2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetim kac gun suruyor canim.onunla beraber bi 7. gun. ve döngün normalde ne kadar.herkesin kendi dongusuyle alakalidir yumurtlama tarihi
canım kürtajdan sonra dengem şaştı galiba daha tam oturmadı ama kürtajdan önce 30günde bir olurdum daha uzun olmazdı ara yumurtlamada geç olurdu çünkü akıntıdan anlardım adetim 3-4 gün sürer anlam veremedim bende

O ilac ne icin ki

canım öncelikle geçmiş olsun.Allah aldığını tez zamanda geri verir inşallah.kürtajdan sonra dengeler biraz şaştığı için olabilir canım.erken yumurtluyor olabilirsi.şeffaf akıntıyı gördüğün günleri değerlendir bence

canım öncelikle geçmiş olsun.Allah aldığını tez zamanda geri verir inşallah.kürtajdan sonra dengeler biraz şaştığı için olabilir canım.erken yumurtluyor olabilirsi.şeffaf akıntıyı gördüğün günleri değerlendir bence

Geçen ay inofolic kullanmıştım sabah akşam 1er tane.. Ama bi hafta kullanabildim. Tüm vücudum kaşındı bende ilaçtan heralde dedim ve bıraktım.. Ama bugün aklıma geldi ve sabah başladım:)

Doktor hic ilac falan vermedi gerçi inofolic ilac deil takviye dimi..
Beni rahatsız eden şey, yumurtalıklar cok büyüyünce kiste dönüşüyomuş. Bu konuda bilgin var mı acaba

kizlarrrr bana cevap verirmisiniz.hayatimda ilk defa adetim 3 gun gecikti.bugun idrar testi yaptim cikmadi.kan testi yaptirdim sonuç <0.100 mlu/ml çıktı nedir bu

Amin canim 20 kasim insallah şaşmazsa daha cok var ama simdiden adet olcakmisim gibi baski olusmaya basladi..her ay bende anormal bisey oluyor ama sonuc hep husran

Bende gecen ay kesin gebeyim dedim :) yumurtlamadan itibaren kasık agrılarım başladı adet gününe kadar bacaklarıma sırtıma flan vuruyodu.. Ama sonuç kırmızııı

Buarada benimde bat 19 kasım:)

çok teşekkürler canım akıntım dündü dünü değerlendiremedim bugün olsa ihtimal var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…