O zaman ben duyabilirim yani dimiiKese gözüktükten sonra değere bakılmıyor canım bir daha. 6. hafta içinde duyuluyor kalp atışları genellikle.
Canım annenin karın yağı durumuna göre üstten gözükmezse alttan bakıyorlar.
canım keseyi gördüğünde değerin kaçtı? doktorum bana keseyi beta değerim 1000 olunca görebileceğimizi söyledi.canım sakın şu yüksek değerleri görüpte umutsuzluğa kapılma. benimde
O onurumbenim canım değerlere hiç takılma önemli olan 2 katı şeklinde yükselmesi bende 2 gün önce gördüm keseyi cumartesi günü önce ki pazartesi günü verdiğim kanda 74,2 çıkmıştı değerim cuma yine verdim 568 çıktı çok şükür erken olmasına rağmen cumartesi de keseyi gördük 4+5 te sen içini rahat tut inş bebeğin tutunacak sana :)
Valla insallah yoksa durum vahim.esimde artik kizmaya basladi bukadar takmamainşallah kafayı yemeden Rabbim Hayırlı evlatlar nasip eder
Oyle valla bu ay tam bat gunu esimin dogum gunu bari bu ay olsa keske yaaAy seninkilerde pek nazlıymış anacıım bu neyin kaprisi anlamadım:)
Canım inş kalp için biraz erken ama hafta sonu ev tasıdık tedirgin oldum 10 gün sonra gel dedi randevusu yoktu bende 8 gün sonraya aldım kesede erken göründü belki bu da öyle olur dua et canım sizlerde benim dualarımdasınız önümüzdeki ay seni bekliyorum hamişler grubunaBurcu251 eski bat daşım 2 gün sonra hayirli haberini bekliyorum rabbim saglikla kavustursun bebegine
Oyle valla bu ay tam bat gunu esimin dogum gunu bari bu ay olsa keske yaasenin kac ay oldu canim
Benimde pko dan dolayi hafif tembellik var ama bana bal tarcin corek otu kuru cok iyi geldi gecen ay da bunayda.sende dene bi canimAy seninkinin yanında hicbişey. utandım şimdi:)
4. ayım ama öyle böyle zaman geciyo işte. insanda ya olmazsa düşüncesi oluyo. Gecen ay doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi bi işlemde yapmıyolar 1 sene dolsun diyo. ama 1 senede ya olmazsa boşa beklemiş olcam. tedavi falan gerekiyosa zaman kaybı resmenyaşım 27 daha hic gebeliğim olmadı bakalım nolcak
Benimde pko dan dolayi hafif tembellik var ama bana bal tarcin corek otu kuru cok iyi geldi gecen ay da bunayda.sende dene bi canim
Evet canim oyle tabii ki rabbim insallah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinDoktora muayene oldum folik asite ve tedaviye başlattı hamilelik durumunda bebekte bir terslik olmaması için önceden kullanılması gerekiyormuş.
Amin canim Allah hepimize hayirisiyla saglikli bi sekilde kucağımıza almayi nasip etsin tum isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsingözün aydin canim normal değerin geç döllenme olmuştur benimde 100 du 2 gün gecikme ile...allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin
bu ay olmazsa öteki ay adet bitiminden itibaren diğer adet gününe kadar inofolic folik asit kullan canım...sabah 2 poşet akşam 2 poşet olacak şekilde... arkadaşımda da vardı yumurta tembelliği yani yavaş calışıyordu.. 3. ayında hamile kaldı şimdi gün sayıyorAy seninkinin yanında hicbişey. utandım şimdi:)
4. ayım ama öyle böyle zaman geciyo işte. insanda ya olmazsa düşüncesi oluyo. Gecen ay doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi bi işlemde yapmıyolar 1 sene dolsun diyo. ama 1 senede ya olmazsa boşa beklemiş olcam. tedavi falan gerekiyosa zaman kaybı resmenyaşım 27 daha hic gebeliğim olmadı bakalım nolcak
Normalde cok gec yumurtluyorum 2 3 ay suruyordu adet olmam ben hic ayda bir adet olan biri deilimdir..gecen ay ilk defa yaptim ve adetten 10 gun sonra yumurtladim.bu ayda ayni sekilde..yani adetimi ayda 1 kereye dusurdu bakalim hep devam etcekmi etkisi .yani 2 3 ayda bi kere sansi yakalamk baska her ay yakalamk baska.benim 10.ayim ama aslinda 4 adet gecti bu 5. adetim olack tutmazsa.ilk 5 ay kist olusmus sikinti cektimİyi geldigini nasıl anlıyosun peki
Adetim kac gun suruyor canim.onunla beraber bi 7. gun. ve döngün normalde ne kadar.herkesin kendi dongusuyle alakalidir yumurtlama tarihislm kızlar nasılsınız sık sık yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi kürtaj olalı 3ay oldu korunma sürem doldu kistim vardı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor 2cmden daha küçük olmuş sorun olmaz gebelik denemeye başlayabilirsin dedi size bir sorum var dün adetimin 7.günüydü şeffaf uzayan yumurta akı akıntı geldi bu kadar erken yumurtlama olur mu yorumlarınıza çok ihtiyacım var kızlar
Sağol canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsinhımmm okey :) Allah sağalim kucağına almayı nasip etsin canım
Normalde cok gec yumurtluyorum 2 3 ay suruyordu adet olmam ben hic ayda bir adet olan biri deilimdir..gecen ay ilk defa yaptim ve adetten 10 gun sonra yumurtladim.bu ayda ayni sekilde..yani adetimi ayda 1 kereye dusurdu bakalim hep devam etcekmi etkisi .yani 2 3 ayda bi kere sansi yakalamk baska her ay yakalamk baska.benim 10.ayim ama aslinda 4 adet gecti bu 5. adetim olack tutmazsa.ilk 5 ay kist olusmus sikinti cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?