2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ah o ağzının ayarı olmayan kV den bendede var.ilk hamileligimde onun yanına ziyarete gitmiştik.gezdik falan tabi ben hamile oldugumu bilmiyorum.sonra orda hastanede öğrendim.tabi kaynana dururmu hamile olan beni yuruttude yuruttu...sonra düşük tehlikem oldu.bana dedi sen çocuk dogurursan ben bilegimi keserim dedi.6 yıl oldu bu olay olalı.şimdi de bana canim cicim...ayarsiz

Çikolatayı duydum da kola ne için canım onu anlamadım. Gazlı içecekler içme canım ya

Gunaydiin kizlar bugun bat gunum henuz gelen giden yok.sabah ovulasyon testi yaptim kac gundur yaptigim gbi.gttikce koyulasiyor ama esit hale gelmediler.aksama kadar olmazsam aksam gebelik testi yapicam evde yarina kadar ogrenmem lazim cunku genetik test sonuclarm cikti onun icin dr a gitcez varsa bisi ona gore konusuruz diye.dua edin bana gelmesingelsinolayim

Allah gönlüne göre versin ins sağlıkla o güzel haberi alırsın

rabbim inşallah hayırlısı ile bebiş gelmesini nasip eder

Genital bölgede kaşıntı bende de olmuştu canım. Ama öyle böyle bir kaşıntı değildi, çok kötüydü. Bana da arkadaşım demişti hamile misin acaba, benimde ablamın da hamile kaldığımız ay çok kaşıntımız olmuştu diye. yok dedim değilimdir. Tam yumurtlama günlerini değerlendiremedik. Ama bu ay olmaz dediğim için ve rahat ilişkiler yaşadığım için oldu sanırım Allah a şükür. Allah ım yeter ki ol desin. İsteysn herkese yaşatsın bu duyguyu en hayırlı zamanda inşallah

İnşallah gelmez canım. Hayırlısıyla hamile olur küçük meleğini taşırsın

Bata 6 gun kala kan testi yaptirmistim 0.21 cikmisti sonuc. Bugun adetimin gecikmesinin 2.gunu bugun yaptirdim 8.71 cikti. Kimyasal gebelik dedikleri bumu oluo
canım 2 günde bir yaptırmaya devam et değerin yükselirse sağlıklı gebelik... eğer düşerse ve adet olursan kimyasal oluyor.. inşallah yükselmeye devam eder

Bata 6 gun kala kan testi yaptirmistim 0.21 cikmisti sonuc. Bugun adetimin gecikmesinin 2.gunu bugun yaptirdim 8.71 cikti. Kimyasal gebelik dedikleri bumu oluo
Canım iki günde bir degerlerin 2 katına cikmasi gerek eger dr a gidersen hcg takibine alir bakar duzenliyse artislar sikinti yok ama artislar duzensizse malesef kimyasal gebelik ama adet olana kadar veriyosun kan bakiyolar degerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…