Iyice otrana kadar gozlemlemeye devam et canim.hem 2 gunde 1 gun asiri iliski uzayan akintiyibyakalayinca ozellikle hergun iliski seklinde devam edersen illa deng gelir canimcanım kürtajdan sonra dengem şaştı galiba daha tam oturmadı ama kürtajdan önce 30günde bir olurdum daha uzun olmazdı ara yumurtlamada geç olurdu çünkü akıntıdan anlardım adetim 3-4 gün sürer anlam veremedim bende
var tabi canım bugünü değerlendirin inşallah sonuç alırsın :)çok teşekkürler canım akıntım dündü dünü değerlendiremedim bugün olsa ihtimal var mı
Insallah 19 kasimda aliriz guzel haberleri.bende 19 unda test yapcam varsa 20 sine yetisr ona gore kutlama yaparim esimin digum gununuBende gecen ay kesin gebeyim dedim :) yumurtlamadan itibaren kasık agrılarım başladı adet gününe kadar bacaklarıma sırtıma flan vuruyodu.. Ama sonuç kırmızııı
Buarada benimde bat 19 kasım:)
yok canım inofoliğin kist yaptığını duymadım ama doktor vermeden klomen kullananların çoğunda yumurta büyüyor çatlamayıp kist oluyor. klomen hormon inofolik dediğin gibi takviye... kaşıntı yazdığını hatırlıyorum bende sık idrara çıkmıştım kullandığım ay ve hamile kalmıştımGeçen ay inofolic kullanmıştım sabah akşam 1er tane.. Ama bi hafta kullanabildim. Tüm vücudum kaşındı bende ilaçtan heralde dedim ve bıraktım.. Ama bugün aklıma geldi ve sabah başladım:)
Doktor hic ilac falan vermedi gerçi inofolic ilac deil takviye dimi..
Beni rahatsız eden şey, yumurtalıklar cok büyüyünce kiste dönüşüyomuş. Bu konuda bilgin var mı acaba
negatif canım 5 ve üzeri pozitif oluyorkizlarrrr bana cevap verirmisiniz.hayatimda ilk defa adetim 3 gun gecikti.bugun idrar testi yaptim cikmadi.kan testi yaptirdim sonuç <0.100 mlu/ml çıktı nedir bu
Insallah 19 kasimda aliriz guzel haberleri.bende 19 unda test yapcam varsa 20 sine yetisr ona gore kutlama yaparim esimin digum gununu
yükselme falan olmaz mi ki.adet olmadimNegatif maalesef gebelik yok.
yok canım inofoliğin kist yaptığını duymadım ama doktor vermeden klomen kullananların çoğunda yumurta büyüyor çatlamayıp kist oluyor. klomen hormon inofolik dediğin gibi takviye... kaşıntı yazdığını hatırlıyorum bende sık idrara çıkmıştım kullandığım ay ve hamile kalmıştımgerçi ben yumurtlamadan sonra bıraktım salak gibi keşke diğer adete kadar kullansaydım belki bebeğim tutnurdu diyorum ama kısmet bazı şeyler...bu ay regl olursam yine başlayacağım..
var tabi canım bugünü değerlendirin inşallah sonuç alırsın :)çok teşekkürler canım akıntım dündü dünü değerlendiremedim bugün olsa ihtimal var mı
yükselme falan olmaz mi ki.adet olmadim
canım erken yapmıssın en azından adetinin geçmesin bekle benceyaa bana da bişey deyin kızlar 7 gün öncedn yaptım testi salak gibi.. negatif çıktı. sonra pozitif olur mu ki erken yaptım baya farkındayım ama çatlatma iğnesinden sonra 11 gün geçti. çıkmaz sanırım sonrada pozitifi görmem demi. hiç mi göremicem Allaahımmmm
7 gün bekleyemedim işte. inşallah olur artık yaacanım erken yapmıssın en azından adetinin geçmesin bekle bence
Canim su an yum donemin sanirim o yuzden bosver akintiyi calismalara devam et 19 kasimda iyi haberi ver bize burdaninşallah canım şuana kadar hiç olmamıştı o yüzden bu durum yüzümü düşürdü açıkçası hatta geçmiş zamanlarda artık akıntıdan şikayet eder duruma geliyordum. bat 19 kasım ama inşallah kırmızıları görmem
Gulegule oturun canim evinde umarim cok yormamışsındır kendini bu surecte. kalp atisi icin kesin 6.haftada duyulur diye bisey yok insallah duyacaksin ama duyulmasada cokcok erken sakın moralini bozma. ben duyacagini hissediyorum.Canım inş kalp için biraz erken ama hafta sonu ev tasıdık tedirgin oldum 10 gün sonra gel dedi randevusu yoktu bende 8 gün sonraya aldım kesede erken göründü belki bu da öyle olur dua et canım sizlerde benim dualarımdasınız önümüzdeki ay seni bekliyorum hamişler grubuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?