2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

selam kizlar esimin degerleri düşük çıktığı icin varikosel den ameliyat olucak. ne zaman iyilesir de ne zaman bebek olur artk kismet , Allah bilir. kimseye soylemicez o arada da bebek sormaya devam edicekler ((
rabbim şifa versin. biz de 1 yıllık evliyiz. evlenmeden önce eşime varikosel denilmiş... eşimde başka bir rahatsızlığından dolayı sarımsaklı kür almış evlenmemize yakın... o sarımsaklı kürü içtiği aşamada biz evlilik kararı aldık vs. sonra 2 ay içinde evlendik ve evliliğimiz ilk aylarında benim ısrarım üzerine eşim sperm tahlili yaptırdı ve sperm değeri 36 milyon çıktı :))) doktor varikosel yok demiş vs...eşim inanmadı doktor bilmiyor dedi tabili sonra 2 kez daha doktora gittik varikosel yok şu an :) size tavsiye ederim bizimde çocuğumuz olmadı ama bunun nedeni ben bıu süreçte miyom ameliyatı geçirdim. şimdi testlerimiz temiz doğal yoldan gebelik bekliyoruz :) aşılama vs için başvurduk ama doktor aşılama yapmadı doğal gebelik olur dedi :) sizede tavsiye ederim açıkçası araştırın güvenilir bir yerden alın isterseniz ve düzenli kullanın... ama şu yan etkisi de var eşim şu an sarımsaktan tiskinmiş D: bu da dipnot

msjima cvp yazdiginiz icin teşekkür ederim öncelikle. masallah..insallah yavrnuza kavuştursun Allah sizi de.. dun arastirdim ama vitamin falan gordum hep internette doktor da kendi kendine gecmez demis.ama sarimsakli kür ne ki hic duymadım

Selam kızlar.. bebek düşünüyoruz bu aylarda. Tabi her pimpirikli Türk kızı gibi manyak forum forum dolaşırkene burayı gördüm. Ovulasyon testi ile deneme yaptık bu ay. Sol kasıkta ağrı var uzun süredir. Regl olacakmış da olamıyor gibiyim. 7 gün var regl zamanıma. Sağlıkçıyim ama halden anlayan bunu yaşayandir Sizce nedir vaziyet? Umut var mı?

vallahi canım benim eşimede öyle demiş iki tarafta ve ameliyat denilmiş eşim istememis çocukta istemem demiş vs ama işte tesadüfen bulduk işte onu istanbula gittğinde almıştı her yerden alınacak bişey değil bence deneyin.

Canım önemli olan pozitif olup yükselmesi Maaşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

canım sakın şu yüksek değerleri görüpte umutsuzluğa kapılma. benimde
Canım önemli olan pozitif olup yükselmesi Maaşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

O onurumbenim canım değerlere hiç takılma önemli olan 2 katı şeklinde yükselmesi bende 2 gün önce gördüm keseyi cumartesi günü önce ki pazartesi günü verdiğim kanda 74,2 çıkmıştı değerim cuma yine verdim 568 çıktı çok şükür erken olmasına rağmen cumartesi de keseyi gördük 4+5 te sen içini rahat tut inş bebeğin tutunacak sana :)

1 onceki gun olmus canim bu gecede yaparsiniz.sperm ort 3 gun yumurta ise ort 1 gun yasiyor ins bulusurlar nasip olduktan sonra

Canim akintiya cok takilma gunasiri calismaya devam et incir kürü yapip hamile kalan cok sanada vesile olsun insallah. bat ne zaman?
inşallah canım şuana kadar hiç olmamıştı o yüzden bu durum yüzümü düşürdü açıkçası hatta geçmiş zamanlarda artık akıntıdan şikayet eder duruma geliyordum. bat 19 kasım ama inşallah kırmızıları görmem

Merhaba benim bat 11 Kasım dün dayanamadım kan testi yaptırdım 0.1 çıktı malesef buay ümit yok sanırım böyle erken test yaptırıp sonra hamile kaldığını öğrenen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…