2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet kızlaaarrr gruptaki hamişler çoğalıyor
Moral çok önemli. Adet olabiliriz hamile de olabiliriz. Ama biz çökerse eşleriniz dayanamaz. Bir de onları düşünün. Garibanlar bir dünya sperm verip birinin başarmanın bekliyorlar.
Onlar bizim gibi paylaşmıyor bir de..
Hadi yüzler gülsün bebişler gelsin

insaallah bizde ekim ayinda bebisimizin haberini aliriz yaaa :)

Oluruna bırakıcaz canım başka çaresi yok. Kendimizi üzüyoruz yok yere. Ben hiç kür falan yapmadım bu zamana kadar. Bu ay da eşime bıraktım. Bu ay bana uyacaksın dedi

kızlar biliyorsunuz hala regli olmadım ve çatlıyor gögüslerim, damarlar çıktı taş gibi oldu dokunulmuyor ki ben gögsümğ hissetmeyen bir insandım ve gögsüm küçüktür 85 takıyorum hatta son 2-3 gündür acıdan takamıyorum. ve gögüs ucu olmayan bir insanken şuan gögüs ucum pembe ve şiş hani olur ya böyle dogum yapmış emzirmiş kadınların gögüs ucu daha çıkık ortada tamda öyle ve benek benek şeyler çıktı sivilce gibi ama degil kasıklarımı belimi hiç söylemiyim kusmamı flan tahmin edersiniz bu duymdan sonra sizce bunlar adet belirtisimi karnım taş gibi hissediyorum şiş, vajina yumuşak akıntım çok fazla beyaz, ama her gün olcam diye güne uyanırken hep hayal kırıklıgı, sizce olurmuyum bir kaç güne adet belirtisi yaşamadım hayatımda hiç kestiremiyorum çünkü hep gününden önce olurdum şimdi 67 gün oldu..

Bende gördüm uzayan akıntıyı cmtesi. Hem cmtesi hemde dünü değerlendirdik bakalım hayırlısı artık canım.

pko mu var sende de canim?test yapsan en azından ona göre umitlenirsin ve ya kendini hazirlarsin.

Haklısın cnm Zamanı gelmemiş daha diyorum dua etmekten vazgeçmicem ama insan üzülüyor işte iki sene oldu çok istiyorum ya

30 agustosta test yaptım negatifti canım pkoda yok normalde adetim çok düzenlidir son 2 aydır böyle eşimle ne zaman istedik çocuk o zaman böyle oldu
baya geçmiş üzerinden bence tekrar bir test yap.aslinda bu anlattıkların bende adet öncesi olur ama umarım sende bebiş vardır :)

Canım adet oluyorsan demek ki yumurtluyorsun çok şükür. Allah tan ümit kesilmez. Demek ki bebişin daha gelmeye hazır değil.
Ne kadardır deniyorsunuz?
2 senedir cnm cikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım tutmadı amlyt oldm doktr 6 ay beklicez doğal yolla olmasını dedi bi sıkıntı yok dedi ama 3 ay oldu bile

baya geçmiş üzerinden bence tekrar bir test yap.aslinda bu anlattıkların bende adet öncesi olur ama umarım sende bebiş vardır :)
valla inan artık yapasım gelmiyor elim bile gitmiyor bayramda annem ablam gördü baygın baygın bakıyorsun hamilesin dediler zorla teste götürüyorlardı sabah bilerek uyanmadım testin saatti geçene kadar küçük şehir oldugundan belirli saatlerde oluyor gitmedim ve gidesimde yok olmadıgını biliyorum yine hayal kırıklıgına ugramak iatemiyorum. test yapmadan önce idrarda silik gördüm 3-4 gün sonra gittim herkes hamilesin diyordu 1.2 negatifi gördüm en son adet 21 temmuzdu, sonrada 18 agustos adet tarihi iken 14 agustosta oldum dedim ama sadece lekelenmem oldu, regli olmadım 4 gün sürdü bitti yerleşme dediler ama bişey çıkmadı kist yok enfeksiyon yok pkoda yok streste degil çünkü stres hiç etkilemiyor benim reglimi depresyon hastasıydım bir dönem o zaman olmaz demelerine ragmen düzenliydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…