daha yeni ya oda çok çok üstüne düşerek istiyen insanlar degiliz eşim tabi öyle ama ben o kadar üstüne düşmüyorum vakti zamanı gelince zaten istemesende olduguna defalarca şahit oldugumdan bacılarımdan görümcelerimden ondan dolayı takmıyorum ama hep negatifi görmek ve sürekli kan aldırıp yok oldugunu görmek insanın psikolojisini istese istemese bozuyor etkileniyorsun ondan korkuyorum temmuz ayından beri abartmıyorum yemin ediyorum 22 defa kan verdim, kaç defa idrar testi oldu sen düşün hep doktorlar ailem ve eşim zoruyla artık bunaldım en son agustosta bi ümitlendim ondada çıkmayınca zaten 45 gündür olmuyordum ondan olmuş olsaydı kanda çıkardı dedim ve bir daha yapmadımben olsam yine de yapardim.sonucta bir umit.Rabbim ol derse olur.olmazsa bile en azından her ay yaklasiyoruz.kac aydır deniyorsun ki ?
Tamam gitmissindirde prof a gittin mi.ozeldekiler normal hastanediler uzman dr.prof deil.proflar sadece universite hastanelerinde calisiyor.özelleride oluyor ozellerine 1 muayene ucreti veriyorsun.ama sonra herseyin universite hastanesinde ucretsiz yapiliyor bence prof a git canim.madem uzmanlar ise yaramiyorgitmedigim doktor kalmadı yaşadıgım şehirde gittim olmadı bilet aldım ankaraya gittim özel doktorlara gittim devlete gittim bişey çıkmıyor söktürücü veriyor oda adet oldurmuyor
anladım canım...benimde bu seneye kadar böyle bir düsensizliğim olmamıştı ama sanırım düşüklerden sonra vücut bu şekilde bir tepki verdi...bilemiyorum..ama çok korkuyorum böyle kisti olup da hamile kalan var mı hiç duyduğunuz,bildiğiniz?canım çok şükür kist yok ve ben ilk defa bu aylarda böyle oldum ömrümde bunu yaşamadım
Canim bende 10 tane belirti vardida ne oldu 2 gun gecikmeyle geldi kirmizilar.onlara takilmaakızlar benimde bata 6 gün var ve hiç belirti yokama artık alıştım sanırım olmayışına yinede Allahtan umut kesilmez dua edelim birbirimize
Canim bende 10 tane belirti vardida ne oldu 2 gun gecikmeyle geldi kirmizilar.onlara takilmaa
Oyle diyoruz artik sabirla bekliyrz bakalimÖyle deme demekki vakti değilmiş daha öyle düşün tatlım
Aa nolmuski. Burda bisey olmadi ben takip ediyorum yazilanlariKizlar @Senur94 e kural ihlalinden soteye girmesine yasak gelmis 20 eylule kadar..ne olduki burda ben mi kacrdim acaba
Amin cnm Allah razı olsn inş en kısa zamanda dualrmz kabl olrKızlar Ben geldim iki gündür giremiyorum heralde misafirlerim vardı şimdi işteyim kocişimin yanında :)) ve dün hepinize dular ettim bi sürü uyumadan önce Allahım dualarımızı kabul etsin prensesler
Aaa niye acaba bende okuyorm hep ama noldu anlamadmKizlar @Senur94 e kural ihlalinden soteye girmesine yasak gelmis 20 eylule kadar..ne olduki burda ben mi kacrdim acaba
tebrikler canım :)dün tam adet günümdü; bu da yaptığım testin sonucu kızlaryarın ya da çarşamba günü kan testi yaptırabileceğim. kaç aydan beri ilk defa böyle sonuç aldım
Kizlar @Senur94 e kural ihlalinden soteye girmesine yasak gelmis 20 eylule kadar..ne olduki burda ben mi kacrdim acaba
Tebrik ederim pozitif resmen hayırlı ugurlu olsun canım saglıkla kucagina alman dilegiyle
Amin inşallah :) beta hcg için de kan verdim. O sonucu alınca emin olcam. Darısı isteyen herkese inşallah.:)
anaa çok vermisisn kan ben 2 yıldır deniyorum ama toplanan 4 defa anca vermisimdir kan.o da evde pozitif gördügum için vermistim.sana tavsiyem evde pozitif görmeden kan testi yaptirma.hem daha yeniymisisn :)Şimdiden bunaltmislar seni.Rabbim hakkında hayırlısini versin canim :)daha yeni ya oda çok çok üstüne düşerek istiyen insanlar degiliz eşim tabi öyle ama ben o kadar üstüne düşmüyorum vakti zamanı gelince zaten istemesende olduguna defalarca şahit oldugumdan bacılarımdan görümcelerimden ondan dolayı takmıyorum ama hep negatifi görmek ve sürekli kan aldırıp yok oldugunu görmek insanın psikolojisini istese istemese bozuyor etkileniyorsun ondan korkuyorum temmuz ayından beri abartmıyorum yemin ediyorum 22 defa kan verdim, kaç defa idrar testi oldu sen düşün hep doktorlar ailem ve eşim zoruyla artık bunaldım en son agustosta bi ümitlendim ondada çıkmayınca zaten 45 gündür olmuyordum ondan olmuş olsaydı kanda çıkardı dedim ve bir daha yapmadım
Merakla kan testi sonucunuda bekliyorum canımAmin inşallah :) beta hcg için de kan verdim. O sonucu alınca emin olcam. Darısı isteyen herkese inşallah.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?