- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
rabbim şifa versin. biz de 1 yıllık evliyiz. evlenmeden önce eşime varikosel denilmiş... eşimde başka bir rahatsızlığından dolayı sarımsaklı kür almış evlenmemize yakın... o sarımsaklı kürü içtiği aşamada biz evlilik kararı aldık vs. sonra 2 ay içinde evlendik ve evliliğimiz ilk aylarında benim ısrarım üzerine eşim sperm tahlili yaptırdı ve sperm değeri 36 milyon çıktı :))) doktor varikosel yok demiş vs...eşim inanmadı doktor bilmiyor dedi tabili sonra 2 kez daha doktora gittik varikosel yok şu an :) size tavsiye ederim bizimde çocuğumuz olmadı ama bunun nedeni ben bıu süreçte miyom ameliyatı geçirdim. şimdi testlerimiz temiz doğal yoldan gebelik bekliyoruz :) aşılama vs için başvurduk ama doktor aşılama yapmadı doğal gebelik olur dedi :) sizede tavsiye ederim açıkçası araştırın güvenilir bir yerden alın isterseniz ve düzenli kullanın... ama şu yan etkisi de var eşim şu an sarımsaktan tiskinmiş D: bu da dipnotselam kizlar esimin degerleri düşük çıktığı icin varikosel den ameliyat olucak. ne zaman iyilesir de ne zaman bebek olur artk kismet , Allah bilir. kimseye soylemicez o arada da bebek sormaya devam edicekler((
Kese gözüktükten sonra değere bakılmıyor canım bir daha. 6. hafta içinde duyuluyor kalp atışları genellikle.Canım kalp atışı kan değeri kaç olunca duyluyo ?
Canım annenin karın yağı durumuna göre üstten gözükmezse alttan bakıyorlar.selam kızlar, kese için alttan mı muayene ediyorlar acaba?
Canım bende yazdım tüm sayfaları da okudum ama yazmadı daha :-(
Değere göre görebilirsiniz 2000 geçmesi lazım kan degerinizin ben 4+5 de gördüm keseyi 2 gün sonra kalp atışına gideceğim 6+0 olacak tam hayırsıyla inşaallah.
msjima cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim öncelikle. masallah..insallah yavrnuza kavuştursun Allah sizi de.. dun arastirdim ama vitamin falan gordum hep internette doktor da kendi kendine gecmez demis.ama sarimsakli kür ne ki hic duymadımrabbim şifa versin. biz de 1 yıllık evliyiz. evlenmeden önce eşime varikosel denilmiş... eşimde başka bir rahatsızlığından dolayı sarımsaklı kür almış evlenmemize yakın... o sarımsaklı kürü içtiği aşamada biz evlilik kararı aldık vs. sonra 2 ay içinde evlendik ve evliliğimiz ilk aylarında benim ısrarım üzerine eşim sperm tahlili yaptırdı ve sperm değeri 36 milyon çıktı :))) doktor varikosel yok demiş vs...eşim inanmadı doktor bilmiyor dedi tabili sonra 2 kez daha doktora gittik varikosel yok şu an :) size tavsiye ederim bizimde çocuğumuz olmadı ama bunun nedeni ben bıu süreçte miyom ameliyatı geçirdim. şimdi testlerimiz temiz doğal yoldan gebelik bekliyoruz :) aşılama vs için başvurduk ama doktor aşılama yapmadı doğal gebelik olur dedi :) sizede tavsiye ederim açıkçası araştırın güvenilir bir yerden alın isterseniz ve düzenli kullanın... ama şu yan etkisi de var eşim şu an sarımsaktan tiskinmiş D: bu da dipnot
selam kızlar, kese için alttan mı muayene ediyorlar acaba?
Canım bende yazdım tüm sayfaları da okudum ama yazmadı daha :-(
vallahi canım benim eşimede öyle demiş iki tarafta ve ameliyat denilmiş eşim istememis çocukta istemem demiş vsmsjima cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim öncelikle. masallah..insallah yavrnuza kavuştursun Allah sizi de.. dun arastirdim ama vitamin falan gordum hep internette doktor da kendi kendine gecmez demis.ama sarimsakli kür ne ki hic duymadım
Canım önemli olan pozitif olup yükselmesi Maaşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım önemli olan pozitif olup yükselmesi Maaşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
1 onceki gun olmus canim bu gecede yaparsiniz.sperm ort 3 gun yumurta ise ort 1 gun yasiyor ins bulusurlar nasip olduktan sonraYa o dediign akıntı dün geldi ama gece 12de eve geldik cok yorgunduk bişi yapamadık. Ama önceki gece çalışma oldu bu gecede inş çalışma olur yani arada boş gün olmuş olcak o da tam akıntının geldigi gün oldusıkıntı olmaz inş
inşallah canım şuana kadar hiç olmamıştı o yüzden bu durum yüzümü düşürdü açıkçası hatta geçmiş zamanlarda artık akıntıdan şikayet eder duruma geliyordum. bat 19 kasım ama inşallah kırmızıları görmemCanim akintiya cok takilma gunasiri calismaya devam et incir kürü yapip hamile kalan cok sanada vesile olsun insallah. bat ne zaman?
Onu bende bilmiyorum sirf yenmek icin yumurtlama haftam bu haftaydi temizlige kalkistim ama her molada burdayim.aklimdan hic cikmiyor :)bu stresi nasıl yenecez :)
1 onceki gun olmus canim bu gecede yaparsiniz.sperm ort 3 gun yumurta ise ort 1 gun yasiyor ins bulusurlar nasip olduktan sonra
Kime cektiyseler cok giciklar bi bulusmadilar 10. ay oldu bu yaniiiYaa nie böyle yapıyolar ki buluşsunlar ne var yanicok soguk yumişlerim var hic bi sperme yüz vermiyo :)
yazmıştı canım önceki sayfalarda negatif çıkmış maalesefCanım bende yazdım tüm sayfaları da okudum ama yazmadı daha :-(
Kime cektiyseler cok giciklar bi bulusmadilar 10. ay oldu bu yaniii
inşallah kafayı yemeden Rabbim Hayırlı evlatlar nasip ederOnu bende bilmiyorum sirf yenmek icin yumurtlama haftam bu haftaydi temizlige kalkistim ama her molada burdayim.aklimdan hic cikmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?