2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım öncelikle çoookk geçmiş olsun.Biran önce şifa bulursun inşallah.ben ayın 25 inde sabah 07:30 da olmuştum iğnemi.çatladığını hissetmedim nasıl hissediliyor ki ? yada ne hissediyorsun çatladığında ? iğneden sonra doktora gitmedim yani çağırmadı aslında benimde hiç aklıma gelmedi çünkü ilk defa oluyorum iğne.nedense bana sende varmış gibi geliyor canım inşallah vardır :)

Kaynamakta olan suyun icine 1 tutam civam percemi yarim cay kasigi anason katip 3 dk daha kaynatiyoruz ilininca süzüp iciyoryz gece yatmadan once iciliyor ..anasonun rahatlatici etkiside var gunduz icersen uykulu gezebilirsin oyuzden gece yaziyordu :)

Akıntının gelmesi yumurtladıgını mı gösteriyo. Yoksa çatlamış mı oluyo
Yumurtlamak demek yumurtaligin catlayip icinden yumurta hucresi olan ovumu serbest birakmasi demek..ayni sey yani canim..akintida yumurtaligin catlayinca icinden cikan sividir ve o sividan sonra yumurtalik catladi deriz uzayan akintiyi gorunce. sonrasinda yumurtayi serbest birakir oda tuplere dogru ilerler...sonrasi malum spermle bulusmasi lazim ama nerdeee

Çok sağ ol canım. İnşallah geçer. 3gece 3gündüz oldu uyku yok zombi gibi dolaşıyorum. 3yaşında oglum var o çok etkileniyor hasta olduğumu görünce mecbur ayaklanıyor um işte. Ya bilmiyorum bende korkuyorum benim yumurta tekti ve 24.7 ydi büyüklüğü. İğneyi sabah 9 da vuruldum bende. Klomen kullandığımdan beri sol kasık ağrısı vardı iğne vurulduğum gün kademeli olarak arttı akşam üstü tam dorukta ydi sonra birden kesildi. Perşembe günü kontrol e gittim doktor çağırdı tabi ama ilk çocuğum da böyle oldu aynı doktordu çağırma mis ti bence bu fazla büyüdü diye çağırdı kiste dönebilir diye. Baktı çatlamış dedi. Cuma günü tekrar ağrı m başladı birkaç gündür azaldı. Bazen kramp gibi giriyor ama yok denecek kadar genelde. İnşallah ikimizde de vardır canım Rabbim in yanında herşey bol ol der ve olur amentü billah. Olmasa da vardır bir hayır. Üzülürüz ama kader vesselam duaya devam çarşamba sabahı yaparım gibime geliyor test aldım bekliyorum

Yum donemi uzayan akinti yumurtanin catlamasina cok kisa sure kaldigini gosteriyo diye biliyorum

Birinize göre, akıntı geldikten sonra yumurtanın çatlamasına bikaç gün kalır..

Birinize göre de, yumurta çatlayınca akıntı geliyo.

Hmm hangisi acebaa :)

bayangezenti birkaç gün degil kısa bi süre dedim burda kastım saatte olabilir gunde. Uzayan akintinin goruldugu gun mutlaka iliski olmali derler

Son düzenleme:

Simdi su gibi akinti catlamadan 1 2 gun once gelmeye baslar.benim dedigim catladigindan emin olacagimiz akinti yani 2 parmagin arasinda 5 6 cm uzayan akintidir.google dada bak canim o akinti nin folikulden yani yumurtaliktan salindigi ve haif agriya sebep oldugu burdanda yunurtamizin catladigini anlayacagimiz yazar

Canim yumurtalama akintisi yani uzayan akinti yumurtalik yirtilinca icinden cikan sividir.dier islaklik dedigimiz akinti ise yumurtlamaya hazirlanan donemde olusan servikal akintidir onda uzama olmaz sadece islaklik olur..aciklayici olmustur umarim :) bayangezenti

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-07-15-00-30.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 34

Ya o dediign akıntı dün geldi ama gece 12de eve geldik cok yorgunduk bişi yapamadık. Ama önceki gece çalışma oldu bu gecede inş çalışma olur yani arada boş gün olmuş olcak o da tam akıntının geldigi gün oldu sıkıntı olmaz inş

Sağolasın şimdi tam netleşti kafamda:)

senin yumurta büyüklüğü de iyiymiş benim 19 mm di.benimde tek yumurtam vardı.kasık ağrsı hamilelik belirtisi oluyor zaten ama ben ilk hamileliğimde hiç kasık ağrısı çekmemiştim.inşallah seninki hamileliktendir.inşallah vardır kuzum ama benim adet ağrılarım başladı gibi.bugün yarın olurum testte de herhangi bir çizgi görmediğimden umudum kalmadı.o yüzden sen beklemekle en iyisini yapmışsın.forumlarda okuyorum 18 güne kadar gecikmesi normalmiş.14.gün gelmedi diye heveslenmeyin demişler.ben test yaptığım için gelmese de sonucu biliyorum ama senin için dua edicem canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…