2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ben olsam yine de yapardim.sonucta bir umit.Rabbim ol derse olur.olmazsa bile en azından her ay yaklasiyoruz.kac aydır deniyorsun ki ?
daha yeni ya oda çok çok üstüne düşerek istiyen insanlar degiliz eşim tabi öyle ama ben o kadar üstüne düşmüyorum vakti zamanı gelince zaten istemesende olduguna defalarca şahit oldugumdan bacılarımdan görümcelerimden ondan dolayı takmıyorum ama hep negatifi görmek ve sürekli kan aldırıp yok oldugunu görmek insanın psikolojisini istese istemese bozuyor etkileniyorsun ondan korkuyorum temmuz ayından beri abartmıyorum yemin ediyorum 22 defa kan verdim, kaç defa idrar testi oldu sen düşün hep doktorlar ailem ve eşim zoruyla artık bunaldım en son agustosta bi ümitlendim ondada çıkmayınca zaten 45 gündür olmuyordum ondan olmuş olsaydı kanda çıkardı dedim ve bir daha yapmadım

gitmedigim doktor kalmadı yaşadıgım şehirde gittim olmadı bilet aldım ankaraya gittim özel doktorlara gittim devlete gittim bişey çıkmıyor söktürücü veriyor oda adet oldurmuyor
Tamam gitmissindirde prof a gittin mi.ozeldekiler normal hastanediler uzman dr.prof deil.proflar sadece universite hastanelerinde calisiyor.özelleride oluyor ozellerine 1 muayene ucreti veriyorsun.ama sonra herseyin universite hastanesinde ucretsiz yapiliyor bence prof a git canim.madem uzmanlar ise yaramiyor

canım çok şükür kist yok ve ben ilk defa bu aylarda böyle oldum ömrümde bunu yaşamadım
anladım canım...benimde bu seneye kadar böyle bir düsensizliğim olmamıştı ama sanırım düşüklerden sonra vücut bu şekilde bir tepki verdi...bilemiyorum..ama çok korkuyorum böyle kisti olup da hamile kalan var mı hiç duyduğunuz,bildiğiniz?

Belki baska grupta biriyle tartistiysa falan bende buryai takipteyim hic gormedim olumsuz bisey

anaa çok vermisisn kan ben 2 yıldır deniyorum ama toplanan 4 defa anca vermisimdir kan.o da evde pozitif gördügum için vermistim.sana tavsiyem evde pozitif görmeden kan testi yaptirma.hem daha yeniymisisn :)Şimdiden bunaltmislar seni.Rabbim hakkında hayırlısini versin canim :)

Konu acmis. Actigi konun icerigini silmis veya degistirmis sanirim. Birde polemige girmis bir kisiyle galiba bu yuzden banlandi 1 gunlugune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…