Canim gecmisolsun bildigim kadariyla kokulu yesil vb akinti enfeksiyon belirtisi tekrardan dr.a gorunmende fayda var cunku cocuk dusunuyosaniz oncelikle bu enfeksiyonun gecmesi gerek enfeksiyon oldugunda sperm yasamaz derler. benim ilk evlendigimde balayi sistiti olmustu dr antibiyotik verdi ben de sirkeli suyla taretlendim gecti bidahaa olmadi cok sukur. Sirkeli suyu deneyebilirsin.
Canım bence adetini bekleme hrmen iyi bir doktor araştır ve git. Bende de 6 aydır bakteri vardı . Ve hiçbir zaman adetliyken çağırmadı doktorum beni. Çünki yaptığı testlerde hemen çıkıyordu.
Regl olmadan gidin ki ornek alinabilsin smear baska bir sey kultur ise akintidan ornek aliyorlar.
canım teşekkür ederim uyardığın için.Ictiginiz bitki caylarina dikkat edin. bazilarinin sokturucu ozelligi var bebeğin rahme tutunmasini engeller mazallah.
Tatlim internetten arastir yine sen icin rahat etsin ada cayinin cok tehlikeli oldugunu biliyorum mesela.canım teşekkür ederim uyardığın için.
Papatya ve ıhlamur içiyorum canım. Sanırım onların bir zararı yok.
Kizlar benim de 15. günümdü bugün hala ovulasyon testinde koyu cizgiyi göremedim. Yumurtlamayacagim diye korkuyorum :/
Ben gebelik testini 25li internetten siparis ettim ben de rahatladim eczacıda:)Bncede ucuzlarla ayni cnm ama iste gel gonle anlat cirpiniyo duramiyorki napalim ama almam erken gebelik testi fln onu alana kadar ucuzlardan alir 2 gun arayla yaparm ayni olcude sonucta
2. 3. gunu git canimSmear örnegi aldi ondada enfeksiyon yaziyor aslndaama tedavi vermedi ne o nedebaska bir doktora daha gostermistim..
Niye beni önemsemiyo bu doktorlar anlamiyorum.. Simdi sizce adetin kacinci günü gideyim tekrarbaska bir doktora?
Benim reglim uzun suruyor 9 gün. Reglim de 30-34 periyodunda değişiyor. Ilk kez deniyoruz isimi sansa birakmamak için ovulasyon testi aldım onda da her silik cizgiyi gordukce umutsuzluga kapılıyorum. Cok su tüketiyorum normalde. Testi yapmadan once 2 saat filan su içmiyorum ama ondan mi gozukmedi çıkmadi mi acaba diyorum. Benim normal dönemlerimde de akintilarim var cok doktora gittim bunyem yapiyormus en son gittigim profesor oyle dedi. Bu zamana kadar hic o yumurtamsi akintiya rastlamadim ya da dikkat etmedim bebek istemedigim icin bilmiyorum. Hormon tahlillerim normal bir sikinti yok. En son regl sonrasi akinti icin gittigimde yumurta durumunu da sormustum bir kac gune catlar demisti. Ben de o zaman erken yumurtluyorum demekki diye düşünmustum. 15. gun olup hala ovulasyon testinde göremeyince panik yaptim.Canım belki geç yumurtlarsın. Moralini bozma,kendini de korkutma. Ben bu ay ovu testi yapmadım ama belirtilere göre 17.günde yumurtladım. :)
Canim adete 14 gun kala yumurtlanir ortamala..34 - 14 20. gune tekabul eder..30 -14 16 . gune...yani sen yapmaya devam et bu hafta yumurtlarsinBenim reglim uzun suruyor 9 gün. Reglim de 30-34 periyodunda değişiyor. Ilk kez deniyoruz isimi sansa birakmamak için ovulasyon testi aldım onda da her silik cizgiyi gordukce umutsuzluga kapılıyorum. Cok su tüketiyorum normalde. Testi yapmadan once 2 saat filan su içmiyorum ama ondan mi gozukmedi çıkmadi mi acaba diyorum. Benim normal dönemlerimde de akintilarim var cok doktora gittim bunyem yapiyormus en son gittigim profesor oyle dedi. Bu zamana kadar hic o yumurtamsi akintiya rastlamadim ya da dikkat etmedim bebek istemedigim icin bilmiyorum. Hormon tahlillerim normal bir sikinti yok. En son regl sonrasi akinti icin gittigimde yumurta durumunu da sormustum bir kac gune catlar demisti. Ben de o zaman erken yumurtluyorum demekki diye düşünmustum. 15. gun olup hala ovulasyon testinde göremeyince panik yaptim.
Canim yaa cocuk dusunmekten orda bile gozumden kacmis gormedim secde ayetini...allah razi olsun hatrlattigin icinKizlar surekli yazayim diyordum hep araya birsey giriyor Meryem suresini okuyanlar Secde ayetinden sonra Tilavet Secdedi yapmaniz gerekiyor bunu bilerek mi okuyorsunuz...
Insallah güzelim iyice stres oldum. Bu aksam gogus uclarim hassas biraz bu yumurtlama oncesi belirti midir?Canim adete 14 gun kala yumurtlanir ortamala..34 - 14 20. gune tekabul eder..30 -14 16 . gune...yani sen yapmaya devam et bu hafta yumurtlarsin
Olabilir canim benimde oluyor.ama dedigim gibi senin illa 30 ila 34 gun se dongun zaten 16. gunle 20. gun ler arasi yumurtlarsin gecikme veya erken gelme durumu olmazsa..gerci bende bu ay ilk defa ovu testi aldim ama anlamadim 2 3 gunde 1 baya koyu cikiyor.esim diyor tavuk gibi surekli yumurtluyosun heraldeInsallah güzelim iyice stres oldum. Bu aksam gogus uclarim hassas biraz bu yumurtlama oncesi belirti midir?
Duamdasin hep kuzum en icten bi sekilde hem de.. Sen uzulme hicCanlar hayırlısıyla eşim memur olur ve ayrı eve çıkınca ilk ay hiçbir yapmadan beklicem bebek düşünmeden ki ev düzenlemekten fırsatım olmaz zaten ve hamile kalmazsam ovulasyon testi yapıcam zaten 1 senemiz 2 ay falan gecmis olucak anca doğana kadar 2 seneyi buluruz gerci kul plan yapar yaparda kaderde ne varsa artık hayırlısıyla nasip olsun bakalım kv aksam canımı sıktı yine zaten geldik eve testi aldikda eşim plastik bardak getiriyordu bana anlamasin diye ama yinede anlamis tabi isim bitti geçtim mutfaga yüzüme bakıp gülüyor var mi birsey dedi yok dedim anlamamis gibi yaptım yine mi yok dedi karnıma bakarak niye gelmiyor bekletiyor bizi falan filan önceden olmuyor demesi benim icin yüzüme bakarak tembel cikti demesi ah ah hamd olsun gecimimiz iyi de şu laflari yok mu herseyi yerle bir ediyor agzinin ayarı yok Allah büyük bakalım kismetimizde ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?