2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Seni cok iyi anliyorum 120 gun ustune oda yine lekelenme seklinde adet olan biri olarak.goguslerim karnim ellerim ayaklarim cok fena olmustu ayakkabilarim olmuyordu resmen.sonra benim de um bana kistlerim icin kanserlerde kullanilan bi ilac verdi 30 lu oluyor sadece 10 tanesini ic dedi.camur gibi akintim oldu o donemde .ama o beni rahatlatti.sen prof a gittin mi canim.bence bian once gitmelisin

İnşallah çıkmaz cnm bende iki senedir istiyorum bu sefer çok yikildm
Ben sende kendimi görüyorum iki sene süre olan az kişi burda inşallah biz de beklemeyiz daha fazla canım dua et bol bol ben öyle yapıyorum bir de kafanı dağıt evde insan sıkılıyor ben okul açıldı diye kafamı dagitiyorum artık

gitmedigim doktor kalmadı yaşadıgım şehirde gittim olmadı bilet aldım ankaraya gittim özel doktorlara gittim devlete gittim bişey çıkmıyor söktürücü veriyor oda adet oldurmuyor

Kızlar batları gelenler yeni batlarinizi beraber bekleyelim yine yazin

ben olsam yine de yapardim.sonucta bir umit.Rabbim ol derse olur.olmazsa bile en azından her ay yaklasiyoruz.kac aydır deniyorsun ki ?

gitmedigim doktor kalmadı yaşadıgım şehirde gittim olmadı bilet aldım ankaraya gittim özel doktorlara gittim devlete gittim bişey çıkmıyor söktürücü veriyor oda adet oldurmuyor
canımm dontsay bende seninle aynı dertten müzdaribim...aylardır bende regl olamıyorum özele gittim devlete gittim ilaç veriyor oluyorum sonraki ay tekrar olamıyorum...zaten bebiş için uğraşıyoruz bir de kist çıktı ben napıcam yaaa

Evet cnm inşallah dha çok beklemeyiz dua ediyorum hep evdeyim bide yalnız olunca dha çok takıyorum çıktım ablma gidiyorm smdi

Benim arkadaşım duzensiz adet oluyordu 2 ayda 3 ayda bir ama çocuğu oldu sonra bir yaşına gelmeden ikinci oldu hatta adeti duzensiz olduğu için uç aylıkken öğrendi o yüzden sabır bayanlar

canım çok şükür kist yok ve ben ilk defa bu aylarda böyle oldum ömrümde bunu yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…