...birde fast food zaten obez bi hamisim nasıl olcak bilmiyorum önceki 3 gebeliğimde hiç bişe yiyemiyordum şimdi önüme ne gelirse hop mideye.azonce 2 hamburger yedim kimse duymasinKeşke öyle olsam yaa çünkü aşıtı yemeğe başladım kendimi aştım çok kilo alıcam diye korkuyorumm
Yaaa aynıyız yaaa ben 57-58 kilo arasıyım ama bu gidişle 90 olucam galiba 3 tabak tavuklu pilav yedim bide üstüne meyve napıcam bilmiyorummmmCanım ya bende öyle çok yiyorum.ama canim hafif aparatif şeyler istiyor...birde fast food zaten obez bi hamisim nasıl olcak bilmiyorum önceki 3 gebeliğimde hiç bişe yiyemiyordum şimdi önüme ne gelirse hop mideye.azonce 2 hamburger yedim kimse duymasin
Aman hamilesiniz gerisini boş verin ben hamile olayım 100 de olsam olurYaaa aynıyız yaaa ben 57-58 kilo arasıyım ama bu gidişle 90 olucam galiba 3 tabak tavuklu pilav yedim bide üstüne meyve napıcam bilmiyorummmm
Çalışmalara devam et o zaman. Bu haftayı boş geçmeyin. Kasıktaki batmanın sebebi muhtemelen ondanDündü yumurtlama günüm
Hala bekleme cok iyi çalıştık bu sefer olur inş folik asitte içiyorum 10 gündürIn
Inşallah olmayız canım senin benden daha fazlaymıs beklemelerdeyiz
Anladım ben iki günde bir ilişkiye giriyorum sırf olsun diyeÇalışmalara devam et o zaman. Bu haftayı boş geçmeyin. Kasıktaki batmanın sebebi muhtemelen ondan
Kız saçmalamaAman hamilesiniz gerisini boş verin ben hamile olayım 100 de olsam olur
Valla kizlar ben yumurtlama testi ile koyu oldugu gun ve ertesi gun yapip bıraktım oyle tuttuBence sen gun asiriyi birakma.
Cunku sperm 48 saat yasiyor yumurta 24
3 gunde bir olursa arada bi gun kacak oluyor..
10. Gun baslayin
20. Gune kadar gun asiri
Doktorlarin soyledigi bu
Ben de henuz tutmadi :)bu sistem.. Denemelere devam..
Daha onceki yaptigim testlerimde 9 da yumurtladigim olmustu..ozellikle sogan suyu kullandiktan sonra erken yumurtlamistim..
Ya ben niye yiyemiyorum kilo bile vermeye basladimYaaa aynıyız yaaa ben 57-58 kilo arasıyım ama bu gidişle 90 olucam galiba 3 tabak tavuklu pilav yedim bide üstüne meyve napıcam bilmiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?