- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bende öğrendimden beri yasak koydum kendim zaten de yine de sizlere sorayım istedim. Doktorum bişey söyemiyor keseyi görene kadar çünkübenim kanamam var diye yapmıyorum canim.ama bence sizlerde kalp atışını duyan a kadar yapmayin
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hamile olma ihtimalin var tabii ki. Ama stresten de gecikiyor olabilir. Bir ayı geçtiğine göre testte çıkar. Bence test yap. Ona göre önüne bakarsınSelam kızlar ekim 4 te kanamam başladı 5 ekimde bebeğimi dusurdum hala regl gormedim 28 günde bi oluyorum gecikme söz konusu kürtaj olmadım doktorum korunma dedi çünkü bebek 4 haftalikti.. sizce hamile olma imkanı var mı test yapmaya korkuyorum
Bende bu sorunun cevabini merak ediyordum ara vermek gerekiyor mu ki aslinda test yapmadan once gayet rahat devam ediyorduk nasil olsa yoktur bebis diye hatta 1 gun oncesinde bile oldu , 1 gun sonra korkar olduk :)Bide kızlar yeni hamileler :) şu ara ilişkiye ara verdiniz mi ?
Yumurtlama akintisi 2 parmagin arasinda 5 6 cm uzayan bi akintidir canim.ve hafif agrida olur.zamanla belirtilerini daha iyi kesfediyor insan biz uzman kesildik :) bide adetin duzenliyse bi sikinti yoksa adete 14 gun kala yumurtlanir.oyuzden adete 17 gun kala baslayim 10 gun kalada kadar o haftayi en az gun asirii degerlendirmek lazimKizlar merhaba forumda okuyorum iste bugün yumurtamsı catladi hissettim yok yumurtladim falan diye yaziliyo ben hic yumurtlama günümü vs. Anlamam ama dun beyaz akintim vardi hafif yumurtaliklarimda agri vardi bide ay o kadar sicakmis gibi geliyoduki askiliyla yattim gece ki hava çokta sicak değil benimde içime şüphe düştü dun esimle çalışma yaptik :))) bugunde yumurtaliklarimdaki agrilar devamediyor sizce yumurtlamadonemimdemiyimdir yani bunlaryumurtlama belirtisi midir ?
Biz keseyi gördükten sonra yasak dedi doktor. Zaten ilk 3 ay riskli diyorlar yaAy kızlar ne diyorsunuz :) Benim 8 gün önce yumurtalar toplandı, 7 gün sonra da test yapacağım. Bu süreçte zaten ilişki yasak. Kese görene kadar yine mi yasak
Canim oyle bisey yok ya ilk 3 ay yasak yada keseyi gorene kadar yasak falan..o anca riskli durumlarda oluyor herkeste olmuyor doktorunuz soyler zaten gerekli olursaBiz keseyi gördükten sonra yasak dedi doktor. Zaten ilk 3 ay riskli diyorlar ya
Keseyi gördük de doktor risk var demedi tedbir olarak yasaklamış olabilir.Canim oyle bisey yok ya ilk 3 ay yasak yada keseyi gorene kadar yasak falan..o anca riskli durumlarda oluyor herkeste olmuyor doktorunuz soyler zaten gerekli olursa
Bende korkuyorum valla o yüzden şu an beklemedeyiz :)Bende bu sorunun cevabini merak ediyordum ara vermek gerekiyor mu ki aslinda test yapmadan once gayet rahat devam ediyorduk nasil olsa yoktur bebis diye hatta 1 gun oncesinde bile oldu , 1 gun sonra korkar olduk :)
canım herkeze farklı olabiliyor.bazi kişilerde uzayan akıntı oluyor ondan 1-2 gün sonra yumurtluyor.bazilarinda olmuyor ama.eger öğrenmek istiyorsan ovulasyon testi kullanabilirsin.Kizlar merhaba forumda okuyorum iste bugün yumurtamsı catladi hissettim yok yumurtladim falan diye yaziliyo ben hic yumurtlama günümü vs. Anlamam ama dun beyaz akintim vardi hafif yumurtaliklarimda agri vardi bide ay o kadar sicakmis gibi geliyoduki askiliyla yattim gece ki hava çokta sicak değil benimde içime şüphe düştü dun esimle çalışma yaptik :))) bugunde yumurtaliklarimdaki agrilar devamediyor sizce yumurtlamadonemimdemiyimdir yani bunlaryumurtlama belirtisi midir ?
Tamam canim dikkat edicem bu söylediklerine hadi inşallah :)Yumurtlama akintisi 2 parmagin arasinda 5 6 cm uzayan bi akintidir canim.ve hafif agrida olur.zamanla belirtilerini daha iyi kesfediyor insan biz uzman kesildik :) bide adetin duzenliyse bi sikinti yoksa adete 14 gun kala yumurtlanir.oyuzden adete 17 gun kala baslayim 10 gun kalada kadar o haftayi en az gun asirii degerlendirmek lazim
Deneyeyim bakalim canim sagol tavsiyen icin, hamilemiyim onuda bilmiyorum test yaptim silik pozitif geldi ama kan tahlili yaptiramadim henuz ondan ilac icmeyede korkuyorumHamilemisin canim..zeytin yagi ic ve karnina sur bu seni rahatlatacaktir
Kizlar konuyla alakasiz ama suan acidan kivraniyorum kabizlik ve gaz yuzunden , ne yaptiysam iyi gelmedi basina gelen ne iyi gelir bilen var mi ? Otursam agriyo kalksam agriyo uzansam agriyo cok fena
Kasiklarim da hafif sancı varHerhangi bir belirtiniz var mı?
Kizlar konuyla alakasiz ama suan acidan kivraniyorum kabizlik ve gaz yuzunden , ne yaptiysam iyi gelmedi basina gelen ne iyi gelir bilen var mi ? Otursam agriyo kalksam agriyo uzansam agriyo cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?